Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות ומכות קטנות שנראה שמגיעות מהבולמים, האם יכול להיות קשר מהחלפת מוטות מייצבים?

aviaviavi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

הכנסנו סיטרואן קקטוס לטיפול שנתי, התקשרו ואמרו שיש צורך בהחלפת מוטות מייצבים. אמרו שלא יעבור טסט ואישרתי.

לאחר קבלת הרכב אנחנו מרגישים מכות קטנות ורעש דפיקה קל כל פעם שהבולמים בפעולה(שזה כל כמה שניות בפועל)

האם יכול להיות שיש קשר בין ההחלפה שעשו לבולמים?

עריכה: לפני הטיפול הרכב היה מושלם, שקט חרישי, הבולמים היו במצב מעולה.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, aviaviavi כתב:

האם יכול להיות שיש קשר בין ההחלפה שעשו לבולמים?

כן

הייתי אומר שכדאי לחזור למוסך בהקדם. 

הרי לפני הטיפול, היה מושלם.

אחרי הטיפול, לא. 

בתחילת הודעה אמרת שהוחלפו מוטות מייצבים.

לאחר מכן אמרת שהוחלפו בולמים.

זה שני דברים שונים.

מה בדיוק רשום בחשבון שהוגש לך?

נשמח, להתעדכן.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעות בהודעה. החליפו רק מוטות מייצבים.

חזרתי אליהם, אמרו לי שאין קשר.

דרשתי שייקחו את מה שהחליפו ויחזירו למה שהיה.. אמרו שמחר ידברו איתי ויסדרו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוזר לעדכן.

הייתי במוסך יום לאחר הטיפול, קיבל אותי מנהל השירות לא פחות ולא יותר. השארתי את הרכב, אחד ממנהלי השירות הטכני לקח את הרכב לסיבוב, חוזר ומקשקש בחצאי משפטים שהמייצבים טובים הבעיה בבולמים. יבואו לדבר איתך.

אני מחכה בסבלנות, מגיע שוב מנהל השירות ואומר, אין קשר לטיפול ואין מה לעשות, הוציא לי הצעת מחיר של 3.5 אלף להחלפת בולמים(תחליפיים) ואמר לי שיקזז את עלות העבודה והחלקים של המוטות.

התווכחנו קלות, אמרתי לו - תודה רבה, תחזיר לי את המוטות המקוריים שלי ואני אלך ואסדר את זה במוסך אחר.

הלך התייעץ, חזר ואמר שמחר האיש "הקבוע" שלנו שלא עבד באותו, יחזור וידבר איתנו.

הבחור הקבוע שלנו הוא סופר מקצועי ושירותי, אמר שהוא יסדר הכול. שינע את הרכב הלוך חזור, אמר שהרעש לא מהבולמים, החליף את המוטות למקוריים ללא תוספת מחיר מצידנו(על הטרטור) והחזיר את הרכב לקדמותו.

בשביל איש שירות כזה שווה לטפל במוסך יבואן.

אמ;לק: המוטות התחליפיים הם אלה שעשו את הרעש והדפיקות, החלפה למקוריים פתרה את הבעיה.

בתאריך 30.3.2023 בשעה 21:34, NTZSV כתב:

מה שהיה כבר בפח. תחזור יסדרו לך את זה כנראה דגם גרוע ישימו משהו יותר איכותי.

צדקת, כנראה תחליפיים באיכות נמוכה

• אהבתי 2
  • מעניין 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם התקינו לך חלפים לא איכותיים, ניסו להתנער ולהפיל עליך הוצאות נוספות ורק בגלל שהתעקשת פתרו את הבעיה, לא הבנתי מדוע המסקנה בסוף ששווה לטפל במוסך יבואן?

עריכה אחרונה על ידי Michael01
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...