Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

אז אני לפני קניית פולו חדשה 2023. 
עשיתי נסיעת מבחן ומאוד אהבתי כמובן, רכב מצויין. ההתבלטות האחרונה שלי היא שתמיד מאוד רציתי את הסיוויק ספורט (עם המנוע 1.5). 

אין הרבה ביד 2 עם קילומטראז נמוך ויד פרטית (הרוב המוחלט משום מה ממגרשים), אבל מצאתי אחת יד 1, 37000 קילומטר, 2019, כביכול מאוד מאוד שמורה ורוצים עליה מחירון (103 אלף). 

הפולו החדשה עולה 143, בשבילה אני צריך לקחת הלוואה קטנה ופה אני חוסך 40 אלף וגם לא צריך להתעסק עם שום הלוואה. נכון שהפולו זה לקבל רכב חדש לגמרי עם איכות בנייה יותר גבוהה וסלון מפואר יותר, אבל אני משום מה התאהבתי בסיוויק עוד ממזמן. 

אשמח להמלצות, האם להשקיע בפולו וזאת רמה אחרת לגמרי, או ללכת על הסיוויק (במידה והיא באמת ככ שמורה כמו שהבחור מתאר). 

פורסם

אני הייתי הולך עם הרגש, בטח אם זה גם חוסך כסף כרגע. רק תעשה את כל הבדיקות כדי לא ליפול להרפתקאה יקרה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

יש הרבה תלונות וחוות דעת שליליות בפורום תעשה חיפוש ותתעמק יותר,

גם תשים לב שהדגם עם המהןע הזה שווק מ 2017 עד 2021 ואז הופסק

אם היה מוצלח כנראה היה ממשיך

פורסם

לי יש את הסיוויק ואני מאוד מאוד נהנה ממנה.

בדרך כלל אני מחליף רכב כל 3 שנים אבל עם הרכב הזה אני כבר בקרוב סוגר את השנה הרביעית.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
לפני 53 דקות, רועי84 כתב:

יש הרבה תלונות וחוות דעת שליליות בפורום תעשה חיפוש ותתעמק יותר,

גם תשים לב שהדגם עם המהןע הזה שווק מ 2017 עד 2021 ואז הופסק

אם היה מוצלח כנראה היה ממשיך

ראיתי שיש את עניין השמן כל 7 אלף אז גם יש ספר טיפולים מלא וגם הבנתי שזה היה מעט בארץ, בעיקר במדינות ספציפיות בחול. אולי אני מתבלבל. 

לפני 45 דקות, Guy_25 כתב:

לי יש את הסיוויק ואני מאוד מאוד נהנה ממנה.

בדרך כלל אני מחליף רכב כל 3 שנים אבל עם הרכב הזה אני כבר בקרוב סוגר את השנה הרביעית.

יש לך 2019? חווית את הבעיות של השמן? למרות שלא ראיתי ממש הבדלים בין 2017-2020, אבל אני מבין שאתה ממליץ על הרכב. הוא באמת מהנה משמעותית לנהיגה? אני נוהג כרגע על chr ורגיל לשבת גבוה, מקווה שאני אוהב לשבת ככ נמוך. מחר אני אסע לראות את הרכב. 

לפני כשעה, Michazzz כתב:

אני הייתי הולך עם הרגש, בטח אם זה גם חוסך כסף כרגע. רק תעשה את כל הבדיקות כדי לא ליפול להרפתקאה יקרה

אתה ממליץ לקחת למכון בדיקה? קראתי המון דוגמאות באינטרנט, וחוץ משילדה שהם בודקים באמת כל השאר זה כסתח. אולי שווה ללכת למוסך מורשה הונדה שיבדקו את המנוע, ברקסים וכו? במקרה הזה האוטו עם 37000 קילומטר מאדם נכה. בתמונות יש תו נכה ועשיתי קצת פעולות חקירה באינטרנט וזה באמת אדם נכה, אז כנראה לא סוחר שמספר סיפורים

פורסם

תבקש דוח סליקה לפני שאתה נפגש, יכול לחסוך לך זמן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא היו לי שום בעיות עם השמן.

טיפולים שוטפים ותו לא. אני גם לא מכיר אף אחד שהיו לו בעיות.

לגבי ההשוואה, אין לי נסיון עם רכבים ספורטיביים בכלל. עברתי מפיג'ו 208 ידנית לסיוויק 1.5 ועבורי ההבדל היה מ-ט-ו-ר-ף! (מן הסתם).

הרכב השני (של האישה) זה יונדאי i10 אז גם פה ההבדל הוא עצום.

רק לאחרונה כשהתחלנו לברר על החלפה של הi10 התחלתי לבדוק רכבים ברמה קצת יותר גבוהה.

בדקתי מאזדה 3, פיגו 208 החדשה, 2008 החדשה, יונדאי קונה, טוסון, i20 ובאיון.

סיאט ארונה, לאון, סקודה קארוק וקאמיק.

קאיה סטוניק, סלטוס. אפילו נהגתי במשך שבוע בארצות הברית בדגם שמעליהן שברח לי השם שלו (לא ספורטאז, זה שמעליו).

כל אלה היו משמעותית פחות טובות לי מהסיויק מבחינת שילוב כל המכלולים (נוחות מושבים, מערכות ברכב, נהיגה, האצה ומרווח פנימי ובבגאז').

אבל שוב, קח את זה בערבון ממש מוגבל כי זו בכל זאת התרשמות של 20 דקות נסיעת מבחן.

אשתי אגב חושבת שהסיויק כן נמוכה לה מידי והיא ממש ממש אהבה את ה2008.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אז מה אם לרכב יש תו נכה? אולי עלה כל היום על מדרכות וחנה באמצע הפרדה בין נתיבים עם שני גלגלים למעלה ושניים למטה? אולי כל המרכב מלמטה דפוק? בקניה מעל 30,000 שח לדעתי חייב מכון בדיקה, זה גם יעזור לך להוריד במחיר כמה אלפים אם מתגלה משהו. תו נכה לא אומר כלום

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הסיוויק עם תיבת הילוכים רציפה וכמו כמעט כל תיבה רציפה היאהרועשת במאמץ והתגובה ללחיצה על הדוושה לא מיידית...

אצלינרכב עם תיבה רציפה היא לאנאופציה בשום מצב...

פורסם

פעם היו המון בעלי הונדה וולוו עפ תו נכה. היה קטע שאיכשהוא זה היה רכב מייצג, משהו עם המיסים.

ההונדה שלי נקנתה מהסוכנות עי נכה ואז עברה לאישתו אחרי 3 שנים והוא הוציא רכב חדש.

• תוכן חדש...