Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, אז המערכת שבחתימה כבר לא רלוונטית 

כרגע עם hertz ml power 5

Hertz Mille legend 1650.3

וסאב של גלאדן sqx8

האם ניתן להתקין ברכב כזה?

מה מידת הרמקולים בדלת הקדמית?

אני שוקל לקנות את הרכב ונורא חשוב לי להתקין, השאלה אם ניתן

ומה ההשלכות?

ידוע לי שיש שם מצבר קטן מאוד שעד היום הייתי עם 80 אמפר ומעלה

עריכה אחרונה על ידי asmily

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

למיטב הבנתי מאחת הקבוצות של BYD בפייסבוק הגודל בדלתות הוא 6.5 (היו כמה חבר׳ה שכתבו שהתקינו ללא בעיה).

אני בדיוק בהתלבטות מה להתקין ואיך כי כרגע השמע ברכב לא לטעמי בכלל.

פורסם

אני חושב שזה יענה לך על השאלה - ספציפית בגלל שמדובר בBYD ובהתקנת מערכת - זה נעשה כאן בארץ ע"י עלית קאר אודיו

אז קודם כל התשובה היא כן - אבל רצוי להמנע מריבוי צרכנים כבדים ברכב חשמלי - הגישה העדיפה היא מוצרי אינטגרציה.

בחלק מהרכבים ניתן להתחבר ישירות למצבר הראשי ובחלק עדיף, רצוי להתקין מצבר נוסף - קטן אפילו - על גבי ממסר פריקה בין מצברים - הידע שלי לצערי הוא לא עמוק מספיק.

הסרטון מטה הוא דוגמא ספציפית להתקנה שנעשתה בBYD - המטרה כאן היא ממש לא הסדנא או המתקין אלא להראות שזה אפשרי. 

• אהבתי 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן מכיר את הסרטון, קצת מלחיץ מבחינת אחריות, האם מבטל משהו?!

ניתן להגדיל שם את המצבר?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

לא יודע לאמר.

בחשמליות בדכ יש ממיר מתח שמטעין את המצבר, בטסלה 3 למשל הממיר הזה מסוגל להפיק כ150 אמפר.

אבל אתה ממש לא רוצה להביא אותו לצריכה כזו, רכיב יקר וגם יש היום בעיה של זמינות חלפים.

מעבר לזה בקרות הרכב יודעות לזהות בחלק מהרכבים החשמליים מצבי עומס יתר.

חבר עם טסלה 3 התחבר ישר לממיר אבל המערכת שלו יחסית צנועה והוא שומע בעוצמות שפויות ומקפיד על רמקולים נצילים.

הדרך נהכונה לשוק החשמליות, בעיני, הם מוצרי אינטגרציה ומגברי קלאסים מודרניים.

רצוי, לשים מצבר פריקה עמוקה או בנק ליטיום, שמתחבר לממיר, אחרי ממסר, ככה אתה מחזיק מערכת יציבה וטוען את המצבר כשצריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מבין כל כך בממסרים למיניהם, הציוד שציינתי? איך הוא לדעתך?

לפני 11 שעות, lanosforce כתב:

לא יודע לאמר.

בחשמליות בדכ יש ממיר מתח שמטעין את המצבר, בטסלה 3 למשל הממיר הזה מסוגל להפיק כ150 אמפר.

אבל אתה ממש לא רוצה להביא אותו לצריכה כזו, רכיב יקר וגם יש היום בעיה של זמינות חלפים.

מעבר לזה בקרות הרכב יודעות לזהות בחלק מהרכבים החשמליים מצבי עומס יתר.

חבר עם טסלה 3 התחבר ישר לממיר אבל המערכת שלו יחסית צנועה והוא שומע בעוצמות שפויות ומקפיד על רמקולים נצילים.

הדרך נהכונה לשוק החשמליות, בעיני, הם מוצרי אינטגרציה ומגברי קלאסים מודרניים.

רצוי, לשים מצבר פריקה עמוקה או בנק ליטיום, שמתחבר לממיר, אחרי ממסר, ככה אתה מחזיק מערכת יציבה וטוען את המצבר כשצריך.

פורסם

סה"כ כן - אני לא רואה למה לא. 

אני יכול בעקרון להראות כאן תמונות של טסלה 3 שהותקנה בה בארץ אחת ההתקנות הכי ראוותניות שיצא לי לראות ורצים שם מגברים קלאס A של מותג בוטיק מאוד, מאוד! יקר. 

במילים אחרות אפשרי - ואם סה"כ אתה מתכוון לרוץ שם על מגבר חמישה ערוצים לצורך מוזיקה DAILY ולא לשימוש שגולש לעולם הSPL - כן, מאמין שלא צריכה להיות בעיה - אני בעד גישה של הוספת מצבר עם ממסר אבל בבקשה תיקח את דבריי בערבון מוגבל ותפנה לבעלי מקצוע שהתקינו רכב חשמלי או שניים כבר - תריץ כאן חיפוש על מתקין בשם "רודי קים" - תדבר עם יוסי אלפיין ותבדוק גם את ג'וניור שהם כמובן בני בית משחר הימים של הפורום הזה. 

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...