Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין סביב ה40,000₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי החוויה הכי גרועה מבחינת אמינות שיכלה להיות לי עם פיג'ו 301 רובוטית,

מחפש רכב שהדבר הכי חשוב בו:

• אמינות
  • אוטומט, אבל גם ידני אפשרות. לא רובוטי.
  • גודל סופר מיני או משפחתית. פחות בשבילי רכבים בגודל יונדאי i10.
  • עד 120k ק"מ ושכל הידיים פרטיות ולא עבר יותר מ2 ידיים.
  • השאיפה היא לשנתון כמה שיותר גבוה.

עד כה על בסיס מה שקראתי בפורום, מתלבט על:

1.פיאט טיפו 2017 אוטומט, ראיתי ביד 2 לדוגמא 100,000 קמ גימור Lounge ב36,000 יד 1. החשש שלי זה שהרכב מאד לא נפוץ ושלהשיג חלקי חילוף בעתיד יהיה מאד קשה.

2.סוזוקי בלנו 2016 אוטומט, ראיתי ב₪43,000 עם סביבות ה100 אלף קמ. או שאפשר לעלות בשנתון אם לוקחים ידנית באותו מחיר ובפחות ק"מ.

3.רנו קליאו הבנתי מהפורום שהידנית אמינה, וראיתי ב40,000₪ קליאו 2017 ידנית עם 100,000₪ יד ראשונה.

4.יונדאי i25 2015, מנוע 1.6 גימור inspire, 46,000₪ עם 112,000 ק"מ.

אם לא היה את ענין החוסר פופולאריות בפיאט טיפו וחוסר מלאי בחלקי חילוף בעתיד, היתי הולך על זה. אבל מלחיץ כשמסתכלים 4-5 שנים קדימה.

פורסם

הקליאו לדעתי אופציה טובה, מרגישה מוסרנית גם כיום, אמינה, אם כי למרות שהיא צרפתיה, בעיר מרגישה נוקשה, מושבים נוחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, Manotz כתב:

היי,

אחרי החוויה הכי גרועה מבחינת אמינות שיכלה להיות לי עם פיג'ו 301 רובוטית,

מחפש רכב שהדבר הכי חשוב בו:

• אמינות
  • אוטומט, אבל גם ידני אפשרות. לא רובוטי.
  • גודל סופר מיני או משפחתית. פחות בשבילי רכבים בגודל יונדאי i10.
  • עד 120k ק"מ ושכל הידיים פרטיות ולא עבר יותר מ2 ידיים.
  • השאיפה היא לשנתון כמה שיותר גבוה.

עד כה על בסיס מה שקראתי בפורום, מתלבט על:

1.פיאט טיפו 2017 אוטומט, ראיתי ביד 2 לדוגמא 100,000 קמ גימור Lounge ב36,000 יד 1. החשש שלי זה שהרכב מאד לא נפוץ ושלהשיג חלקי חילוף בעתיד יהיה מאד קשה.

2.סוזוקי בלנו 2016 אוטומט, ראיתי ב₪43,000 עם סביבות ה100 אלף קמ. או שאפשר לעלות בשנתון אם לוקחים ידנית באותו מחיר ובפחות ק"מ.

3.רנו קליאו הבנתי מהפורום שהידנית אמינה, וראיתי ב40,000₪ קליאו 2017 ידנית עם 100,000₪ יד ראשונה.

4.יונדאי i25 2015, מנוע 1.6 גימור inspire, 46,000₪ עם 112,000 ק"מ.

אם לא היה את ענין החוסר פופולאריות בפיאט טיפו וחוסר מלאי בחלקי חילוף בעתיד, היתי הולך על זה. אבל מלחיץ כשמסתכלים 4-5 שנים קדימה.

אשמח גם להתייחסות - הציעו לי     i25 2016   יד שלישית    170,000 ק"מ 45,000 ש"ח    הסוחר אמר לי - אצלי לא משחקים עם ק"מ ..

1. האם כדאי ?

2.- האם חלפים  זולים 

האם באמת עניין המשחק בק"מ - הורדה הוא מאד נפוץ? ואיך אפשר לדעת ..

פורסם

אם יש היסטורית טיפולים אפשר בערך לבדוק רציפות ק"מ.

בקשר לאמירה שם הסוחר.. נו בסדר..

זה 1.4 או 1.6?

תמיד כדאי להתחיל מדוח סליקה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

הקליאו לדעתי אופציה טובה, מרגישה מוסרנית גם כיום, אמינה, אם כי למרות שהיא צרפתיה, בעיר מרגישה נוקשה, מושבים נוחים.

עדיפה גם על פני סוזוקי בלנו באותם טווחי שנתון, מחיר וק"מ? כאמור בדגש על עניין האמינות

פורסם

לדעתי כן, לקליאו תא נוסעים איכותי יותר, ולדעתי מושבים נוחים יותר. הבלנו מרווחת יותר.

כמובן שאני מדבר על ידנית.

פורסם
לפני 38 דקות, yulianx כתב:

לדעתי כן, לקליאו תא נוסעים איכותי יותר, ולדעתי מושבים נוחים יותר. הבלנו מרווחת יותר.

כמובן שאני מדבר על ידנית.

תודה על התשובה. 

מה דעתך באותם טווחי מחיר וק"מ פיאט טיפו 2017-2018? האיבזורו והנוחות פחות מעניין אותי. האמינות/חלקי חילוף עתידיים וכו', זה השיקול.

