Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בתחילת שבוע ב10 בלילה בעוד שהרכב שלי בחניה. נכנס בי רכב שהנהג היה שתוי.

הזמנתי שמאי מטעמי שבדק את הרכב. במוסך. המוסך משמש גם גמחלקת תביעות. 

מתברר שלנהג אין ביטוח לכן אני צריך לתבוע את הפוליסה שלי. 

הפוליסה שלי יש סעיף שהם משלמים רק על מוסכי הרשת. האם הסעיף הזה חוקי??,

פורסם

למה שלא יהיה חוקי
כשמחפשים דרך להוזיל את הפוליסה אפשר ליצר התניות שכאלו
מה שכן, היות וזה פרט מהותי היו צריכים לידע אותך
באיזה חברה מדובר?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

לא נתקלתי בדבר הזה, שחברת הביטוח מסרבת לשלם למוסך כי הוא לא בהסדר איתה.

לי לא נשמע תקין.

זכותו של בעל הרכב לבחור מוסך. מה שכן, כמעט בכל פוליסה יש הבדל בגובה השתתפות עצמית, בין מוסך הסדר לבין מוסך שלא בהסדר עם חברת הביטוח.

אתה יכול לקבל רשימת המוסכים שבהסדר עם חברת הביטוח שלך. אולי יש ביניהם גם מומלצים ( והיה לי בעבר  ניסיון טוב עם מוסך כזה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לכלל ביטוח נבחרת המוסכים שאתה חייב לתקן במוסך שלהם, אתה שילמת יותר זול וזה מה שבחרת שביטחת את הרכב

בגלל שזה ביטוח מקיף לא נראה לי שיש מגבלות.

זה תקף רק לתיקון הרכב שלך, צד ג יכול לתקן איפה שהוא רוצה, אם היית פוגע במישהו.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

למה שתתבע את הביטוח שלך? תקן במוסך לבחירתך ותבע את הבן אדם בבית משפט לתביעות קטנות.

הנכונות המיידית של אנשים לוותר במקרים האלה, מעודדת נשמות טובות להמשיך לנהוג בלי ביטוח ולשים *** על רכוש של אנשים אחרים.

• אהבתי 1

פורסם

השאלה, מתי יקבל מהפוגע את כספי התיקון ( אם בכלל)...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנאדם שלא עשה ביטוח,

אתה יכול לתבוע אבל לא בטוח שתקבל משהו,

היה כאן השבוע שרשור של מישהו שטען שלא עושה צד ג' כי אין לו כסף,

אז מה יעזור לך לתבוע אותו,

במצה הנוכחי האופציה היחידה היא לטפל במוסכים שלהם וזהו.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

המדינה צריכה להתערב ומי שאין לו ביטוח ואין לו כסף לשלם שילך למעצר עם עבודות כפיה לשלם את חובו.

לא דעה פופולרית אבל זה יעבוד.

נשבר כבר מכל אלו שמשתינים עלינו בקשת ואי אפשר לעשות להם כלום 

• רעיון טוב! 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש למדינה מליון דברים לעשות לפני מה שאתה טוען,

תתעורר אתה במדינת עולם שלישית עם דמקטורטקטוריה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 11 שעות, WE988244 כתב:

יש למדינה מליון דברים לעשות לפני מה שאתה טוען,

המדינה יכולה לשנות את החוק ולקבוע שביטוח החובה יכלול צד ג'. פוליסה אחת, מי שלא ירכוש אותה יקבל השבתת הרכב וזימון למשפט. זו לא תהיה המצאה מקומית. 

לפני 11 שעות, WE988244 כתב:

תתעורר אתה במדינת עולם שלישית עם דמקטורטקטוריה.

בואו נעבור לשרשור הפוליטי. זה נוגע גם לסעיף הקודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בבריטניה ביטוח צד ג חובה.

יש סדרות דוקו שוטרים שהם מחרימים מכוניות ללא ביטוח על המקום, עד לתשלום קנס ולעשיית ביטוח.

• אהבתי 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 5 שעות, sperial כתב:

המדינה יכולה לשנות את החוק ולקבוע שביטוח החובה יכלול צד ג'. פוליסה אחת, מי שלא ירכוש אותה יקבל השבתת הרכב וזימון למשפט. זו לא תהיה המצאה מקומית. 

בואו נעבור לשרשור הפוליטי. זה נוגע גם לסעיף הקודם.

במדינה בה אפשר לנהוג על אופנוע ללא מספר רישוי ולדעת בביטחון מלא שלא תהיה שום אכיפה משטרתית גם אם 1000 אזרחים טובים ידווחו, לא יודע אם ישקיעו באכיפת החוק החשוב והמוסרי הזה אם יהיה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם (נערך)

מסוג הדברים שאפשר לאכוף כמעט ללא מגע יד אדם. בסיס נתונים של כלי הרכב? יש בסיס נתונים של ביטוח? יש. מן הסתם להצליב ביניהם זה עניין פשוט*. חוץ מזה, לפחות פעם בשנה בודקים את המצאות הביטוח (בטסט).

העובדה היא שאנשים נתפסים על נהיגה ללא רישוי וללא ביטוח. אולי לא מספיק, אבל זו מחלה כללית של המדינה. עם זאת - ביטוח משולב כזה יפתור בעיה לא קטנה של קמצנים ורשלנים שאינם עבריינים מועדים ביסודם. חוץ מזה, האיום בהשבתת הרכב ומשפט גם אחרי תאונה הוא איום לא קטן.

*לא יודע איך זה מסתדר מבחינה משפטית ושמירת פרטיות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

מסוג הדברים שאפשר לאכוף כמעט ללא מגע יד אדם. בסיס נתונים של כלי הרכב? יש בסיס נתונים של ביטוח? יש. מן הסתם להצליב ביניהם זה עניין פשוט*. חוץ מזה, לפחות פעם בשנה בודקים את המצאות הביטוח (בטסט).

העובדה היא שאנשים נתפסים על נהיגה ללא רישוי וללא ביטוח. אולי לא מספיק, אבל זו מחלה כללית של המדינה. עם זאת - ביטוח משולב כזה יפתור בעיה לא קטנה של קמצנים ורשלנים שאינם עבריינים מועדים ביסודם. חוץ מזה, האיום בהשבתת הרכב ומשפט גם אחרי תאונה הוא איום לא קטן.

*לא יודע איך זה מסתדר מבחינה משפטית ושמירת פרטיות.

הלוואי שיחוקקו והלוואי שיאכפו.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• תוכן חדש...