Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 206 XT 1.6 אוט' - כדאי או לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר קראתי בערך כל ת'רד שנוגע ל-206, ועדיין יש לי אי וודאות לגבי כדאיות הרכב הזה...

נראה כי לרוב האנשים יש ניסיון עם 1.4 שמאוד לא מומלץ בשילוב עם תיבה אוטומטית אבל לגבי 1.6 אומרים רק: "זה משהו אחר" או "הרבה יותר טוב". כלומר לא ברור לי האם 1.6 אוט' הוא טוב, מצויין, או סתם יותר טוב מה-1.4.

עוד דבר הוא עניין האמינות, שהדעות מאוד חלוקות לגביו, חלק מאשימים מראש את הצרפתים, חלק אומרים שהרכב נכנס הרבה למוסך וחלק שהרכב עובר רק טיפולים שוטפים. מהמנהלים הבנתי שהאמינות טובה יחסית.

בינתיים אנחנו מחפשים רכב הנ"ל (2002) עם נתונים טובים אבל עדיין אני חושש שזאת עלולה להיות בחירה לא טובה במיוחד שהרכב מיועד להישאר לזמן ארוך.

האפשרות השנייה- היאריס היא בעייתית כיוון שאבא שלי הוא קונה את האוטו והוא עסוק מדי בשביל לחפש ולבדוק יאריס שנטחפות מאוד מהר.

לסיכום, האם הקנייה כדאית, עם דגש על האמינות?

אני אשמח אם מישהו יוכל להגיב לי ולפרט...

תודה רבה,

מתן

פורסם

קראת כל ת'רד בעניין של 206, אז אתה פותח עוד אחד?

תהיה משוכנע שגם הת'רד הזה יוביל אחריו מלחמת עולם שלישית...

ה 206 היא רכב מיוחד.

יש כאלה שאוהבים אותו. יש כאלה שלא אוהבים אותו.

יש כאלה שאומרים שהוא אמין. יש כאלה שאומרים שהוא לא אמין.

יש כאלה שאומרים שהוא צרפתי ויש כאלה אומרים שהוא צרפתי. (לפחות על דבר אחד כולם מסכימים)

לענייננו. תעשה את השיקולים שלך. קראת עליו לחיוב ולשלילה. אין עליו דעה רווחת אחת.

אם תיקח את הצ'אנס והרכב יהיה מעולה - הרווחת.

אם לא - תמיד אפשר למכור (ודי בקלות).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שכתבתי האוטו מיועד להישאר הרבה זמן ובכל מקרה אני לא חושב שמישהו קונה אוטו במחשבה שהוא מקסימום ימכור אותה. בגלל זה אני בודק עכשיו. אז בגלל שהשאלה הקודמת הייתה קצת כללית מדי יש לי כמה שאלות יותר ענייניות:

מחירי טיפולים יקרים?

רואה מוסך לעיתים רחוקות או קרובות? (מניסיון שלכם או של אחרים)

צריכת דלק?

דברים שכדאי לשים לב במיוחד בקנייה?

תודה רבה מראש!

פורסם

יכול רק לתת לך מושג לגבי כוח מנוע,

יחסית ל406 2 ליטר, ה206 הנ"ל זריזה יותר וברוטלית יותר בכוח שלה, ובנטיה של הגיר למשוך הילוכים. ההילוכים שלה יותר קצרים והמשיכה עד 60-70 חזקה בהחלט.

מעל 70 ההבדלים מצטמצמים, כאשר ה206 בהחלט יותר רועשת.

פורסם

רכב מצויין.

נוחות טובה יותר מרוב המשפחתיות בשוק , מרווח פנים מצויין לנהג ולנוסע .

הרכב מהנה לנהיגה, דיי מהיר ובסה"כ נותן אחלה תמורה .

לדעתי , היא טובה מהיאריס בכל פרמטר (כנראה חוץ מאמינות) ובמיוחד בנוחות הנסיעה .

בקשר לאמינות , אל תחפש הבטחה שהאוטו יהיה אמין באופן מוחלט אבל באופן כללי הרכב בסדר גמור , אמיו יותא ועמיד יותר מהדגמים הישנים יותר של פיגג'ו (106, 306 , 405 וכיו"ב) .

פורסם

צריכת דלק אצלי 1:12.5-13 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת (70%-60% בין עירוני) (גיר ידני)

בנסיעה רגועה על כביש מהיר הצלחתי לראות 1:16.

לגבי טיפולים:

מרווח טיפולים גדול של 30K ק"מ או שנתיים מקטין את עלויות הטיפולים. המחירים עצמם רגילים ועומדים יחד עם מחירי חלפים של יצרנים אחרים.

אצלי טיפולים שנעשו לרכב ב4 השנים הראשונות (שכללו טיימינג וברקסים) במוסכים מורשים עומדים על +-3500 ש"ח.

יובל.

• תוכן חדש...