Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש מחליפה ליונדאי סונטה 2021. הרכב אצלי חודש. מאוד מרווח, מאובזר (גג נפתח, מערכת BOSS ועוד), חזק וחסכוני, אבל משהו שם זה לא "זה".

בעיקר מפריעה הישיבה הנמוכה ומרווח הראש (אוהב לשבת גבוה, ככה שהראש משפשף את ריפוד הגג שהוא נמוך בגלל הגג הנפתח), הראות קדימה ואחורה (+מראות) ביחס לגודל הרכב ועוד כמה דברים קטנים.

מחפש רכב היברידי (לא חשמלי מלא ולא דיזל), אמין, מאובזר, עם ישיבה יחסית גבוהה (לא חייב ג'יפון אבל לא לגרד את האספלט).

תקציב כ-160-190 אלף. יש אפשרות למתוח קצת. משנת 2021 והלאה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

טויוטה קורולה קרוס חדשה

טויוטה ראב 4 משומשת

טויוטה CHR אם פחות חשוב לך המרווח מאחור

אפשרות נוספת זו הקיה נירו, אבל במקרה זה הייתי ממתין כמה חודשים עד להגעת הדגם החדש ארצה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ה-CHR קטנה מדי, והקורולה קרוס, ממבחנים שונים, לא מצטיינת בשום דבר (פרט לצריכת הדלק והישיבה הגבוהה). מדובר ברכב די משעמם לדעתי.

מה גם שלשלם עליה כ-180 אלף לגרסת הביניים המעט יותר מאובזרת, מרגיש לי מוגזם ביחס לתמורה.

ראב 4 אופציה טובה, אבל גם על שנת 2021 במצב טוב דורשים כ-200 אלף לפחות, שזה מתקרב למחיר של רכב חדש.

נירו החדשה נראית כאופציה מעניינת, כתלות במחיר.

פורסם

אתה צודק בהכל, אבל התלונות שלך נוגעות לדבר שטויוטה הכי טובה בו 😆

רכבים משעממים ולא מצטיינים בשום דבר מלבד אמינות וצריכת דלק.

לא מכיר כרגע אופציות נוספות, אולי מלבד לקסוס UX או NX הייבריד משומשת.

אם התקציב יאפשר, אז גם קיה ספורטאז' הייבריד מהווה אופציה.

כנראה שתצטרך להתפשר על משהו...

• אהבתי 1
פורסם

לקסוס משומשת לדעתי הכי עונה להגדרות החיפוש שלך

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

בלקסוס UX יושבים דיי נמוך ומרווח הראש לא מצטיין. NX יקר באופן דיי משמעותי ולוקח אחורה בשנתון, קח בחשבון שיש לגרסאות ההיברידיות שלו שוק טוב שמשפיע על המחירים ועל היכולת למצוא אחד במצב טוב.

אם היברידי נטען בא בחשבון אז אפשר לשקול אופל גרנדלד PHEV שהוא למעשה תאום של פיג'ו 3008 אך מוצע במחירים נמוכים יותר. יש גם מיצובישי אאוטלנדר PHEV מהדור היוצא אבל לדעתי הוא ירגיש מיושן מאוד ביחס לסונטה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הלקסוס UX לדעתי לא "נאה", ובמחיר שלה אפשר כבר לקנות ראב 4 באותו שנתון, שיתן לדעתי תמורה הרבה יותר טובה.

ה-NX הרבה יותר יקרה.

האופל והמיצובישי גם נופלות בגלל העיצוב במקרה הראשון והדגם "המיושן" במקרה השני.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

עיצוב זה באמת עניין של טעם, מסכים ש-UX אולי לא מלך היופי אבל אחרי שנוהגים בו מגלים רכב נעים במיוחד, נוח ומבודד ברמה שקשה למצוא בסביבת המחיר שלו והפער בתחום העידון לעומת טויוטה ראב 4 בולט מאוד. יש לו הרבה חסרונות כמו מרווח שאינו מרשים, תא מטען קטן וממשק שליטה מיושן וקצת מעצבן, אבל עבור מי שנוסע הרבה נוחות הנסיעה והשקט הם עניין משמעותי, אותי הוא מאוד הפתיע בקטע הזה ובפער לעומת דגמי טויוטה על אותה שלדה.

פורסם
לפני 15 שעות, Mike808 כתב:

עיצוב זה באמת עניין של טעם, מסכים ש-UX אולי לא מלך היופי אבל אחרי שנוהגים בו מגלים רכב נעים במיוחד, נוח ומבודד ברמה שקשה למצוא בסביבת המחיר שלו והפער בתחום העידון לעומת טויוטה ראב 4 בולט מאוד. יש לו הרבה חסרונות כמו מרווח שאינו מרשים, תא מטען קטן וממשק שליטה מיושן וקצת מעצבן, אבל עבור מי שנוסע הרבה נוחות הנסיעה והשקט הם עניין משמעותי, אותי הוא מאוד הפתיע בקטע הזה ובפער לעומת דגמי טויוטה על אותה שלדה.

הוא באמת נראה מיושן, אבל אבדוק.

מיד 2 נראה שהבעיה העיקרית היא שרוב הרכבים הם מרמות האבזור הגבוהות יותר, שמגיעות עם מושבי עור וזה נפסל על הסף. בסוכנות רוצים על חדש בגרסה ה"פשוטה" 230+.

לפני 11 שעות, אביגדור2 כתב:

יש יבוא מקביל של הונדה אקורד הייבריד נראה לי יכנס בתקציב שלך

נכנס, אבל זה תחת אותה קטגוריה של סונטה - רכב מנהלים גדול ועם ישיבה נמוכה (או לפחות לא גבוהה).

פורסם

התלונה היחידה שלך זה גובה המושב??
אתה בטוח שזה לא בר-תיקון? כרית על מושב, ריפוד עבה יותר, אפילו להחליף את הכיסא לגבוה יותר אם קיים... כל דבר אפשרי לפני שאתה נכנס להחלפת רכב.

פורסם
בתאריך 15.2.2023 בשעה 23:44, אביגדור2 כתב:

יש יבוא מקביל של הונדה אקורד הייבריד נראה לי יכנס בתקציב שלך

לפני הגן חיות של המחירים הציעו אותה ב-200 אלף, היום כנראה הרבה יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסופרב ההיברידי יקרה משמעותית (מעל 230 אלף לשנת 2021), ועל האוקטביה היברידי דורשים גם מחירים מופרכים עבור רכב שהוא קטן יותר ולא ממש מרשים מבחינת האבזור לדעתי.

• תוכן חדש...