Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פולקסווגן מציגה - Volkswagen ID.2all EV


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למיטב זיכרוני החשמליות הקודמות שלהן לא היו הכי מוצלחות, אולי הפעם הם יצאו עם משהו מוצלח?

https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/world-premiere-of-the-id-2all-concept-the-electric-car-from-volkswagen-costing-less-than-25000-euros-15625

 

טווח מוצהר של 450 קילומטר, 226 כ"ס, האצה 0-100 ב 7 שניות, טעינה מ 0% ל 80% ב 20 דקות, הנעה קדמית ותמחור של 25000 יורו (כ 30000 דולר) - תחת ההצהרה של "מרווחת כמו גולף אך מתומחרת כמו פולו".

 

והבשורה הרעה? יושק רק ב 2025. בנוסף מתוכננות עוד כעשר גירסאות שונות של רכבים חשמליים עד 2026, במטרה לתפוס עד 80% משוק הרכבים החשמליים האירופאי (שאפתני משהו).

 

בנוסף החכריזה החברה שהיא עובדת על רכב חשמלי בתמחור של כ 20000 יורו בלבד (כ24000 דולר) אך שום פרטים לגביו.

 

 

 

עריכה אחרונה על ידי huber
פורסם

המחיר של הרכב והפוקציונאליות גורמות לי לעשות שיקול כלכלי אם הוא שווה רכישה במימון במקום הדלק שאני משלם בחודש

×
×
  • תוכן חדש...