Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב יוקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני צריך את חוכמת ההמונים, את העצה שלכם.

אני מתכוון לרכוש רכב חדש בעלות של 400 אלף שח +, בחברות ביטוח זה מוגדר ״כרכב יוקרה״ וזה הופך את תהליך ביטוח דל רכב יותר מורכב.

נתונים שלי: בן 40, עשרה חודשים ללא רכב ( מכרתי את הקודם והתחלתי להתכונן לרכישה של אחד חדש ), לפני כן מבוטח לפחות 5 שנים ללא תביעות. חוסר ביטוח בעשרה חודשים האלה בדיעבד התברר כצרה גדולה - אל תעשו כמוני, תשמרו על רצף הביטוחי. אני פשוט לא ידעתי.

פניתי לשני סוכנים. 

1) לא ניתן לבטח רכב ללא עבר ביטוחי עם רכב יוקרה.

2)

א) אפשרות לבטח על שם של אח/אבא עם עבר ביטוחי של 3 שנים (רכב רגיל ) + אני כנהג נקוב. צריך לרשום את אח/אבא כבעל הרכב. אין לי בעיה, אבל אני אצטרך הלוואה ולא בטוח שבנק יאשר כי רשיון רכב לא יהיה עליי. מקיף בסביבות 7500 שח

ב) מקיף עליי, לא סופי עדיין שזה יתאפשר ( אין לי תשובה סופית ). מחיר מקיף  שח 18500

אני אשמח לרעיונות שלכם. תודה רבה!

פורסם

לא שאני ממליץ לעשות עסקים עם משפחה, אבל אם הרכב רשום על שם אח/אבא, הם לא יכולים לקחת את ההלוואה על שמם?

אני מניח שגם ככה הרכב מהווה בטוחה להלוואה.

פורסם
לפני 11 דקות, stx כתב:

לא שאני ממליץ לעשות עסקים עם משפחה, אבל אם הרכב רשום על שם אח/אבא, הם לא יכולים לקחת את ההלוואה על שמם?

אני מניח שגם ככה הרכב מהווה בטוחה להלוואה.

היי 👋 כבר חשבתי על זה, זה מסבך את העניין עוד יותר, אני פחות רוצה להכניס אותם לכל העסק הזה ( + צריך להחזיר להם את הכסף כל חודש וכו ). פשוט לא רוצה להעמיס עליהם.

פורסם

גם האפשרות של לבטח על שם מישהו אחר לא אידיאלית כי אם חלילה קורה משהו ואתה תובע את הביטוח אתה 'מלכלך' את העבר הביטוחי שלהם, לא?

אין לי נסיון עם רכבי יוקרה אבל הייתי פשוט מנסה ליצור קשר עם עוד סוכנים שיעזרו לעקוף את המכשול הזה, אולי כאלה שמתמחים ברכבי יוקרה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, yoni162 כתב:

גם האפשרות של לבטח על שם מישהו אחר לא אידיאלית כי אם חלילה קורה משהו ואתה תובע את הביטוח אתה 'מלכלך' את העבר הביטוחי שלהם, לא?

אין לי נסיון עם רכבי יוקרה אבל הייתי פשוט מנסה ליצור קשר עם עוד סוכנים שיעזרו לעקוף את המכשול הזה, אולי כאלה שמתמחים ברכבי יוקרה.

אני לא חושב, כי בביטוח רכב אני אופיע כנהג נקוב ( בנוסף לבעל הרכב שהוא גם מורשה לנהוג ). ככה שאם קורה איזה פאק באשמתי - זה עליי.

( לא יודע מה בקשר לנקודות של מצלמות וזה - אבל אני לא עבריין תנועה 😌)

פורסם
לפני 46 דקות, buchgb כתב:

אני לא חושב, כי בביטוח רכב אני אופיע כנהג נקוב ( בנוסף לבעל הרכב שהוא גם מורשה לנהוג ). ככה שאם קורה איזה פאק באשמתי - זה עליי.

נייט. שניכם נדפקים.

אבל זה מה שאני יודע, נחכה למומחים, או שנקרא להם...

@ישה

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם
לפני 12 שעות, המהיר הזהיר כתב:

ממליץ לפנות לסוכנות ביטוח שאני עובד בה.

יש התמחות מיוחדת לרכבי יוקרה

02-5377177.

