Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי דלק ואיכות דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו תדלקתי ב-ten במחיר "מציאה" ביחס לאיזור. אני לא יודע להגיד שהרכב מרגיש שונה. אבל יש לי תחושה שלמרות ששילמתי על 18 ליטר, היה חסר לי במיכל משהו כמו 15... אבל אולי אני מדמיין, וגם מד הדלק ברכב לאו דווקא מדויק 100%.
איך יודעים אם המשאבה לא מזייפת?

פורסם
לפני 4 שעות, I have no name כתב:

עכשיו תדלקתי ב-ten במחיר "מציאה" ביחס לאיזור. אני לא יודע להגיד שהרכב מרגיש שונה. אבל יש לי תחושה שלמרות ששילמתי על 18 ליטר, היה חסר לי במיכל משהו כמו 15... אבל אולי אני מדמיין, וגם מד הדלק ברכב לאו דווקא מדויק 100%.

משאבה מזיפת זה הרבה פחות ריאלי,

דלק לא איכותי זה יותר ריאלי,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 4 שעות, I have no name כתב:

קח בקבוק של ליטר (או גירקן של כמה ליטרים)

תמלא ותראה אם היא מדוייקת 

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
לפני 5 שעות, I have no name כתב:

מד הדלק ברכב לא מדויק במיוחד, לא המחוג ולא המדידה במחשב הדרך. גם נקודת הקפיצה של המשאבה לא זהה, לא בין משאבות שונות וגם באותה משאבה היא יכולה להשתנות. האינדיקציה היחידה היא למלא בג'ריקן כמות גדולה ולמדוד.

Ten אמורה להיות הרשת הכי פחות חשופה לקומבינות בגלל שכל התחנות בה (למעט בודדות) הן בבעלות החברה ולא בזכיינות. אני אישית לא נתקלתי בבעיות עם דלק של טן.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם
בתאריך 13.3.2023 בשעה 07:52, guya72 כתב:

כל ההבדלים בדלק בית חברות שונות (דלק, סונול, פז וכו') זה רק שיווקי (דלק דרגון או כל מיתוג אחר).

להבנתי זה לא רק שיווקי. כל חברת דלק מוסיפה תוסף שונה לדלק שלה, לא ברור רק איך ובאיזה שלב זה נעשה.

פורסם
בתאריך 19.3.2023 בשעה 10:41, avngas כתב:

תוסף שונה לדלק שלה

האם התוסף הזה עושה משהו?

אני באמת מנסה להבין אם יש היגיון כלשהו לרכוש דלק יקר יותר, אם יש תחנת טן מול תחנת סונול במרחק נסיעה של 30 שניות.
כשזה נגיד בכביש מרוחק ויש תחנה אחת ברדיוס של 20 ק"מ, אז ברור שהמחיר יקפוץ. אבל באיזור צומת רעננה- כפר סבא יש לך תחנה בכל חור.

פורסם
לפני שעה, I have no name כתב:

האם התוסף הזה עושה משהו?

אני לא יודע, אני מתדלק רק בתחנה של סונול ולתחושתי הדלק שלה עדיף. פעם הייתי מתדלק בפז או דור אלון ורכב נכשל בזיהום אויר. זה לא מדעי, רק תחושה. 

לפני שעה, I have no name כתב:

לרכוש דלק יקר יותר

דלק לא יקר יותר. לא יודע איך בחברות אחרות, אבל בסונול המחיר הוא רגיל. לדעתי גם בחברות אחרות הוא רגיל.

פורסם

למיטב ידיעתי אין שום הבדל בדלק בין החברות השונות, כל מה שיוצא מבתי הזיקוק זה אותו מוצר בדיוק. עם זאת כרגע אין לי הוכחה לכך (הגיע הזמן שאדבר עם מעבדת שמנים ודלקים).

לפני שעתיים, I have no name כתב:

אני באמת מנסה להבין אם יש היגיון כלשהו לרכוש דלק יקר יותר, אם יש תחנת טן מול תחנת סונול במרחק נסיעה של 30 שניות.

בד"כ, באזור עם הרבה תנועה שיש בו יש כמה תחנות סמוכות, מחירי הדלק נוטים להיות דומים.

מבחינתי, שיקול להמנעות מתחנה: תחנה קיקיונית שלא משתייכת לרשת מוכרת, או ידיעה שזו תחנה "חשודה". כדאי גם לשים לב לתנועה של מוניות בתחנה. אלה כמו הקנריות שהיו לוקחים למכרות פחם, כי הן הראשונות שהיו מבחינות בגזים רעילים.

חזיר דיזל

פורסם

הבעיה היא כאשר תחנה מחליפה בעלות.

משך שנים רבות תדלקתי בסונול קוקה קולה (הטכני) - שהיתה זולה ולא היו בעיות עם הדלק. הפסקתי כאשר נפתח 22 והפסקילעבור לידה. באיזה שלב אחד הבנים שלי, שנהג לתדלק בה, התחיל לסבול מקרטועים, התברר כי התחנה החליפה בעלות, כמובן שהצבע נשאר אדום (ומי שם לב לדגל בכניסה) אבל התחנה הצליחה לצבור מהר מאוד מוניטין של מכירת דלק פגום.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...