כנ"ל לגבי יונדאי i25 2015.

פורסם
לפני שעה, איילת א. כתב:

הסוחר אמר לי - אצלי לא משחקים עם ק"מ ..

אופס... את הולכת על חבל דק.

ממליץ לך לעצור רגע ולקרוא את המאמרים הרלוונטיים כאן

סוחרי רכב הם עם שאמינותו ידועה לשמצה בכל העולם, אז תזהרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם זו גישה טובה שמורידה סיכונים לחפש רכב עד 110,000 ק"מ,
שלא עבר יותר מ2 ידיים פרטיות בסך הכל, ושיש לו הסטוריית טיפולים מלאה?

פורסם (נערך)

לפני 7 דקות, Moshe c כתב:

תבדוק קיה פורטה

יש בתקציב של 45k שנתון 2015 אוטומטית.

זה עדיף על i25 מאותו שנתון עם מנוע 1.6?
עדיף על סוזוקי בלנו 2016/2017 אוטומטית?

עריכה אחרונה על ידי Manotz
פורסם
לפני 23 דקות, Manotz כתב:

יש בתקציב של 45k שנתון 2015 אוטומטית.

זה עדיף על i25 מאותו שנתון עם מנוע 1.6?
עדיף על סוזוקי בלנו 2016/2017 אוטומטית?

זה מגדיל את האפשרויות, בטח אם הגעת למצב שאתה מוכן לשקול לרכוש מסוחר, מה שלדעתי לא פסול אבל לא רצוי.

מכיר מקרוב את הבלנו, רכב בעל צריכת דלק נמוכה ואמינות גבוהה לפחות מהניסיון שלי ושל סובביי, אבל בסיסי ולא כ"כ נוח לנסיעות ארוכות. 

אם רוב/כל הנסיעות קצרות, בהחלט הייתי מנסה למצוא גם בלנו. 

פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

זה מגדיל את האפשרויות, בטח אם הגעת למצב שאתה מוכן לשקול לרכוש מסוחר, מה שלדעתי לא פסול אבל לא רצוי.

מכיר מקרוב את הבלנו, רכב בעל צריכת דלק נמוכה ואמינות גבוהה לפחות מהניסיון שלי ושל סובביי, אבל בסיסי ולא כ"כ נוח לנסיעות ארוכות. 

אם רוב/כל הנסיעות קצרות, בהחלט הייתי מנסה למצוא גם בלנו. 

התערבבו פה שיחות :)
אני לא קונה מסוחר.
רק מה שהיה בידיים פרטיות וכרגע יד 02 או 01.
מחשיד אותי רכב עם 100 אלף ק"מ שכבר עבר 3 ידיים.

פורסם

מכל הרכבים שעלו , הייתי בודק את הבטיחות של קיה פורטה, יש לה מנוע 1600 וגיר פלנטרי  למיטב זכרוני ולא ידוע על בעיות מיוחדות . רכב פשוט ואמין. 

הבא בתור סוזוקי בלנו , אבל לא יודע איך הבטיחות שלו , אז גם פה הייתי בודק. 

גם פה המכלולים ברכב פשוטים ואמינים.

הבא בתור , רנו קליאו , פה יש גם טורבו אם אני זוכר נכון ואם מחפשים אמינות אז עדיף להמנע ממנוע טורבו ברכב משומש כשלא יודעים איך הוא ננהג בעבר. 

ובכל מקרה מהפוסט שפרסמת עושה לי רושם שכל העניין עם הרכב הוא להגיע מ A ל B בשאיפה להגיע למוסך פעם בשנה לטיפול וזהו. 

אז זה מה שאני הייתי עושה בהנתן הדרישות שלך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 14 דקות, nepet כתב:

מכל הרכבים שעלו , הייתי בודק את הבטיחות של קיה פורטה, יש לה מנוע 1600 וגיר פלנטרי  למיטב זכרוני ולא ידוע על בעיות מיוחדות . רכב פשוט ואמין. 

הבא בתור סוזוקי בלנו , אבל לא יודע איך הבטיחות שלו , אז גם פה הייתי בודק. 

גם פה המכלולים ברכב פשוטים ואמינים.

הבא בתור , רנו קליאו , פה יש גם טורבו אם אני זוכר נכון ואם מחפשים אמינות אז עדיף להמנע ממנוע טורבו ברכב משומש כשלא יודעים איך הוא ננהג בעבר. 

ובכל מקרה מהפוסט שפרסמת עושה לי רושם שכל העניין עם הרכב הוא להגיע מ A ל B בשאיפה להגיע למוסך פעם בשנה לטיפול וזהו. 

אז זה מה שאני הייתי עושה בהנתן הדרישות שלך.

כן קלעת בול.
נוסע 3-4 פעמים בשבוע לעבודה שנמצאת 25 ק"מ ממני. 
פעם בחודש בערך נסיעה של שעה לכל כיוון בביקור אצל הורים וכו'.

אחרי שהפיג'ו 301 הרובוטית שלי עם מעל 20 אלף ש"ח תיקונים בשנה וחצי ועדין היא ממשיכה לעבור במוסכים, 
הדבר היחיד שחשוב לי פחות או יותר הוא אמינות ושהרכב לא יהיה בגודל של סוזוקי סלריו/קיה פיקנטו.

אנסה לחפש גם קיה פורטה לראות אם יש בתקציב ולא מליסינג.

• תוכן חדש...