Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברידינג כמו ברידינג.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, איך היה לדעתכם ברידינג?

לי כל שנה יש תחושה דומה שמשהו מוחמץ במפגש הזה... שאפשר היה לעשות איתו יותר. המפגש של כל החבר'ה ביחד נהדר, אבל אולי הקרוסים שמרביצים מהירות, אולי הטרזנים עם הקוקו והכוסית על ההארלי (שלא מעניין אותם כלום חוץ מההארלי והקעקוע החדש), או אולי השמש הקופחת ללא טיפה של צל, או זה שאין שירותים ואין פחי אשפה, או זה שהגזלנים חוגגים עלינו בגדול.... לא יודע! אולי תעזרו לי בבקשה.. מה חסר במפגש הזה, ואיך אפשר לשפר אותו? מכיוון שפוטנציאל לא חסר....

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגרש מעט גדול יותר, המסודר מעט טוב יותר וזמינות של שרותים כמו שציינת - והאירוע יהיה מושלם.

(לא יזיקו גם יותר מקומות חניה למבקרים)

עם כל מה שנאמר - האירוע היה נהדר, תענוג לחובבי אופנועים (שאינני נמנה עליהם) ומכוניות כאחד.

פורסם

לפי התכנון האירוע היה צריך להסתיים בשעה שתיים

אלא שמשהו החליט להפסיק אותו קודם

וזה חבל

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

אולי הבלגאן והשמש וזה שלא היה מים ושירותים הפסיקו אותו מוקדם, לפני 14:00?

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

ממש לא איכזב. אמנם, אם ניתן היה למצוא מקום עם חורשה היה יכול להיות נחמד יותר

(למי שזוכר - באירוע שהתקיים לפני שנתיים היה שרב נוראי).

אולי חברי הפורום יקחו על עצמם במקום לקטר לשתול כל אחד עץ למען השנה הבאה. . .

אבל בתכל'ס - היה סבבה. ממש הפנינג אמיתי.

אגב, האירוע הסתיים מוקדם עקב הוראה מהשוטרים שהגיעו בשעה 13.00 בערך.

להת' באירוע שיהיה בשנה הבאה. . .

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני חושב שהארגון היה למופת, בהתחשב בגודל הארוע ובמורכבויות השונות, למשל הביטחוניות, כמויות הרכבים, השוני שלהם..

ואכן לא היו שירותים, אבל היו גזלנים ואל תשכחו שהקהל בא לזמן מועט והיתה חנייה..לפחות בצד המערבי.

צל? נו באמת, אולי אתם רוצים לכסות את כל הכמות הענקית הזאת בסככה?

אז אני והמוסטנג היינו בשמש כל הבוקר, עם כובע, מזג האויר היה בהחלט סביר, המשטח הענק מנע צפיפות, והיה כייף...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אכן T המפגש היה אכזבה.גם השנה,לצערי.שאלת מה צריך לשנות?התשובה לדעתי פשוטה:הסטנדרטים צריכים להשתנות.כרגע הם נמוכים.במידה ונרים אותם - האירוע יהיה חגיגה.

צריך להפריד בין מוצגים לסתם אופנועים שחונים.פה תצוגה ושם חנייה.המוצגים צריכים להיות משולטים (רק חלקם הקטן היה משולט ובשילוט לא אחיד).כנ"ל לגבי החבלול שלא היה.לא בכולם לפחות.צריך גם להחליט-זה אירוע של אופנועים או גם של מכוניות?היום זה היה של אופנועים והיו גם קצת מכוניות שחנו ליד.למה לא ארוע גדול של כל המועדון?משהו שבאמת ידברו עליו שנה שלמה עד לארוע הבא?ואם רק אופנועים-אז רק אופנועים...

והכי חשוב:כבר הוחלט במועדון שמציגים רק רכבים במצב תצוגה.אז מה עשו שם כל הגרוטאות?למה ליד ב.ס.א מצוחצח בן 50 שהבעלים שלו השקיע בו הרבה חום כסף ואהבה צריך לעמוד סוזוקי חלוד ורקוב שכל הקשר שלו לארוע הוא היותו "ישן"?

