Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי איתות - חובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה דוגמא לפנסי איתות של גולף מחברת HELLA קניתי אותם לא יותר מ 200 ש"ח! ועשיתי התאמה לסופר לנסר שלי! במקור הם שקופים ובפנים יש מנורה כתומה.ניראים ממש טוב!

DSCF1292_resize.JPG

DSCF1302_resize.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הפלסטיק שקוף.

אבל האור היוצא ממנו כאשר האיתות מופעל - כתום. וזה חוקי למהדרין.

אז לא הבנתי חובה על האיתות להיות בצבע צהוב/כתום?

משהו יכול לתת לי הוכחה משפטית?

פורסם
אז לא הבנתי חובה על האיתות להיות בצבע צהוב/כתום?

משהו יכול לתת לי הוכחה משפטית?

תשים לב למה שכותבים לך ..
צבע מכווני הכיוון(איתות):

קדמיים - לבן או ערמוני(צהוב).

אחוריים - אדום או ערמוני.

צד(כנף) - ערמוניים.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

נקודה למחשבה...

פעם, לא היו פנסי איתות. היו מוטות איתות...

היית דוחף איזה ידית ומוט (עם פנס או בלי) היה נישלף מהצד ה"מאותת"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בטירה אני יודע שזה גם אמור להיות זול , ומי יודע אולי אפילו תמצא את אלה שגנבו לך.

אמור לי, בממטוטא, אתה מציע לו ללכת לקנות מגנבים?

אנשים שמחפשים בהכי זול ומוכנים לשלם עבור סחורה גנובה מגדילים את כמות הגניבות. :x

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

וואי וואי וואי זה כל-כך ארוך

אני אצמטט

344 (א)-ברכב מנועי שיש בו תא נהג יותקנו מחווני כיוון אשר אורם יראה מלפני הרכב ומאחוריו לאור השמש ממרחק 30 מטר לפחות ובזמן תאורה במזג אויר נאה ממרחק 150 מטר לפחות

(ב)-ברכב מנועי פרטי, במונית וכן ברכב משא

שמישקלו הכולל המותר אינו עולה על 3500 ק"ג יותקנו-

(1)-שני מחווני כיוון לפחות בעלי אור מהבהב צהוב, פנס מכל צד ,במקום הרחב ביותר על דפנות הרכב

,או-

(2)-ארבעה מחווני כיוון בעלי אור מהבהב,שניים בצבע לבן או צהוב בחזית הרכב ושניים בצבע צהוב או אדום מאחורי הרכב .

344(ז)-האור המהבהב במחוון כיוון ידלק לסרוגין בין 30 ל 90 פעם בדקה.

זה העיקר לגבי מחווני כיוון לגבי רכב פרטי,

ישנם עוד היתרים והגבלות לגבי סוגי רכב אחרים (אופנוע, משא גרור ניתמךאוטובוס)

מקווה שעזרתי

ירון מאיר

פורסם

תוספות:

(ט) ברכב מנועי שיש בו שני פנסים ושמחווני-הכיוון מותקנים בתוך פנסי הבלימה, מותר שמחוון-הכיוון יבטל את פעולתו של פנס-בלימה עם הפעלתו של מחוון-הכיוון בכל צד.(לדוג' - רכב אמריקאי).

(י) לא יירשם רכב מנועי שיש בו תא-נהג וששנת ייצורו היא 1983 או אחריה שנרשם לראשונה לאחר ט"ז בטבת התשמ"ג(01/01/83) אלא אם יש בו מחווני-כיוון נוספים, אחד מכל צד של הרכב שאורם יאיר לאחורי הרכב ואשר יפעלו ביחד עם ארבעת מחווני-הכיוון הקיימים ברכב.

(יא) ברכב ששנת ייצורו 1981 או לאחריה יותקן מתג שבאמצעותו ניתן להפעיל לפחות את מחווני-הכיוון הקדמים והאחוריים שברכב בעת ובעונה אחת.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
פנס איתות שקוף (מקורי - Hella) של שקודה עולה 130 ש"ח.

טעות שלי, קבל תיקון.

לא 130 ש"ח, אלא 31.90 ש"ח - בדקתי.

עריכה: תמונה.

Hella.jpg

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אחרי שבוע של הסתכנות בקנס ללא פנסי איתות צדדיים, אבא שלי הביא זוג מקוריים שקופים (אין לי מושג את המחיר) אבל הבעיה שהוא אומר שלא ניתן להרכיב אותם בלי לפרק את הגלגלים, מישהו כבר ביצע את ההתקנה הזאת והצליח בלי לפרק חצי מהאוטו?

הפנסים שקנינו באים עם צמת חוטים, לאן היא מתחברת?

• תוכן חדש...