Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

הא מישהו יכול לעזור?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, אבל התגובה שלך לא במקום. לא תמיד יש כאן קומבינות והנושא אכן עלה פעם בפורום. גם התשובה היא לא חד משמעית.

 

קרא והפנם:

 

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69996

 

ובמיוחד את הודעה האחרונה בשרשור:

: יבוא רכב שלם לחלקים

היי,

 

 

מכר שלי ייבא מוריס ישנה לחלקים, כמכונית לחלקים.

 

כשהרכב הגיע לארץ, לפני שחרורו מהמכס, הוא היה חייב לנסר לו את השלדה במקום מורשה ע"י המכס, שנתן לו אישור על השבתת שלדה וכך הוא הכניס את הרכב כמכונית לחלקים בלבד. הרכב, אגב, היה במצב מושלם.... כיום עם שלדה חתוכה.

 

כך שניתן להכניס לארץ מכונית נטו לחלקים, אני אדבר איתו ביום ראשון להבין מה הפרוצדורה ואשתף אותה אתכם כאן.

 

ליאור.

__________________

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רק עכשיו שמתי לב לתגובות שלך בת'רד בני,תודה רבה!

 

חבל רק שזה לא ממש בא לעזרתי, הרכב שאני מעוניין לייבא הוא בן 9 סה"כ...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
רק עכשיו שמתי לב לתגובות שלך בת'רד בני,תודה רבה!

 

חבל רק שזה לא ממש בא לעזרתי, הרכב שאני מעוניין לייבא הוא בן 9 סה"כ...

לדעתי האישית, עדיף לך להשקיע בטיול של שבוע-שבועיים, לגרוט את הרכב לחלקים, למיין, לארגן ולמספר אותם, תכניס את הכל לקונטיינר ענק ותביא לארץ. יצא לך יותר זול.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

×
×
  • תוכן חדש...