Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אסף בפעם הבאה הרכב שלי דורש צילום יותר נכון "בוק":wink:

ל'

תבואי כבר ליטל,לא רק הפג'ו שלך צריכה צילום

גם לי יש כמה סרטונים אבל לא העלתי (אין לאן)

Suzuki Jimny

פורסם
דיי הכול פוליטיקה.

תמיר

תמיר באמת אין לי ביטוח וטסט, שחכתי לעשות...:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליטל את לא אחראית. לא מתאים לך. אחראית על תחנת דלק שלמה ועל רכב קטנטן לא?...

רררררררררר

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מפגש ראשון שלי, ואני רוצה להגיד שממש נהניתי להכיר את האנשים מאחורי השמות בפורום ולשמוע את המערכות, בנוסף עזרו לי מאוד עם הכיוונים במערכת השוק שלי (אחי אני לא זוכר את השם אבל הבחור עם המחשב באיביזה, תודה!), ואני מצפה לעוד מפגשים כאלה בעתיד.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

היה באמת סבבה יחסית למפגשים הקודמים.

את המערכת של MDMA באמת אהבתי ואת הדיסק שהוא תרם לי...

דרך אגב הממונה אצלנו על "מבקר המדינה" הוא כמובן מיקי שלא היה רכב שלא קיבל ממנו בראש לפחות לגבי בעיה אחת שהוא מצא.

ושכחתם גם את עופר שניראה לי שהפך אצלכם למובן מאליו....קצת נבהלתי לראות את הטבעת שלו..רציתי לברוח עד שהבנתי שיום הדין נגזר עליו סופית :wink:

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
ליטל את לא אחראית. לא מתאים לך. אחראית על תחנת דלק שלמה ועל רכב קטנטן לא?...

רררררררררר

רואה מה זה, "הסנדלר הולך יחף..."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מי זו ליטל (אל תתחכמו הבנתי שזו נהגת שודים) לא ראיתי אף פעם את הניק ניים שלך פה באודיו?

איזה מערכת יש לך?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
וואי ניראה לי שנהנתם ,למי שאן מערכת יש גם מקום לבוא?

כולם מגיעים ולכולם יש מקום, אפילו אני "התבכיינתי לפני שיש לי מערכת "דיסק מן" לעומתם.:wink:

ל'

פורסם

המיפגש פתוח לכל מי שאוהב את התחום בלי יוצא מן הכלל בנים בנות כאחד. מפגש הבא אני מאמין יהיה עוד כ4 שבועות.

ערב טוב לכולם:wave:

פורסם

יש עדיפות גבוהה לבנות...

חחח (:

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לי יצא לשמוע את הגולף, ששמעון (מסאונד-סטורם) בא איתה וטען שגם התקין וכיוון אותה.

לדעתי, תחום הגבוה של המיד, וגם הטוויטרים נשמעים מהמם, צלולים, שקופים ומפורטים.

אבל (וגדול) לא היה באס, כמעט בכלל. שמעון טוען שזה עוד בכיוונים.

מהמערכות ששמעתי:

סאונדמן: המערכת צועקת לשמיים, ואינה מכוונת. הקומפוננט הקדמיים אינפינטי, שהאופי שלהם רגוע ורך, נשמעו צועקים.

מיכאל: יש מקום לשיפור גדול (מאד) במצב הנוכחי, אני לא נהנתי לשמוע

צוריק: האיטום באוטו עושה עבודה מצוינת. אך הסט רחוק מלהשמע את מה שהוא עולה.

לפחות עם ההגברה הנוכחית.

בסה"כ, באו לא מעט אנשים, והיה כיף.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

שלומי ,הרגת אותי במשהו אחד-רבאק כמה דיסקים יכולים להיות באוטו אחד. תיהיה לי בריא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...