איך עושים את זה?עבודה מקדימה (רישום מוקדם של רכבים מוצגים לצורך הכנת שלטים) וארגון נכון ביום האירוע(סגירת שטח רק לתצוגה והעמדת הכלים לפני עשר בבוקר,מועד תחילת האירוע ).לא כזה פשוט אבל גם לא כל כך מסובך.רק צריך להחליט שעובדים בסטנדרטים גבוהים.

תודה בכל זאת למי שטרח ואירגן ונקווה שניפגש גם בשנה הבאה. :p

פורסם

שבאה עם הריון מתקדם ביותר. החננו את הרנו 16 שלנו בין הרכבים והלכנו לטייל. היו אופמועים משגעים, בעיקר מבין העתיקים, היו מכוניות שתמיד כיף לראות וכמה שלא הכרתי בכלל, אוירה חגיגית ונעימה, מצב רוח טוב ושמש חמימה.

הרנו 16 שלי, זוגתי שתחיה ואני, נהננו מאוד.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

אני לחלוטין מסכים איתך, אהוד.

הנהלת מועדוןהחמש והמארגנים - קראתם? יש הסכמה? מכיוון שבאמת כדאי להעלות את הרמה, לא להשאיר כמו שהיתה בשנים האחרונות ובטח לא לרדת.

T

פורסם

הארוע אורגן על ידי מועדון האופנועים הישראלי שכולל גם אופנועים חדשים. הם בקשו מאיתנו להצטרף עם אופנועים עתיקים (מועדון האופנועים הקלסיים המאוגד עם מועדון ה-5) ומכוניות. לדעתי המבחן הוא החשיפה וכמות הקהל שהגיעה היתה הצלחה היסטרית.

ארועי ראווה של מועדון החמש היו כמו בחוה"מ בחצרים והשנה בפסח יהיה ארוע כזה בבית החולים אברבנל בבת ים.

חוסר החבלול לא הפריע לי לפחות. הקהל התנהג למופת וחוץ מליטופים ונגיעות פה ושם אף אחד לא ניסה לפתוח את הדלתות למרות שהשארתי את הרכב עם חלונות פתוחים.

אז היה כייף, המון קהל, וחוצמיזה מי שלא עושה לא שוגה וכל הכבוד למועדון האופנועים הישראלי על היוזמה, על הזמנתנו ועל התוצאה. כמות כזאת של כלי רכב וקהל לא ראיתי כבר שנים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בני, קל ופשוט לראות ולמנות את הדברים הטובים. הרבה יותר קשה ומסובך לשפר את הדברים הפחות טובים. ואם לא נעשה את זה אף פעם לא נשתפר...

מפתיע אותי ובודאי רבים נוספים שזה בכלל לא היה אירוע של המועדון. וכמו כל דבר בחיים, זה בכלל לא חשוב למה התכוונתם, אלא חשוב מה הציבור תפש. והציבור ואני בתוכו ראינו בזה אירוע של מועדון החמש.

תאר לך שהיה מתרחשת התנגשות או דריסה של ילד ע"י אופנוע (לא חשוב אם חדש או ישן). הרי כל התקשורת היתה נזעקת :"מחדל באירוע של מועדון החמש" וכו'... ולך תסביר שבכלל אין לך אחות...

מסקנה - באירוע שמועדון החמש שותף לו, מלא או חלקי, צריך שיהיה לנציגי המועדון Say מול השותף האחר. וה Say יתבטא בהצבת סטנדרטים בארגון ובתפעול, כמו הפרדה בין האוכלוסיות, שילוט אחיד, חיבלול, מקור למים/ צל/ ישיבה וכו' וכו' וכו'.

T

) זה בכלל לא אם כך - קל וחומר, כדאי וצריך להשפיע

פורסם

למה הראית בהודעות שלך רק את הדברים הרעים? למה לא שמענו ממך מילת פירגון ותודה אחת למארגנים שעשו הכל בהתנדבות? התרוצצו בשמש וכו'?

