Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין בין 10 ל 15 אל"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לסיביק מחירון די גבוה.

לאנסר, סובארו B3, טידה או נוט, כולן יחסית אמינות, אם כי צריך לזכור שבתקציב כזה יהיה מדובר ברכב בן 12-15, ככה שאי אפשר לצפות לרכב חף מבעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כפי שכתבו לך קשה למצוא משהו משפחתי וגם חסכוני בדלק בשנים האלה.

מהנסיון שלי מאזדה 3 / הונדה סיוויק או אקורד / יונדאי אקסנט (הייתה כזו לבן משפחה עד לא מזמן שנת 2005 במשך שנים ללא תקלות).

אם אתה הולך על המאזדה עדיף הספיריט 2.0L 

אותו דלק כמו הרגילה רק הרבה יותר חזקה.

ובעיקר בשנתונים האלה שזה אומר רכב מזדקן, תקווה שקודמיך טיפלו ברכב כמו שצריך.

"Dust in the wind, All we are is dust in the wind"

The first love - Peugeot 205> Citroen Saxo> Fiat uno> Hyundai Lantra> Suzuki Belano> Peugeot 306> Volkswagen Polo> Seat Cordoba> Honda Accord> Subaru Impreza>Mazda 3 Spirit>VOLVO V40 KINETIC PLUS

פורסם
לפני 21 שעות, Michazzz כתב:

בתקציב שלך רק תקנה תקלות של מישהו אחר. תגדיל את התקציב או שתחפש רכב מיני

לפני כמה שבועות מכרתי ב 18 אלף שקל קיה ריו ידנית שנת 2014.

בלי תקלות, בלי בעיות, בלי שצריך להשקיע בה אלפי שקלים ביישור קו, נוסעת ומתפקדת מצויין. היא מספיק מרווחת בשביל להיות רכב משפחתי למשפחה של 4 אנשים. 

וכן צריכת דלק בעיר די קרובה ל 1 ל 13. 1 ל 12 בקלות. מחוץ לעיר 1 ל 16. 

לא יודע למה ממליצים פה לקנות מכונות שנת 2007 שצורות 1 ל 7 בעיר כשהוא רשם שלא משנה איזה גיר זאת אומרת אין בעיה עם ידני. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אתה צודק לגמרי בוקי, אמנם הבחור רשם "משפחתית" ולא סופרמיני ו18 אלף זה קצת מעל התקציב שהוא רצה בהתחלה (15 אלף שקל) , אך הריו זה רעיון טוב היא מרווחת בצורה יוצאת דופן, מניסיוני יש בה לא פחות מרווח למשפחה מקורולה הישנה, או טידה או מאזדה 3.

אפשר גם לשקול את החותה התאונה של הריו, יונדאי I20 זה בגדול אותו רכב.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אני הגבתי בעיקר לטענה שרכב בתקציב כזה "ערמת צרות של מישהו אחר".

הריו המדוברת הייתה אצלנו במשפחה יד ראשונה, לא היו בה תקלות או בעיות ב 9 שנים עד שנמכרה ולא כ"כ סביר שאצל היד השניה מיד יתחילו בעיות ותקלות.

המרחק מ 15 ל 18 אלף שקל הוא לא גדול ואת ההפרש  הוא יחסוך בדלק ובתחזוקה כבר בשנה הראשונה לדעתי, אם משווים לרכב אוטומטי שנת 2007  פלוס מינוס שצורך 1 ל 7 בעיר ויהיה עם עוד איזה 100 אלף ק"מ יותר על הספידומטר.

פורסם
בתאריך 12.5.2023 בשעה 16:28, א.ד.מ. כתב:

כמו שכתבו על טויוטה אתה זורק 30 אחוז מהמחיר על המותג,

פוקוס עד 2011 הצורה הישנה (גיר אוטמאט רגיל ולא רובוטי)

ניסן טידה, מציבושי לאנסר, סוזוקי ליאנה, ומאזדה 3 הונדה סיווק, ועוד, אם אין לך בעייה עם ידני אז יש עוד הרבה אופציות.(אפילו צרפתיות רחמנא ליצלן)

ומהצריכת דלק הזאת תשכח ומהר, זה יותר לכיוון של 1-7 בתוך העיר ו1-12 מחוץ לעיר.

אלא אם תמצא דיזל ידני 

דווקא אני סבבה עם ידני (הנוכחי הוא ידני) אבל לא הצלחתי למצוא משפחתית נורמלית ידנית

פורסם
לפני 9 שעות, Buki כתב:

אני הגבתי בעיקר לטענה שרכב בתקציב כזה "ערמת צרות של מישהו אחר".

זו תגובה שלי, אם הוא מוצא רכב יד ראשונה ממישהו שטיפל ברכב כמוך אז סבבה, אבל זה קורה 1:1,000,000 עם כל הכבוד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

יפה, זה כמו שהיה לנו, מה שכתבתי בשירשור קודם. שווה מאוד לדעתי במחיר הזה אם הוא במצב טוב. אוטו קל וזול מאוד לתחזוקה. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, Buki כתב:

יפה, זה כמו שהיה לנו, מה שכתבתי בשירשור קודם. שווה מאוד לדעתי במחיר הזה אם הוא במצב טוב. אוטו קל וזול מאוד לתחזוקה. 

יש לו כמה בעיות, אבל גם אם אני מתקן אותן עדיין יצאתי בזול

אני צריך להחליף קאלץ' וחיישן למדה (עשיתי בדיקה מקצועית על הרכב לפני הקנייה)

אגב, המוכר העביר את הרכב טסט לפני כמה שבועות ואז התברר לו שהוא מקבל רכב מהעבודה, כך שהרווחתי שנה שקט

• תוכן חדש...