Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום חניה בסופ״ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בירושלים העריה לא עובדת בשבת 

בתל אביב גם אימצו את הרעיון-יש עומס מבקרים אז אם אתה לא חוסם ולא חונה בתל אופן יענו החניות הירוקות לא תקבל דוח 

חוף הקשתות אשדוד פעם היה חניה חופשי עכשיו אני רואה שלטים פנגו גם בשישי שבת

מעניין מה דעתכם אך מחליטים את הדברים האלה איפה ומתי לאכוף חניות

פורסם

לדעתי צריך שיהיה חוק שאומר שבכל זמן שלא פועלת תחבורה ציבורית לא מפעילים גם אכיפה על תשלום לחניה.

• רעיון טוב! 2

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אגב אלו ההודעות שמגיעות כשחונים עם פנגו והרכב נבדק.

באמת קיימת כבר מערכת אכיפת תשלום חניה על ידי מצלמות רחוב?

IMG_20230317_234235.thumb.jpg.7df56fec2e625e9a6ec5c80183db0223.jpg

פורסם

כן יש כאלה ברמת גן ברחוב ביאליק שם מותר לחנות עד 30 דקות בשעות העומס. חנית יותר מחצי שעה? המצלמה מנפיקה לך דוח אוטומטית. 

פורסם
לפני 11 שעות, דובצע כתב:

בירושלים העריה לא עובדת בשבת 

נכון.

אבל חלקית.

בקיץ העירייה הנמרצת שולחת פקחים לעין כרם (אזור המסעדות) בצהריים לחלק דוחות לכל מי שחונה לא בחנייה מוסדרת.

יש פקחים בשבת. גם בעיר העתיקה מסתובבים פקחים (לא של תנועה) בשבת.

פורסם

@Buki קיימת, והנושא עלה כבר יותר מפעם בפורום המשפטי.

בחיפה יש אכיפה כזו באזורים סמויימים, ויש תמרורוי התראה על כך.

בחיפה יש גם אזורי "20 זוז" - אזורים בהם מותר לחנות 20 דקות, מסומנים בכתום לבן. לפי לא מעט הודעות ברשתות החברתיות דוחות מופקים אחרי 27 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 שעות, Doron_Z כתב:

כן יש כאלה ברמת גן ברחוב ביאליק שם מותר לחנות עד 30 דקות בשעות העומס. חנית יותר מחצי שעה? המצלמה מנפיקה לך דוח אוטומטית. 

זה אני מכיר.

השאלה שלי הייתה אם קיימת אכיפת תשלום על חניה באמצעות מצלמות. חנית במקום שמותר לחנות בתשלום ולא שילמת, האם זה נאכף על ידי מצלמה או רק על ידי פקח פיזית?

מה המשמעות של ה SMS מפנגו "פחק או מצלמת רחוב בדקו את הרכב"?

לפני 3 דקות, sperial כתב:

קיימת, והנושא עלה כבר יותר מפעם בפורום המשפטי.

כמו שהגבתי לדורון, אני מדבר על אכיפת הפעלת אצמעי תשלום ולא על אכיפת זמן חניה מותר.

בטוח שזה קיים?

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

מה המשמעות של ה SMS מפנגו "פחק או מצלמת רחוב בדקו את הרכב"?

זה ענין שיווקי. שתדע שלא יצאת פראייר שהפעלת את האפילקציה ושילמת על חניה, ניצלת מדו״ח.

פורסם

ההודעה הזו קיימת מזמן. בעבר הניסוח כלל רק את המילה "פקח", עכשיו שונה ל"פקח או מצלמה". אני שואל האם באמת קיימת מערכת לאכיפת תשלום באמצעות מצלמות.

זה שזה שיווקי,  ברור לי.

פורסם

לפי מיטב ידיעתי, הפקח יושב במוקד ומתפעל את המצלמות.

אם הוא רואה מישהו חונה, הוא מוודא שנעשה תשלום עבור חנייה.

• מעניין 1
פורסם

בקשר לשאלה של בוקי, לא מאמין שיש מצלמות שנותנות דוח חניה, לעומת זאת יש ניידות פיקוח לדוגמא בתל אביב עם מצלמה שנותנת דוחות.

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

בחיפה זה קיים

ציטוט מהאתר:

image.thumb.png.859f71d6ac080060e9592196d289a99b.png

יש גם שילוט המזהיר מכך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שרשום שם זה "חונום בניגוד לחוק ומבצעים עבירות חניה".

לא משתמע מכך שהם חונים כחוק במקום חוקי אבל לא משלמים על החניה וזה נאכף באמצעות מצלמות. 

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בחיפה זה קיים

יש גם שילוט המזהיר מכך.

כאשר הסיפור התחיל, העיריה פרסמה שאלו פקחים שיושבים במוקד ומשתמשים במצלמות בכדי לאתר עבירות חנייה.

בחיפוש זריז, לא מצאתי את ההודעה של העיריה, אך מצאתי כתבה בנושא :

https://www.makorrishon.co.il/nrg/online/54/ART2/176/480.html

אותו סיפור מתרחש גם בת"א (פרסום באתר אינטרנט של העיריה) :

https://www.tel-aviv.gov.il/Residents/Transportation/Pages/TrafficCameras.aspx

פורסם

דומני שהתשובה נמצאת כאן:

image.thumb.png.57edd4e3aab0315858b379581f28a6fc.png

זה ברחוק גת בחיפה (סמוך למרכז חורב): התראה על אריפת חניה באמצעות מצלמות בקטע כחול לבן.

• תוכן חדש...