Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזון גלגלים 340 ש״ח ב Check Up

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן הציעו לי לעשות איזון גלגלים ב 340 שח. ב Check Up.

נאמר לי שזה איזון מיוחד והוא בודק בצורה טובה יותר את הגלגלים.

קיים איזון סטנדרטי שעולה 200 שח. 

לדעתכם באמת יש הבדל?

כך זה נראה:

פורסם

כן יש הבדל, במחיר...

הם סה"כ הציעו לך איזון על האנטר עם התנגדות. אין פה משהו מיוחד או אקסטרה.

בכל מקום נורמלי זה עולה אותו דבר כמו איזון בלי התנגדות.

אם אתה עם ג'אנט מקורי עם צמיג ממוצע (לא סיני ב-150 ש"ח) אז כל איזון הכי פשוט יעבוד.

אם אתה עם ג'אנט אפטר מרקט זול עם צמיג זבל אז בהרבה מקרים איזון לא יעזור.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

חקרתי את הנושא לעומק בתקופה האחרונה בגלל רעידות ואני יכול להמליץ לך לעשות איזון רגיל שאמור לעלות 30-40 שח לצמיג.
אם הגאנטים שלך ישרים והצמיג ממותג מוכר תעשה איזון רגיל.
השאלה למה אתה עושה איזון? הרכב רועד לך?

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
לפני שעה, Tom777 כתב:

חקרתי את הנושא לעומק בתקופה האחרונה בגלל רעידות ואני יכול להמליץ לך לעשות איזון רגיל שאמור לעלות 30-40 שח לצמיג.
אם הגאנטים שלך ישרים והצמיג ממותג מוכר תעשה איזון רגיל.
השאלה למה אתה עושה איזון? הרכב רועד לך?

כן, במהירות גבוהה 120 קמ״ש.

צמיגים חדשים של דאנלופ, 

חישוקים מקוריים של הרכב.

אני חושב שהאיזון שנעשה לי בפנצ׳רייה שממנה קניתי את הצמיגים הוא לא טוב.

פורסם

Check Up היו סבירים פעם, מאז שקרסו לקחו בעלות זה הפך לפח אשפה שרק מנסה למצוץ עוד ועוד כסף מהלקוחות. 

כפי שכתבו זה בסך הכל ROADFORCE של האנטר וזה קיים בכל פנצ'ריה שמכבדת את עצמה, העלות ה-200 שקל לכל הגלגלים. 

פורסם
לפני כשעה, ninimom כתב:

כן, במהירות גבוהה 120 קמ״ש.

צמיגים חדשים של דאנלופ, 

חישוקים מקוריים של הרכב.

אני חושב שהאיזון שנעשה לי בפנצ׳רייה שממנה קניתי את הצמיגים הוא לא טוב.

אולי כיוון פרונט,

ההגה מושך לכיוון מסוים?

הרכב נוטה שמאלה/ימינה?

אם לא אז לדעתי תעשה עוד איזון צמיגים ושיבדקו על הדרך את הגאנטים שהם לא עקומים ואת הצמיגים עצמם שלא קיבלו מכה והתנפחו מבפנים.

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם

אתה יכול גם לחזור למי שקנית ממנו את הצמיגים שיעשה איזון שוב ללא עלות, לי קרה פעמיים בהחלפת צמיגים ובפעם השנייה הסתדר

פורסם
בתאריך 11.4.2023 בשעה 09:47, ninimom כתב:

קיים איזון סטנדרטי שעולה 200 שח. 

בתאריך 11.4.2023 בשעה 13:57, ch28566 כתב:

העלות ה-200 שקל לכל הגלגלים. 

איך 200 ש"ח? בסכום הזה אפשר לתקן 4 פנצ'רים בארבעת הגלגלים ולקבל איזון כלול במחיר!

אני עשיתי איזון כזה לפני שנתיים בפנצרייה לא זולה, לקחו לי 100 ש"ח לרביעייה

פורסם (נערך)

לגבי הרעידות, לפני כארבע שנים גם התחילו לי רעידות(במהירות נמוכה יותר)  סמוך להחלפת צמיגים, הייתי כמה פעמים במקום שבו הוחלפו הצמיגים אבל זה לא עזר יותר מדי.

הלכתי לצמיגאי תותח(זוארץ) שמצא עיוות קל בג'אנט עצמו שתוקן וצמצם באופן משמעותי את הרעידות.

אם אני זוכר נכון, גם אצלו האיזון בהאנטר יקר יותר מרגיל.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • אחראי פורום
פורסם

מעלה בעיה נוספת אך נדירה אמנם. לפעמים חוסר האיזון הוא בצמיג עצמו, גם אם חדש לחלוטין.

היו לי פעם toyo T1 sport חדשים שרק החלפה שהיבואן גיבה פתרה את בעיית האיזון ועוד בעיה דומה בדגם של קלבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...