Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהנה לנהיגה עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים, שמי אדיר אדם צעיר בעל אהבה גדולה לרכבים, בעיקר כאלו אמינים ופרקטיים, כאלו שכבר חלפו מן העולם. 

מחפש לעצמי בתקופה הקרובה רכב, מעוניין שיהיה ידני ושיהיה מהנה לנהיגה. בעל משוב טוב מההגה, גלגלים. משקל קל. רכב שיוכל להעלות חיוך על פניי בכבישי הצפון המפותלים. 

הדרישות שלי הן:

-אמינות, וחלקי חילוף זמינים.

-גיר ידני.

שנתון 2005+

-משוב טוב מההגה, ובעדיפות לרכב שכזה באמת מעלה חיוך ולא רק לוקח באמינות מA לB.

-צריכת דלק-איננה מרכיב מכריע ברכישת הרכב מאחר ולא אסע הרבה, ובעיניי זה פחות שיקול חשוב. 

הרכבים שחשבתי עליהם

סוזוקי אלטו, פיגו 107, סיטרואן C1, וגם פוזל לכיוון מאזדה 3 מנוע 2.0 אשר חביבה עליי מאוד וגם בעלת ביצועים לא רעים.

השרשור הזה נפתח בפורום הזה בגלל שאני יודע כמה חולי הגה נמצאים כאן ויכולים להבין את האהבה, גם כאשר היא בתקציב לא גבוה. 

תודה לכל הקוראים, סעו בדרכים טובות ומפותלות🙂

פורסם

רכבי המיני לא יתנו לך הנעה בעיקר בגלל מנוע חלש.

הייתי בודק פיגו 206 XS, ועוד אופציה אבל יקרה יותר זה טיוטה יאריס TS אבל פה מדובר על תקציב כפול כבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

רכבי המיני לא יתנו לך הנעה בעיקר בגלל מנוע חלש.

הייתי בודק פיגו 206 XS, ועוד אופציה אבל יקרה יותר זה טיוטה יאריס TS אבל פה מדובר על תקציב כפול כבר.

יש לך ידע על ה107/C1? שמעתי שעקב המשקל הקל יש שמוצאים אותן די מהנות לנהיגה עם המשקל פחות מטון

פורסם
לפני 6 דקות, menir1 כתב:

שתיהן לא ברמה של ה-206, אבל 206 xs שמורה תעלה הרבה יותר...

מחפש רכב תכלס ראשון שאחזיק לבד. בעל רישיון נהיגה 5 שנים וניסיון מועט על רכבים. 

האם הפנדה תהיה עדיפה בסיבובים והתנהגות כביש מה106? היא גבוהה יותר וכבדה יותר, אך עם מנוע 1.2 עם 4 צילינדר

פורסם
לפני 26 דקות, Pecan כתב:

יש לך ידע על ה107/C1? שמעתי שעקב המשקל הקל יש שמוצאים אותן די מהנות לנהיגה עם המשקל פחות מטון

הם הרעש והביצועים החלשים זה לא רכב מהנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, Pecan כתב:

האם הפנדה תהיה עדיפה בסיבובים והתנהגות כביש מה106?

מניח שאתה מתכוון ל-107.

ה-107 מרגישה יותר חדה מהפנדה, אבל הפנדה מרגישה יותר "אוטו" 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 56 דקות, menir1 כתב:

מניח שאתה מתכוון ל-107.

ה-107 מרגישה יותר חדה מהפנדה, אבל הפנדה מרגישה יותר "אוטו" 

אני מתלבט בין האלטו ל107. 

על פניו מעדיף רכב קליל עם מנוע שמסוגל לסחוב אותו כמו שצריך, מאשר לעלות לרכב כבד יותר עם מנועי ה1.4 75 הנפוצים יותר באירופאיות. 

מהן ההמלצות מבחינת הנאה מנהיגה, לפחות בהנחה ואחזיק את הרכב לשנה? 

פורסם

מנועי ה 1.4  עם 85 כ״ס כמו לגרמניות, יספקו ביצועים עדיפים והיו טובים יותר.

פורסם
לפני 16 דקות, yulianx כתב:

מנועי ה 1.4  עם 85 כ״ס כמו לגרמניות, יספקו ביצועים עדיפים והיו טובים יותר.

מעוניין ביפניות בשלב הזה מתוך שיקול כספי

פורסם

בתור אחד שיש לו סוזוקי אלטו 2010 ידנית כרכב שני,

יכול להגיד לך שהוא מספק הנאה ללא ספק בתקציב הזה.

וכמובן חסכונית מאוד וזולה מאוד.

יש לי רכב הרבה יותר חזק מהאלטו, ועדיין אני נהנה עם האלטו מאוד,

יכול להגיד לך שנסעתי איתה בכל הארץ והיא עושה עבודה מדהימה.

וגם עם 67 כ"ס היא לא מרגישה עגלה כלכך, כן היא מרגישה קלה מאוד.

• תוכן חדש...