Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו פלואנס (2010) וכשאני מסובב את המפתח יש סוויץ והכל אבל אין הצתה או רעש שהמנוע מנסה להניע,מסובב את המפתח ופשוט לא מגיב ..מישהו שמבין/מכיר יכול לייעץ לי איזה תקלה זה יכול להיות?

פורסם

יכול להיות מצבר חלש/גמור

תנסה להניע עם כבלים או בוסטר

אם מניע ואתה יודע שלא שכחת צרכן חשמל עובד כמו אורות, תיסע ישר להחליף מצבר.

אם יודע שהשארת צרכן חשמל עובד, תעשה נסיעה של כמה דקות טובות להטעין את המצבר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש מצבר זה לא קשור למצבר הוא חדש ועובד תקין,בלי קשר ניסיתי גם עם כבלים זה לא קשור,כל האורות באוטו נדלקים מבחינת חשמל לא חסר..אני פשוט מסובב את המפתח וזה לא נותן לי הצתה או רעש של מנוע מנסה להניע,אין רעש בכלל

פורסם

אין קודנית המפתח לא נפל או נשבר או קיבל מכה

הרכב בנזין

אני מכניס את המפתח הרכב פותח לי סוויץ מנסה להניע יכלום לא מגיב ,אפילו לא רעש קטן של המנוע או הצתה כאילו אני לא מסובב 

פורסם

על דבר כזה לצערי הרבה מוסכים פירקו חצי אוטו או הביאו סט התנעה :silly:.
לפי תיאור שלך זה מקרה קלאסי של איבוד SYNCHRO בין מחשב ניהול מנוע לבין מחשב באדי UCH, מחלה ידוע בשנתון הזה, נגרם אחרי החלפת מצבר/מצבר חלש/הרבה זמן רכב עומד, מחשב ניהול מנוע לא מזהה את הקודים של המפתח. 5 דקות עבודה עם ציוד וידע מתאים, מלמדים בחזרה, במוסך שמכיר את הבעיה ! 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...