Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית קיה ספורטז' 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי קניית הרכב. 

הדגם הוא Urban אוט' 2.0 (155 כ"ס). 

הרכב עלה לכביש ב 10/2018. 

נסע 51,000 ק"מ. 

לטענת בעל הרכב בוצעו 2 טיפולים בלבד (היה צריך לעשות 4 טיפולים).

אשמח לשמוע חוות דעתכם על הרכב.

האם יש סיבה לקחת את הרכב לבדיקה ? או שלוותר מראש 

תודה 

פורסם

בדיקה תמיד כדאי לעשות, לכל הפחות לעניין השלדה, הבדיקה המכאנית של המכונים לא שווה את הנייר שעליה הודפסה

אם אפשר לקחת לבדיקה במוסך מורשה או מתמחה שמכיר את הרכב.
ע"פ לא מצב אידאלי, לעשות טיפול כל שנתיים או 25 אלף ק"מ, זה יכול לגרור בעיות בטווח הארוך, זה גם מעיד על ההתייחסות לרכב באופן כללי.

מצד שני סה"כ הרכבים האלו נחשבים למאוד אמינים וגם מבוקשים.

אל תשכח לבדוק קודם כל סליקה ביטוחית ושיעבודים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא בטוח.
יש כאלו שהם פשוט לא אפויים
יש לי חבר טוב שאישתו נוהגת בפיקנטו והוא דילג על טיפול כי שכח

ראיתי רכב שהוצע לי למכירה בן שנתיים עם 11 אלף ק"מ שעבר טיפול ראשון כי עושים טיפול פעם ב 10K

זה לא אומר בהכרח שהבעלים התעלל ברכב, יכול להיות שהוא פשוט מרחף או לא מבין

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא נוגע,

כמו בכל מנוע מודרני, למרות שמדובר כאן במנוע אמין ואטמוספרי

, גם לו יהיו בעיות מתחזוקת שבר ושילוג על טיפולים, אם היה מדלג פעם במעט מילא, אך פעמיים בהפרש כה גדול?

ממש לא מתקרב.

פורסם

למרות שהספורטאג זה דגם מאוד מבוקש, וסחיר, ( לא ברור לי מה ההתלהבות ממנו... )  הייתי לוקח לבדיקה , ואם אין משהו מיוחד משלים את הטיפול ומוריד ממנו את המחיר בהתאם לעלות 

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אחלה רכב לדעתי, ובכלל אחת החבילות הכי משתלמות למשפחה במחיר הזה,

לי לפחות הוא די מהנה, איכותי,נוח, מרווח, בטיחות, נראה טוב, והכי חשוב מאוד אמין, בתקופה שבה רוב המתחרים נשברים די מהר.

בכל מקרה, הייתי מחפש ספורטאג' אחר, לא חסרים כאלה בשוק, אצלי למשל הוא פרטי לחלוטין, 10/2017 (שזה בדיוק אותה צורה של 2018) נסע 60000 ק"מ ,0 תאונות, טופל כבר 5 פעמים, עגול כל שנה במורשה קיה, ואני בטוח שיש עוד כמה כאלה שכן מוכרים.

פורסם

חבל על המאמץ יש ספורטאג' בערימות. תבחר אחת אחרת בלי הסימן שאלה הזה.

את זאתי, אם לא נמכרה כבר, מישהו כבר ייקח אל דאגה.

לפני 9 שעות, ESTK כתב:

למרות שהספורטאג זה דגם מאוד מבוקש, וסחיר, ( לא ברור לי מה ההתלהבות ממנו... ) ...

הסיבה ל"התלהבות" היא שהוא נותן למשפחה חבילה שקשה למצוא בדגמים אחרים - בתמורה לצריכת דלק גבוהה.

רכב עם מוניטין אמינות, ביטוח סביר, כל מוסך יודע לטפל, מרווח, בטיחות אקטיבית, מזגן טוב, עם יציאה לאחורה,

גובה של ג'יפון במחיר של משפחתית (בזמנו) כל זה כשהחסרון הוא צריכת דלק של 1:8-1:9. 

הרבה מאוד בוחרים בו - מה עוד שהאלטרנטיבות, למעט CX5 או טוסון, בדר"כ יגיעו עם עז.

אם זה גיר רציף באוטלנדר או מחיר על גבול ההזוי בRAV4 או מוניטין אמינות בריצפה של הצרפתיות.

זה כמו הטויוטה קורולה בזמנו.

משעמם וצפוי וזה בדיוק מה שהורים לילדים מחפשים.

את הריגושים הם מקבלים ממקומות אחרים, גם בלי לרצות, לדוגמא, סתם, קורה שב2 בלילה, כשהקטן בוכה מהשיניים ומעיר את הגדול, לך יש פגישה חשובה על הבוקר ולאישה יש מבחן חשוב וסבתא בחו"ל.

כאלה. כיף שכזה.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...