Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני / סופר מיני תקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, אני כרגע מחפש רכב יד 2 לאחר קבלת רישיון, אין לי כל כך העדפות לגבי דגם ספציפי, אני מחפש רכב קטן באזור 40K, שיחזיק לי לפחות ל5 שנים..

קיבלתי מספר הצעות: 

1) רנו קליאו 2017, באזור ה40K עם קילומטרז' של בערך 125K

2) פיג'ו 208 שנת 2017, מחיר בערך 40K וגם כן קילומטרז של בערך 120K.

3) קיה פיקנטו 2014, גם כן באזור 125K, עליה עוד לא קיבלתי הצעת מחיר, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי קניית רכב מ2014 על אף קילומטרז סביר..

4) דאציה לוגאן LAUREATE, שנת 2017, 56K קילומטר, במחיר של כ 30K, סקרן אותי לגבי ההבדלים במחיר, שמעתי שדאציה יחסית יותר זול אבל האם ההפרשים סבירים?

אשמח לדעתכם על הרכבים בכלל ועל ההצעות בפרט

נ.ב: 

ידני אינה אופציה

צריכת דלק טובה זה פלוס, כנראה הולך לנסוע חצי עירוני וחצי מחוץ לעיר..

חשוב בעיקר אמינות

עריכה אחרונה על ידי יואב...
פורסם

ידני אופציה?

1- הגירסה האוטומטית בעלת מנוע בעייתי וגם הגיר.

2- רכב נח זריז, אך יש רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לפני הזמן ולגרום לבעיות, לכן אם לקנות כזה רכב זה עד 4 שנים או 60-70 אלף ק"מ ולהחליף אותה לפני מועד החלפתה לפי היצרן.

3- פחות חזקה,נוחה ומרווחת משאר האופציות אך אמינה. חפש את רמת אבזור EX.

4- גיר רובוטי מעצבן, מעבר לזה נח, מרווח ביצועים לא רעים.

הייתי בודק קיה ריו או I20, שהם אמינות אם כי לא ממש זריזות, סוזוקי סוויפט גם אופציה טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מה חשוב לך וכמה?

אמינות נוחות כח צריכת דלק(כמה נסועה צפויה?) וכו

רק לגבי אמינות על קצה המזלג: הפיגו מנוע די גרוע. הקליאו והדאציה מנוע לא משהו. הפיקנטו די בסדר רק לבדוק שלא דילגו טיפולים ואין בוצה. אבל כרכב הוא די עלוב ביחס לאחרות.

בקיצור תנסה להגדיר מה חשוב לך שיהיה אפשר לתת רעיונות מתאימים.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

אם מדובר על קליאו בנזין אוטומטית, אז אין להם מנוע דומה ותיבה שונה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 דקות, tza כתב:

הפיקנטו די בסדר רק לבדוק שלא דילגו טיפולים ואין בוצה. אבל כרכב הוא די עלוב ביחס לאחרות.

ערכתי את הפרסום המקורי, לגבי זה, מאיזו בחינה את אומר שהוא די עלוב?

פורסם

בגדול הפיקנטו קטגוריה אחת מתחת לכולן, אבל נחשבת אמינה (עם זאת צריך לקחת בחשבון שמדובר על רכב בן 9 ועלול להיות בלאי). לדעתי בתקציב שלך אפשר למצוא אחת חדשה יותר. חפש גם i10.

לקליאו מנוע וגיר לא הכי אמינים ולפג'ו מנוע בעייתי (יש כאן שרשור שלם למה).

דאצ'יה אני מניח שעם מנוע 0.9TCE שהוא אמין, אבל משודך לגיר רובוטי חד מצמדי ופחות נעים לנהיגה.

בגדול במסגרת התקציב הזה הייתי מחפש ספארק. לדעתי המיני הכי ראויה מבחינת ביצועים וגם אבזור לא רע. אחריה פיקנטו או i10.

אם אתה רוצה משהו קצת יותר גדול אז אפשר לחפש ספייס סטאר.

אם אתה צריך כבר סופר מיני אז i20, ריו הצ'באק, סוויפט, מאזדה 2 וכדומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שאם אתה לא יודע להגדיר מה אתה מחפש, אז כדאי שתשתף מה הצרכים שלך והחברים יוכלו מנסיונם לכוון לאופציה המתאימה.

לדוג', מה תוואי הנסיעה בעירוני (עיר פקוקה או לא / מישורית או עליות) ובבין עירוני, (מרכז הארץ / פריפרייה / ירושלים)

כמה נפשות אמורים להיכנס באוטו ביומיום

האם יש ילדים (כסאות בטיחות וכו')

האם אתה סוחב מטען

האם אתה מסתובב בעיר עם מצוקת חניה

כל פרט שתוסיף יוכל לעזור בכיוון לקטגוריה הרלוונטית (מיני, סופר מיני, משפחתית..),

ובתוך הקטגוריה כבר קל יותר להתמקד בדגמים הרצויים.

פורסם

השימוש ברכב יהיה ככל הנראה שילוב של נסיעות עירוניות ובין עירוניות, כאשר הנסיעה בעיר לא בהכרח פקוק מידי אך הרבה עליות, בין עירוני יחסית פריפריה.

בעיר יש מצוקת חניה. 

לרוב אני ברכב עם אולי עוד בן אדם, בדרך כלל לא יותר. אין ילדים ולא סוחב מטען. 

אוסיף עדכון על הצעות שקיבלתי, לגבי הקיה פיקנטו קיבלתי הצעה של 33 אלף. 

בנוסף קיבלתי הצעה נוספת לפיגו 208, שנת 2019 עם 70 קילומטר במחיר של 46 אלף. הבנתי את הדעה הכללית פה לגבי פיגו 208, אך האם זה תקף לקילומטר נמוך יחסית של 70 אלף?

פורסם

יש פה סיכון, כרכב היא טובה מהרשימה שלך בפער.

אבל צריך לוודא היסטורית טיפולים ולבדוק את מצב הרצועה, במידה והיא תקינה אפשר להחליף אותה ולהקפיד על שיגרה של 4 שנים או 60 אלף ק״מ.

• תוכן חדש...