Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להורים עד 130-150 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים לקנות רכב להורים שלנו בני 70

חשוב לנו כמה שיותר מערכות בטיחות אקטיביות

בנוסף גם אמינות ונוחות נסיעה

תקציב עד 150 אלף גג

בנתייפ חשבנו על קיה נירו או סיטרואן c3/4

מחפשים לשמוע עוד דעות 

תודה רבה

פורסם

C4 נוחה אבל על מנוע הטורבו בנזין שלה הייתי מוותר ויש לה רק 4 כוכבים במבחן ריסוק.

אפשר לשקול סיאט ארונה אם לוקחים בחשבון שיש לו גיר רובוטי כפול מצמדים. הוא מאובזר היטב, בתקציב הנתון נכנס ה-1.5 FR, וגם קיבל לאחרונה 5 כוכבים במבחן ריסוק.

טויוטה יאריס קרוס הוא גם אפשרות טובה אבל זמני האספקה ארוכים מאוד. אם מסתכלים על משומשים אז CHR עונה על כל הדרישות, נוח יותר מהיאריס קרוס, וכבר הוכיח שהוא אמין.

פורסם

אז הc4 ירד מהפרק

לגבי ארונה מעדיף שלא כי הרכב שיש להם עכשיו זה רכב שנמצא אצלהם כבר כמעט 10 שנים.. מעדיף רכב עם ראש שקט ולא גרמני

מה לגבי הבטיחות בchr ? יש מערכות בטיחות אקטיביות?

פורסם

לא צריך לזרוק כל כך מהר את הצרפתיה. גירסת הדיזל אמנם יקרה יותר ( יש מבצע חבר עכשיו שמוריד כמה לירות מהמחיר ), אבל אמינה יותר לפי המומחים כאן ( אני לא שם ), חסכונית מאוד, מאובזרת יופי ועיקר העיקרים נוחה ומעודנת באופן כמעט יוצא דופן למחירה. נסיעת מבחן שעשיתי עליה בזמנו גורמת לי עד היום להתגעגע. יופי של אוטו. 

פורסם

CHR מגיע מאז ומתמיד עם בלימה אוטונומית, תיקון סטיה מנתיב הנסיעה ובקרת שיוט אדפטיבית. בדגמים המאובזרים אחרי מתיחת הפנים (2020 והלאה) יש גם חיישני חניה היקפיים עם בלימה אוטונומית בחניה. היו גם דגמים עם ניטור שטחים מתים וחניה אוטומטית. יש המון רכבים שהגיע ביבוא מקביל ברמות אבזור שונות ומשונות אז כדאי לשים לב.

• תוכן חדש...