Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן סנטרה - האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מקל אוטו לניסן סמטרה 2019 במחיר טוב וקמ נמוך.

על פניו נראה טוב, אבל משום מה לא פופולרי, למרות שהוא תוצרת יפן שכן הולכת יםה בישראל.

מה דעתכם ומה הסיבה לסחירות הנמוכה? 

פורסם

בוא נגיד, זה רכב משמעותית פחות אמין מאשר מאזדה 3 ששאלת עליה בשרשור אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וגם הרבה פחות מוצלח ממאזדה 3.

מהמשפחתיות האחרונות שעוד נמכרו כאן רק עם מערכת התרעה ובלי מערכות בטיחות מקוריות, נוחות נסיעה בינונית, גיר שגורם למנוע לצווח תחת מאמץ, רמת אבזור דיי בסיסית ביחס למתחרות באותן שנים ואווירה כללית אפרורית ומשעממת. לא סתם אין ביקוש והמחיר נמוך.

פורסם
לפני 7 שעות, alexbb2811 כתב:

קיבלתי הצעה מקל אוטו לניסן סמטרה 2019 במחיר טוב וקמ נמוך.

על פניו נראה טוב, אבל משום מה לא פופולרי, למרות שהוא תוצרת יפן שכן הולכת יםה בישראל.

מה דעתכם ומה הסיבה לסחירות הנמוכה? 

הסנטרה מיוצרת במקסיקו ומיועדת לשוק אמריקאי, בגלל זה היא כזאת מרווחת. 

האמינות שלה נמוכה, לפני שנתיים הייתה לי כזאת- בתקופה של שנה הלך לי מדחס מזגן וגיר (הרכב היה עם 120,000 קמ בערך).

הנוחות שלה נמוכה גם כן, רועשת, כבדה, מתרסקת על בורות.

בקיצור, תעשה חיפוש בפרופיל שלי, זה הרכב הכי גרוע שקניתי אי פעם שנאלצתי להיפתר ממנו לסוחרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לפני 3 שעות, GABIUBOGI כתב:

הסנטרה מיוצרת במקסיקו ומיועדת לשוק אמריקאי, בגלל זה היא כזאת מרווחת. 

האמינות שלה נמוכה, לפני שנתיים הייתה לי כזאת- בתקופה של שנה הלך לי מדחס מזגן וגיר (הרכב היה עם 120,000 קמ בערך).

הנוחות שלה נמוכה גם כן, רועשת, כבדה, מתרסקת על בורות.

בקיצור, תעשה חיפוש בפרופיל שלי, זה הרכב הכי גרוע שקניתי אי פעם שנאלצתי להיפתר ממנו לסוחרים.

תודה על התגובה, מצאתי רק תגובה לפוסט על יונדאי בףה דיברת על פיצר שהיה דומה אצל הניסן שהיתה לך

פורסם

מטחנת דלק , גיר רציף מרעיש, אוטו רועש באופן כללי .

הייתי מוותר , יש רכבים טובים הרבה יותר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קיבלתי סנטרה לשבוע במקום הנירו פלאג אין שנכנסה לתיקון, ההתרשמות (אחרי כ- 1,000 ק"מ באותו שבוע):

לא הייתי בוחר ברכב כזה מאותן סיבות שכבר צוינו. נראה טוב, גדול, אבל פשוט לא מוצלח...

• תוכן חדש...