Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן נדלק לי נורה ברכב.. לאחר חיבור סורק פשוט ELM327 הוא איתר שני קודים שכנארה קשורים לממיר, אשמח עם מישהו יוכל אולי להסביר מה הבעיה ואיך מטפלים.. ומה העלות בערך אם מישהו יודע

Capture.PNG

פורסם

תיקון קטן, הקודים אינם מתייחסים לממיר אלא למסנן החלקיקים.
הייתי מתחיל להתמקד דווקא בקוד השני (P2452), שהוא circuit code מה שהופך אותו לוודאי יותר וקל יותר לאיבחון.

המחשב מזהה בעיה עם חיישן לחץ שמותקן בכניסה למסנן החלקיקים. האפשרויות הן חיישן תקול, או תקלת חיווט לחיישן המדובר.
ישנו סיכוי קלוש מאוד גם למחשב מנוע תקול.

יש לציין שהתקלה בחיישן המדובר יכולה גם לגרום לP2002, עוד סיבה טובה להתחיל מהחיישן לחץ.

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 3 דקות, Igalz כתב:

תיקון קטן, הקודים אינם מתייחסים לממיר אלא למסנן החלקיקים.
הייתי מתחיל להתמקד דווקא בקוד השני (P2452), שהוא circuit code מה שהופך אותו לוודאי יותר וקל יותר לאיבחון.

המחשב מזהה בעיה עם חיישן לחץ שמותקן בכניסה למסנן החלקיקים. האפשרויות הן חיישן תקול, או תקלת חיווט לחיישן המדובר.
ישנו סיכוי קלוש מאוד גם למחשב מנוע תקול.

יש לציין שהתקלה בחיישן המדובר יכולה גם לגרום לP2002, עוד סיבה טובה להתחיל מהחיישן לחץ.

וזה משהו שאפשר לבדוק\לטפל לבד או מצריך מוסך?

פורסם

אני לא יודע מה הידע וכלים העומדים לרשותך.
בגדול להחליף את החיישן ניתן גם לבד, בהינתן הכלים המתאימים והיכרות עם המערכת.
זה חיישן מספר 4 בדיאגרמה המצורפת

Citroen Berlingo Differential Pressure Sensor | Citroen Parts

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
בתאריך 12.3.2023 בשעה 09:59, Igalz כתב:

אני לא יודע מה הידע וכלים העומדים לרשותך.
בגדול להחליף את החיישן ניתן גם לבד, בהינתן הכלים המתאימים והיכרות עם המערכת.
זה חיישן מספר 4 בדיאגרמה המצורפת

Citroen Berlingo Differential Pressure Sensor | Citroen Parts

זה לא הדגם הזה, זה דגם חדש יותר.  השרטוט  פה הוא שם מודל-2015 - 2014 

תקלה מוכרת בדגם הזה, סיכוי מאוד סביר שאנחנו יודעים לפתור אותה. 

הערה.

החיישן במודל 2016 נמצא מתחת למצבר, על מנת להגיע לשם, צריך לפרק את המצבר על מנת ליצור גישה 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
  • תוכן חדש...