Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לשאול, צריך לנקות/לשטוף את הפילטר שנמצא בשואב אבק WD3? 
או להזמין חדש מעלי אקספרס? 

יש הוראות מיוחדות מה עושים עם הפילטר של השואב? וכל כמה זמן?

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני שוטף בזרם מים ושם תפילטר ליבוש במרפסת

אני חושב שכך ראיתי בסרטון של היצרן 

תריץ חיפוש ביוטיוב 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זרוק לפח ותקנה חדש. השטיפה הזו רק מזיקה לפליטר שכבר לא יתפקד כבעבר, לא מבחינת סינון ולא מבחינת עצמת השאיבה. 

פורסם

יש בעליאקספרס לא מעט תחליפיים, אני הצטיידתי ב סט שכולל גם כ 20 שקיות זהות למקור. 

אפשרות נוספת- גרב ישנה עם טוויה צפופה. סטייל גרבי נשים.

אמנם לא HEPA אבל מספק סינון מצויין.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...