Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשש אייל איזה לוגו דפקת...

יאלה נו אני מת לשמוע כבר את כל המערכת הזאת שלך זאת הבעיה שלכם כל המערכות הרציניות האלה תמיד יש עוד בעיה ועוד בעיה ועוד בעיה...:-D

כמו המחשב שלי עם כל הוירוסים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקי נשמה מרוב שהיה כייף לא התעסקתי יותר מדיי בצילום אלה היסתובבתי וישבתי עם כולם. מה שכן יש לי סירטון [30 מגה] של הL7 שלך בפעולה נותן בראש רק אין לי שרת להעלות ..

יש עוד כמה סירטונים של סאבים.

לא רציני השקעתי בצילום סורי. יש עוד חבוב שצילם לצידי[אופיר בן שלי-הכוונה אלייך יאלה תזיז תחת שלך ותעלה גם תמונות כמו שצריך. אתה ניראה לי עשית יותר "שוטים" ממני בהרבה.:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

מה איומים? מי איומים? את האמת אהבתי את איך שאני נראה בתמונה, אבל המציאות דיי עגומה לעומת זאת :popcorn:(זה הסמיילי היחיד שמצאתי עם אוכל)...

איציק.

פורסם

חח איזה

יש לי 3 תמונות לא מעניינות ו4 סרטונים של 20-30 מגה כל אחד

לא היה ממש משהו מרגש לצלם..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מי זה אתה בתמונה? שאני ידע את מי צילמתי[למרות שרוב מי שצילמתי אני כבר מכיר וזוכר.]:-)

יש הרבה סירטונים חבל אין שרת לעלות.

ושוב באסה שלא ניצלתי את המצלמה כמו שצריך.

אופיר היית צריך לצלם אותי בתחתונים זה היה צילום מרגש..חחח

וואלה אחי פעם הבאה אני בא בתחילת מפגש ראשון ואתה רואה אותי חסר לך אתה לא אומר כמו שצריך שלום.

פורסם

אני? לא צילמת אותי..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
מי זה אתה בתמונה? שאני ידע את מי צילמתי[למרות שרוב מי שצילמתי אני כבר מכיר וזוכר.]:-)

יש הרבה סירטונים חבל אין שרת לעלות.

ושוב באסה שלא ניצלתי את המצלמה כמו שצריך.

אופיר היית צריך לצלם אותי בתחתונים זה היה צילום מרגש..חחח

וואלה אחי פעם הבאה אני בא בתחילת מפגש ראשון ואתה רואה אותי חסר לך אתה לא אומר כמו שצריך שלום.

אסף בפעם הבאה הרכב שלי דורש צילום יותר נכון "בוק":wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כי היסתובבנו ביחד לא יצא לי לצלם אותך חח

טוב יאלה בוא נפסיק להספים-אייל עוד יביא את החגורה השחורה..:-P

ליטל כבר אמרתי לך שאני כועס שלא באת? חבל הפסדת היה פנאן . לקראת הסוף היה פשוט שכונה ממש סבבה.

פעם הבאה אני לא רוצה לשמוע את לא באה.!!!! חסר לך!!!

פורסם
כי היסתובבנו ביחד לא יצא לי לצלם אותך חח

טוב יאלה בוא נפסיק להספים-אייל עוד יביא את החגורה השחורה..:-P

ליטל כבר אמרתי לך שאני כועס שלא באת? חבל הפסדת היה פנאן . לקראת הסוף היה פשוט שכונה ממש סבבה.

פעם הבאה אני לא רוצה לשמוע את לא באה.!!!! חסר לך!!!

ברור שאני מגיעה, מה אני אעשה אי אפשר להזיז את הרכב כשאין ביטוח וטסט, מחר בבוקר דבר ראשון תשלום האגרות ונסיעה לפתח תיקווה להעביר טסט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

Guest תמיר .א.
פורסם
ברור שאני מגיעה, מה אני אעשה אי אפשר להזיז את הרכב כשאין ביטוח וטסט, מחר בבוקר דבר ראשון תשלום האגרות ונסיעה לפתח תיקווה להעביר טסט.

דיי הכול פוליטיקה.

תמיר

פורסם

הוא היה עם הגולף להלבנה עם 2 סאבים 15 אינץ[שכחתי שוב את החברה] הסאבים שלו והL7 של מיקי בעיקר . היו אטרקציית מסאז' הכי טובה באיזור..

נ.ב-אני מקווה שעוד היום יצא לי לעלות סירטון לפחות של הL7 , תלוי בבחור שאני אשלח לו את הסרטים לעריכה ולעלות אותם על שרת..

פורסם

אחי המלצה שלי תחליף את הסאב פיוניר שלך או לחילופין תבנה ותשקיע בתיבה אטומה כמו שצריך.

ומפגש הבא אני מאמין שיהיו שוב שינויים אצל רוב האנשים גם אני מצפה לראות את הסט 3 חלקים שמיכאל ישדרג בבמה הקידמית שלו .

שוב במערכת באוטו של מיקי זה גהנום לא מומלץ לחולי לב לחץ דם וכו' .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...