Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת נוזל קירור

מעבר לפיתרון נפתר ע"י nit_zan,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הכנה לטיפול ברכב, 

כמה שאלות : 

1. אחד מן הסעיפים בטבלת החלפות הוא נוזל הקירור, 

שם לא הצלחתי להבין האם מועד ההחלפה הגיעה, 

היות ומרווחי הטיפול הם שונים עבור כל איזור, לדוגמא באירופה החלפה ראשונה 5 שנים או 100 אלף ק"מ  , דרום אפריקה 8 שנים, 

הכי קרוב שמצאתי לאיזורנו היא מצרים גם עם 8 שנים או 160 אלף ק"מ . 

2. בהנחה ואכן הגיע הזמן,

כמה שאלות כלליות :  

- כמות נוזל הקירור במערכת 6.4 ליטר, האם בעת החלפה אני באמת צריך שני גלונים ? או שמעשה רוב נוזל הקירור נשאר במערכת. 

-  היות וניסאן לא סיפקו מהו סוג נוזל הקירור המתאים לפי תקן האם הבא מתאים ? ZEREX ASIAN BLUE VEHICLE ANTIFREEZE  

הרכב הגיע עם נוזל כחול. 

הרכב ניסאן קשקאי עם מנוע 1.2 תוצרת אנגליה. 

פורסם

N. (4) Use Genuine NISSAN Engine Coolant (Blue) or equivalent in its quality, in order to avoid possible aluminum corrosion within the engine cooling system caused by the use of non-genuine engine coolant. Check and correct the engine coolant mixture ratio every 30 000km (18 000miles) or 24months. First replacement interval is 150 000km (90 000 miles) or 96 months. After first replacement, replace every 75 000km (54 000 miles) or 48 months.

בדיקת יחס תערובת כל שנתיים\30000 (לדעתי מיותר אם משתמשים בנוזל מקורי\תואם תקן שעורבב מראש)

החלפה ראשנה אחרי 8 שנים\150000

החלפות הבאות כל 4 שנים\75000

להשתמש רק בנוזל מקורי ניסן כחול או תואם תקן ואיכות

אין קשר אם זה בזימבבואה או בלפלנד

לפני 4 שעות, shimta כתב:

לקראת הכנה לטיפול ברכב, 

כמה שאלות : 

1. אחד מן הסעיפים בטבלת החלפות הוא נוזל הקירור, 

שם לא הצלחתי להבין האם מועד ההחלפה הגיעה, 

היות ומרווחי הטיפול הם שונים עבור כל איזור, לדוגמא באירופה החלפה ראשונה 5 שנים או 100 אלף ק"מ  , דרום אפריקה 8 שנים, 

הכי קרוב שמצאתי לאיזורנו היא מצרים גם עם 8 שנים או 160 אלף ק"מ . 

2. בהנחה ואכן הגיע הזמן,

כמה שאלות כלליות :  

- כמות נוזל הקירור במערכת 6.4 ליטר, האם בעת החלפה אני באמת צריך שני גלונים ? או שמעשה רוב נוזל הקירור נשאר במערכת. 

-  היות וניסאן לא סיפקו מהו סוג נוזל הקירור המתאים לפי תקן האם הבא מתאים ? ZEREX ASIAN BLUE VEHICLE ANTIFREEZE  

הרכב הגיע עם נוזל כחול. -תשקיע במקורי אם אתה חושב להמשיך להחזיק את הרכב לאורך זמן

דעתי תקנה אריזה של 5 ליטר עוד ליטר ספייר ליתר ביטחון מקסימום ישאר לך להשלמות במידת הצורך

לא סביר שתצטרך יותר

הרכב ניסאן קשקאי עם מנוע 1.2 תוצרת אנגליה. 

תשובות מודגשות

פורסם

תודה על המענה, 

לפני 14 שעות, nit_zan כתב:

(4) Use Genuine NISSAN Engine Coolant (Blue) or equivalent in its quality, in order to avoid possible aluminum corrosion within the engine cooling system caused by the use of non-genuine engine coolant. Check and correct the engine coolant mixture ratio every 30 000km (18 000miles) or 24months. First replacement interval is 150 000km (90 000 miles) or 96 months. After first replacement, replace every 75 000km (54 000 miles) or 48 months.

זו הנחייה לטיפול בישראל? 

לפני 14 שעות, nit_zan כתב:

-תשקיע במקורי אם אתה חושב להמשיך להחזיק את הרכב לאורך זמן

דעתי תקנה אריזה של 5 ליטר עוד ליטר ספייר ליתר ביטחון מקסימום ישאר לך להשלמות במידת הצורך

לא סביר שתצטרך יותר

ע"פ הנותנים שצירפת ההחלפה היא בעוד שלוש שנים, או עוד 80 אלף ק"מ. 

כך שאין צורך כרגע, אך אקח את זה לצומת ליבי בהחלפה אם זה יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. 

כרגע אני רק צריך לבצע השלמה כמות לMAX , הבעיה שאני לא מוצא נוזל מקורי ניסאן 1 ליטר בארץ.

רק 5 ליטר ב299 ש"ח . 

וע"פ מה שכתבת עדיף להשתמש במקורי ולא לערבב אותו עם נוזל אחר. 

• פיתרון
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, shimta כתב:

תודה על המענה, 

זו הנחייה לטיפול בישראל? -זו הנחיה כללית כלל עולמית של ניסן הבאתי ציטוט, בלי קשר למיקום.

רוצה ללכת על בטוח? תתקשר ליבואן תשאל\תסתכל בספר טיפולים.

ע"פ הנותנים שצירפת ההחלפה היא בעוד שלוש שנים, או עוד 80 אלף ק"מ. 

כך שאין צורך כרגע, אך אקח את זה לצומת ליבי בהחלפה אם זה יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. 

כרגע אני רק צריך לבצע השלמה כמות לMAX , הבעיה שאני לא מוצא נוזל מקורי ניסאן 1 ליטר בארץ.

רק 5 ליטר ב299 ש"ח . 

וע"פ מה שכתבת עדיף להשתמש במקורי ולא לערבב אותו עם נוזל אחר. -אם זה כוס או 2 להשלים תשלים עם מים מזוקקים זה מספיק טוב או שאם אתה מטפל אצל היבואן תבקש שישלים לך נוזל מקורי.

תשובות מודגשות

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
  • תוכן חדש...