תעדכן אם קיבלת פתרון, בהצלחה

תודה, יוצר איתם קשר ואעדכן בהמשך.

פורסם

נהגת בקביעות בעשרת החודשים האחרונים? אם כן, חלק מחברות הביטוח יסתפקו בהצהרת בעל הרכב לצורך העדר תביעות

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

יש להם קטע מפגר כזה שאתה חייב ניסיון עם רכב יוקרה לפני כן. כמו העבודות האלה שדורשות ניסיון כל הזמן. מאיפה אני אמור להשיג ותק אם אתם לא מוכנים לבטח?? 

אגב אם אתה קונה רכב חדש, לסוכנויות יש תמיד חברות ביטוח שעובדות איתן, ולא תהיה לך בעיה לבטח. האמת גם אם תרכוש יד שנייה תוכל לבטח ככה. ככה ביטחתי את הבימר שהייתה לי. ילד בן 26 בלי ותק. קרעו במחיר, אבל ניסיון יש. בפורשה שרכשתי כבר לא עשו בעיות והמחיר משתלם. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, tinoki כתב:

נהגת בקביעות בעשרת החודשים האחרונים? אם כן, חלק מחברות הביטוח יסתפקו בהצהרת בעל הרכב לצורך העדר תביעות

יצרתי קשר עם 4-5 סוכנויות - לא שמעתי על אפשרות כזאת מאף אחת מהן…

לפני 3 שעות, Smiro כתב:

יש להם קטע מפגר כזה שאתה חייב ניסיון עם רכב יוקרה לפני כן. כמו העבודות האלה שדורשות ניסיון כל הזמן. מאיפה אני אמור להשיג ותק אם אתם לא מוכנים לבטח?? 

אגב אם אתה קונה רכב חדש, לסוכנויות יש תמיד חברות ביטוח שעובדות איתן, ולא תהיה לך בעיה לבטח. האמת גם אם תרכוש יד שנייה תוכל לבטח ככה. ככה ביטחתי את הבימר שהייתה לי. ילד בן 26 בלי ותק. קרעו במחיר, אבל ניסיון יש. בפורשה שרכשתי כבר לא עשו בעיות והמחיר משתלם. 

נכון! אני גם חושב שלא נולדים עם ותק ביטוח על רכב יוקרה!

בבמוו זה מה שנאמר לי - לא יכולים לבטח.

אני אצור קשר מחר עם אמיר גבע.

עריכה אחרונה על ידי buchgb
פורסם

נסה להתקשר גם עם חברת ״ביטוח חקלאי״.
כל התנאים והדרישות שלהם שונים משל חברות הביטוח האחרות, אולי כי במקור הן היו חברה שנוצרה רק לביטוח סיכונים ייחודיים של מושבים וקיבוצים (לא ברכב), והם עדיין די קטנים.

אין לי רכב יוקרה (יש לי משפחתי בן 4), אבל כשהייתי צריך לחדש את הביטוח שלי לפני כמה חודשים, וחברת הביטוח שלי פתאום הקפיצה את התעריף של המקיף ב-500 ש״ח ללא הצדקה, ממילא הייתי צריך לעשות סקר מחירים אז כבר פניתי ל-8 חברות ביטוח. ביטוח חקלאי היו זולים באלפי ש״ח בפרמיה מרוב האחרות, בתנאים טובים יותר (אין השתתפות עצמית במוסך הסדר, נמוכה במוסך שאיננו בהסדר, ונותנים הכי הרבה זמן רכב חלופי בכל המקרים). למרות שהיתה לי תביעה ב-3 שנים האחרונות, הם היו היחידים שלא ספרו אותה (וכמובן הצהרתי עליה מראש).
נכון, עוד לא יצא לי לבדוק אותם במקרה תביעה, אבל בדירוגי שירות שונים הם יוצאים בשליש העליון של החברות, שזה סביר.

• אחראי פורום
פורסם

הביטוח של דלק מוטורס (שזה בעצם מנורה) "קיבל" אותי בלי לעשות לי מבחני התאמה או בחינת היסטוריית רכבים שהחזקתי וגם נותן את ההצעות הכי טובות כבר 5 שנים, כולל סוכנים אחרים של מנורה וכולל סוכנויות ביטוח שמתהדרות בפוליסות טובות לרכבים יקרים.

מוזר מה שאתה כותב עליהם, למה להקשות על לקוח שרוכש מכם רכב בסכום לא מבוטל?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...