Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג apollo - מישהו מכיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי בצמיגיה, עולה 2/3 ממישלין פרימסי 4 פלוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זהו?

אין משהו באמצע בין צמיגים הודיים לצמיגי נוחות הכי משובחים?

אין Kleber, Falken , Kumho  Hankook, Nexen?

• רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוצע לי ברידג'סטון שעלה כמעט כמו המישלין. אז שילמתי מס אשכנזים וקניתי את הפרימסי.

האפולו הודי? סיפר לי שהוא הו(לנ)די.

נראה לי שמישהו איבד לקוח נאמן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב שהלכת על הפרימסי 4 פלוס, צמיג מעולה. אני משתדל, בכל המכוניות שלי או כאלו שאני מטפל בהן, לשים את הפרימסי 4. הברידג׳סטון יקרים אבל להבנתי לא כאלו טובים, בטח לא ברטוב. לגבי האפולו, אני לא מכיר, אבל כמו שאמרו כאן, לא חסרים מותגים מוכרים, אבל הפרימסי 4 בהחלט טוב מכולם.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, sperial כתב:

האפולו הודי? סיפר לי שהוא הו(לנ)די.

יש להם מפעל בהולנד

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Apollo_Tyres

זה עובד גם בכיוון ההפוך :

אם צמיגי מישלין מיוצרים בפולין, זה לא הופך אותם לצמיגים פולניים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

השאלה היא, כמובן, מי המהנדסים ומי בקרי האיכות. בעניינים אלה, על הולנדים, ככלל, אני סומך. על הודים, בתחום הרכב, פחות.

עקרונית אני לא מתפשר על צמיגים,,ברכב האחר יש לי Goodyear Efficient Grip. מתוכננים להחלפה לקראת החורף הבא.

פורסם (נערך)

צמיגים הולנדיים איכותיים מאוד הם תוצרת Vredestein. לצערי לא מביאים אותם לארץ. אפולו, לפי גוגל, היא חברת צמיגים הודית, בינונית לכל היותר. טוב שלא קנית. מוזר שמוצאים כל יצרן עלום שם בעולם ומביאים לפה אבל צמיגים כמו Vredestein לא... האמת, ככה זה כשישראלים לא מוכנים להשקיע בצמיגים, אלא מחפשים את מבצעי הרביעייה ב-600. יצא לי לדבר עם פאנצרמעכרים שאמרו לי שהם הפסיקו להביא צמיגים איכותיים כי פשוט אין ביקוש לזה, מבין אותם.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

פעם היו מביאים ארצה מכוניות עם מדבקות של Vredestein על החלון האחורי כך שהמותג מוכר - אבל אני ממש לא זוכר באיזה מכוניות מדובר.

כבר סיפרתי כאן, חטפתי פעם מקלחת קרה מאיה צמיגאי, כיוון שהעזתי לשאול על צמיגים שאינם סיניים. הבעיה שלי היא שכל ביקור אצל צמיגאי, או, במקרה הטוב, ביקור שני אצלו, גורם לי לפסול אותו לפעם הבאה.

פורסם (נערך)

למה אתה בכלל מחפש צמיגאי קבוע? אני כל פעם מחדש פותח זאפ צמיגים לפי המידה הדרושה ומרים טלפונים לזולות שבמרחק נסיעה סביר לקבל זמינות ותאריך יצור. בד"כ פחות מ-5 טלפונים ואני סוגר לאיפה הפעם אני הולך.

חוץ מזה יש לי צמיגאי קבוע שהוא מאוד ישר לטיפול בתקרים בלבד כי צמיגים יש לו רק סיני או רייקן.

כשגרתי באיזור שלך הייתי הולך לתקרים בלבד לצמיגאי בפז חוואסה. מאוד נהנתי ממנו וחזרתי אליו שוב ושוב.

לצמיגים חדשים הלכתי לפי זאפ.

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

בדיוק להפך.

טוב לעבוד עם בעל מקצוע קבוע שמכירים אותו עשרות שנים ויש לי אותו בחיוג מקוצר בטלפון.

אני לא מצפה מצמיגאי להחזיק במלאי את הצמיגים שאני רוצה. הוא צריך להתפרנס ולמכור את הזבל הזול שרוב הלקוחות (כולל חברות הליסינג) רוצים או דגמי כניסה של מותגים.

מה שאני צריך מצמיגאי זה רק דבר אחד: שאני מרים לו טלפון ואומר לו תזמין לי 4 יחידות מדגם X במידה Y, הוא מזמין בלי לבלבל לי במוח שיותר כדאי לי מה שיש לו במלאי. הוא יודע שאני משקיע שעות בקריאת חומר למציאת הצמיג עם הביצועים הטובים ביותר שניתן להשיג למידה הספציפית. אני אפילו לא טורח להשוות מחירים, אני יודע שהוא הוגן. בשביל כמה שקלים אני אלך למישהו זר?

דווקא בשביל תיקון תקרים אלך למי שפתוח/ קרוב באותו רגע, ואני לא צריך להכיר אותו. ואז כל פעם הויכוח שלא יעיז להחזיר את הגלגל לאוטו בלי איזון... מי שמכיר אותי יודע.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)

205/60R16, 92V (הדרישה ל-H אבל זה מה שהיה).

650 ש"ח ליחידה.

נראה לי ששילמתי בערך 50-100 ש"ח ליחידה מעל הסביר. הבן שלי - שעשה סקר דומה לפני מספר חודשים, טוען שבחיפה הצמיגים יותר יקרים מאשר במרכז. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לא קראת טוב - בסוף נקנה בערך הצמיג הכי יקר שיש במידה הזאת-  Michelin Primacy 4 plus

ֶבמידה הזאת קיים מבחר גדול מאוד של צמיגים.

לפני חצי שנה ראיתי במבצע באוטו דיפו Hankook ב 315₪ - יופי של צמיג למחיר הזה.

לטויוטה ורסו מידה זהה ( חייב קוד מהירות V ).

פורסם

הצמיגים שירדו היו Hankook.לסבר את האוזן לגבי איכותם - ייצור אמצע 2019, עלו לכביש מאי 2020, עשו 21,000 ק"מ ונפסלו בטסט.

• מבאס 1

• תוכן חדש...