Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש יצוגית. אם כבר - קאמרי (שעלתה).

אפשר גם ניסאן מקסימה https://www.yad2.co.il/item/p2u75g3m

אישית הייתי מתחיל מאינפיניטי/לקסוס, מסנן איזה גודל וצורה אתה רוצה (סדאן או ג'יפון) ומוצא את הדגמים הרלוונטיים.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

ייצוגיות היא בעיני המתבונן. לא מעט יראו בה ככן ייצוגית, ודווקא אפשר למצוא אקזמפלר טוב במחיר. אני הייתי מעדיף אוונסיס חדשה במקום מקסימה ישנה (למרות שהיא אכן יפה) ועד כמה שידוע לי מועדת לתקלות.

פורסם
לפני 7 שעות, imprezadude כתב:

עד כמה שידוע לי מועדת לתקלות

חדש לי.

איזה תקלות?

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 4 שעות, Froyne כתב:

חדש לי.

איזה תקלות?

אני בעיקר לא מתקרב לניסאן ולתיבות שלהם. עם זאת, ייתכן שאני טועה בנוגע לדגם ספציפי, וזה לא רלוונטי.

פורסם

עד כמה שידוע לי:

יש בעיות מוכרות עם מנוע טורבו בנזין 1.2 שמשותף לרנו. לא רלוונטי למנוע התותח שיש במקסימה.

יש בעיות עם התיבה הרציפה (אחת מהתיבות. לא זוכר באיזה דגמים). עד כמה שידוע לי במקסימה יש אוטומטית רגילה.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

מאזדה 6 פרמיום 2.5 שחורה מאדם פרטי?

היתר ממגרשי סוחרים שהם לא טרייד רשמי של יבואנים.  הייתי נמנע מהמגרשים מהסוג הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת שאני לא מבין מה יצוגי בטויוטה CHR, רכב סטנדרטי לגמרי, המקסימה שהציעו לך טובה ומרשימה פי כמה מהאותה הטויוטה(כמובן שהטויוטה תהיה עם צריכת דלק הרבה יותר טובה).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

אגב עוד אופצייה שבמקרה נתקלתי בה ונזכרתי בשרשור הזה היא שברולט אימפלה, אמרת שלא אכפת לך מצריכת דלק וחשוב לך הפינוק, לא מכיר הרבה רכבים שיוכלו להשתוות אליה במחירים שהיא נמכרת בהם, מה שכן זה רכב מאוד אבל מאוד גדול(אבל איפשהו זה מסתדר עם היצוגיות חיפשת).

• מעניין 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

פות"ש שלום, 

ראשית אאחל לך בהצלחה בהמשך הקריירה אלא אם תופיע בתיק נגדי ואז אאחל לך ההפך. 

שנית, האם ישנה אפשרות למתיחת התקציב, ואם כן בכמה ? 

• אחראי פורום
פורסם

התראת הודעות מבאסות. נמחקו כמה.

נא לחדול ולענות לעניין בלבד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...