Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שלא נפתח עם המפתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פות"ש,

עברתי גם על ההודעה הקודמת שלך (נעילה של ההגה והדוושות מלפני שנה). 

מתחיל להישמע שיש לך בעייה חשמלית כלשהי ברכב. 

החשוד הראשון והעיקרי שלי בבעיות כאלו זה תמיד מה שמותקן בהתקנה מקומית, במקרה שלך- איתורן כנראה. 

יש מצב שאלו 2 סימפטומים של אותה הבעייה, אגב. מה בדיוק השירות איתורן שלך כולל?

או לחילופין, מה כתוב בספר הרכב לגבי מערכות נגד גניבה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא נכון ניסו אם המפתח 

וזה המפתח המקורי ואני משתמש אם המפתח  מידי פעם

הבעלים הקודמים זה גיס שלי ואני זוכר כשזה קרה

פורסם
לפני 16 דקות, ברנד כתב:

ממש לא נכון ניסו אם המפתח

עשו משהו לא נכון או שהייתה תקלה אחרת במנעול עצמו.

זה עובד, מיועד בדיוק למצבים כאלה.

IMG_20230222_141729.thumb.jpg.d5aa8fbdd3fe1f4253ba089c91f77125.jpg

פורסם

הגיוני ואפילו ברור שהרכב נפתח ומשמש את בעליו, ולא שמישהו יושב ליד הרכב מחכה לנס. השאלה אם הרכב נפתח בכוח או ביותר-כוח ואולי אולי בשיטה מתוכמת "באמצעים טכנולוגים".

ממתין כמו אחרים לעדכון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסופו של דבר נפתח ע"י ידידים תוך פחות מדקה (בלי מפתח, עם עם כלים מיוחדים - המצבר התרוקן לחלוטין והיה צריך פעמיים לחבר אותו לכבלים כדי למלות אותו).

אשמח לדעת אחרי "שממלאים" ככה את המצבר, ונוסעים אחרי זה, המצבר חוזר למצב רגיל, או שמצריך איזה בדיקה או נסיעות רבות יותר בזמן הקרוב כדי לשמור אותו במצב רגיל?

תודה לעוזרים.

פורסם

מענין לקבל  הסבר או תיאור של הכלים המיוחדים של ידידים שאיפשרו פתיחת הדלת.

בסופו של דבר, האם יש קשר בין התרוקנות המצבר ובעיית הפתיחה של הדלת עם המפתח המכני.

פורסם

לזכרוני הם משתמשים בד"כ בבלון לפתיחת חריץ במשקוף ואז עם מקל דק וארוך לוחצים על לשונית הנעילה בדלת.

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, ד ו ד כתב:

מענין לקבל  הסבר או תיאור של הכלים המיוחדים של ידידים שאיפשרו פתיחת הדלת.

בסופו של דבר, האם יש קשר בין התרוקנות המצבר ובעיית הפתיחה של הדלת עם המפתח המכני.

יש להם מכשיר שבודקים עם זה לחץ דם בידיים 

מכניסים בחריץ ואז מנפחים ואז נהיה רווח ואז יש להם ברזל ארוך שאם זה הם פותחים את הידית מבפנים (זה מה שראיתי לפני כמה שנים)

עריכה אחרונה על ידי ברנד
פורסם

מבין שלא ראית את תהליך הפתיחה במקרה שלך, השיטה שתארת מוכרת מזה שנים, יש לי ערכה כזו בסטנד ביי. עדין נשארה שאלה אחת פתוחה, האם במצב של מצבר מת, הדלת אמורה להפתח עם המפתח המכני, התשובה הנכונה תוכל לקבל  כמובן ממוסך מורשה.

פורסם
בתאריך 7.3.2023 בשעה 21:43, m11 כתב:

אשמח לדעת אחרי "שממלאים" ככה את המצבר, ונוסעים אחרי זה, המצבר חוזר למצב רגיל, או שמצריך איזה בדיקה או נסיעות רבות יותר בזמן הקרוב כדי לשמור אותו במצב רגיל?

אם האלטרנטור שלך תקין, מספיקה נסיעה אחת (יחסית קצרה) - סביר להניח שכבר עשית אותה אחרי שהונעת.

אם הוא תקול, המצבר יתרוקן שוב. 

לידיעה, מצברים לא אוהבים להתרוקן. זה מקצר את אורך החיים שלהם. 

בינתיים עוד אין צורך להחליף אותו, אבל אני כן חושב שלא יזיק לך להתארגן על בוסטר התנעה (מומלץ בכל מקרה ומצב). לא כיף להיתקע בלי אפשרות להניע את הרכב כשאתה צריך אותו ולחפש עזרה ממישהו שיסכים להניע אותך. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המצבר היה צריך להחליף אותו בסופו של דבר כי זה קרה פעם שנייה ומיד אחרי הנסיעה לא התניע.

מה שכן וזאת שאלה חדשה אליכם - הוא השאיר נזק בפעם הראשונה שפתח את הדלת, ועיקם מעט את הדלת למעלה ונשרט הגומי שליד, אני מבין שהיתה בעיה במצבר, כיוון שהמוסך (המורשה) חשב שהמצבר תקין וניסה למלות אותו אבל ראה שאין מנוס מהחלפה, והשאלה האם אני יכול לבקש מהם במסגרת האחריות יישרו את הדלת, כיוון שהיה עליי לפרוץ את הרכב (אלטרנטיבה היתה להביא בגרר והעלות יותר גבוהה מהנזק שנגרם לדלת - כיוון שכל הפעלת של הביטוח גורמת לייקור רציני בייחוד שאני ביטחתי לפני מעט זמן ושמעתי הצעות) בגלל בעיה במצבר כמו שזה  נראה בדיעבד?

תודה

• תוכן חדש...