כנראה שקל לראות את הדברים הרעים וקשה, נורא קשה לך לפרגן...(וראה דוגמא מאוזנת מהמסר של רועי...)

פורסם

עבודה ציבורית ועוד התנדבותית היא עבודה כפויית טובה.לא תמיד יודו לך כשתצליח אך תמיד ינזפו בך כשתיכשל.עובדה זו נכונה אך עדיין לא מספקת זכות לאלו שעושים במלאכה לעשותה כבדרך אגב.

אני,בניגוד לרועי,כן מחסידי הדו גלגליים.אני מאוד שמח שרועי נהנה מהארוע ואכן היה ממה להנות.אבל,וזה אבל גדול,גם לרועי וגם לי יש ביקורת על הארגון.לרועי זה פחות צרם.ל-T ולי זה צרם יותר.אולי כי ציפינו ליותר.אולי מסיבות אחרות,אך עדיין הביקורת היא ביקורת בונה,כזאת שתעזור , אם יהיו אוזניים קשובות לביקורת זו ,להשתפר בהמשך. באמת תודה לכל המארגנים שרצו בשמש.לפני ,תוך כדי ואחרי הארוע,אבל עדיין יש לאן להשתפר.וזה מה ש-T בסך הכל רצה-להתייעץ עם הפורום לגבי דרכים לשיפור.כוונה טובה לדעתי.הביקורת עליו,לעומת זאת,אינה במקומה. אפשר לעשות אותה בהודעה פרטית או עדיף לוותר עליה כלל.כולנו שותפים לאהבה מסוג מסויים ואווירה טובה בפורום עדיפה על תגובות שיכולות לגרום לאחדים מאיתנו לחשוב פעמיים לפני כתיבת תגובה.

בני,ישבת בשמש ליד המוסטנג כל הארוע.חבלול כהלכה היה מאפשר לך להסתובב בארוע בלב שקט.חומר למחשבה,לא?

חג שמח ושקט לכולם.

פורסם
עבודה ציבורית ועוד התנדבותית היא עבודה כפויית טובה.לא תמיד יודו לך כשתצליח אך תמיד ינזפו בך כשתיכשל.עובדה זו נכונה אך עדיין לא מספקת זכות לאלו שעושים במלאכה לעשותה כבדרך אגב.

אני,בניגוד לרועי,כן מחסידי הדו גלגליים.אני מאוד שמח שרועי נהנה מהארוע ואכן היה ממה להנות.אבל,וזה אבל גדול,גם לרועי וגם לי יש ביקורת על הארגון.לרועי זה פחות צרם.ל-T ולי זה צרם יותר.אולי כי ציפינו ליותר.אולי מסיבות אחרות,אך עדיין הביקורת היא ביקורת בונה,כזאת שתעזור , אם יהיו אוזניים קשובות לביקורת זו ,להשתפר בהמשך. באמת תודה לכל המארגנים שרצו בשמש.לפני ,תוך כדי ואחרי הארוע,אבל עדיין יש לאן להשתפר.וזה מה ש-T בסך הכל רצה-להתייעץ עם הפורום לגבי דרכים לשיפור.כוונה טובה לדעתי.הביקורת עליו,לעומת זאת,אינה במקומה. אפשר לעשות אותה בהודעה פרטית או עדיף לוותר עליה כלל.כולנו שותפים לאהבה מסוג מסויים ואווירה טובה בפורום עדיפה על תגובות שיכולות לגרום לאחדים מאיתנו לחשוב פעמיים לפני כתיבת תגובה.

בני,ישבת בשמש ליד המוסטנג כל הארוע.חבלול כהלכה היה מאפשר לך להסתובב בארוע בלב שקט.חומר למחשבה,לא?

חג שמח ושקט לכולם.

look Ohad, I hope that Beni gave you a good explaination why the organization was not so good. I was at the meeting when we talked about the organization for the next events and I can give you my word that there's nothing we could do. We have nothing against bikes, like every other place there's politics inside the club and there are things that we cant talk about in this forum.

As you know, most of the club meeting are open to the members, all you need to do is pick up your phone and call the club.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...