Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי לאדם פרטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, llaavvii כתב:

זה שאפשר להעמיס את כל הבית זה נכון אבל לא משהו שג'אמפי לא מסוגלת לעשות והיא נוחה ברבה, קצרה בהרבה, חסכונית משמעותית וכו'
רק כוח חסר לה (כמובן רק ביחס לבהמות האמריקאיות)

אבל היא לא בהמה אמריקאית. סך הכל מסחרית יעילה, לבנה ומשעממת.

אם הנסיבות היו מאפשרות, הייתי קונה טנדר דוגמת F150 בלי לחשוב פעמיים. בהמתיות אמריקאית במיטבה.

ד"א הפורדים הצבאיות לא זכור לי שהיו קופצניות.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשקל הכולל של הרכב הזה (2014) כ-4.5 טון. מצריך רישיון C1. רשיון B עם ההרחבה שלפני 2007 (4 טון) לא מספיק.

עדיין אני לא מצליח להבין למה אדם מן היישוב, שלא צריך את כושר הנשיאה של הסילברדו ודומיו, יחזיק את המפלץ עם כל חוסר הנוחות של נסיעה בעיר הישראלית הצפופה והעלויות הכרורות באחזקתו.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 08:06, llaavvii כתב:

למה אתה צריך כזה מפלץ?

הוא לא ״צריך״, הוא ״רוצה״.

בדיוק באותה מידה שאף אחד לא ״צריך״ מיאטה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 13 שעות, ידני כתב:

מה רע בטיוטה היילאקס  או באיסוזו  די מאקס גם שם אפשר להעמיס חצי בית

וזה יותר מחצי צרות פחות

אין שום דבר רע בהם.

גם אין שום טעם להעדיף מרצדס על מיצובישי אטראז'. גם שם אפשר להעמיס ארבעה נוסעים פלוס מטען ולנסוע ממקום ממקום, בשבריר של עלות נסיעה במרצדס.

לפני כשעה, Fazer כתב:

בדיוק באותה מידה שאף אחד לא ״צריך״ מיאטה

מיאטה זה אוטו לאנשים שאין להם כסף למושב אחורי וגג.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא מאוד מבין את פות"ש..

אם לא הייתי גר במרכז הארץ הייתי חושב ברצינות על קניה של בהמה כזאת.

יש משהו כיף לנסוע עם כלי שאתה יודע שיש לו יכולות.

רכב של בנים.  אגרסיבי, חזק, מפנק

• אהבתי 2

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 38 דקות, המהיר הזהיר כתב:

אם לא הייתי גר במרכז הארץ הייתי חושב ברצינות על קניה של בהמה כזאת.

אני הייתי חושב ברצינות על קניית בהמה כזאת ב3 תרחישים:

א) אם הייתי גר באיזה עיירה נידחת בארה"ב, איפה שכולם נוסעים בכאלה.

ב) אם הייתי קבלן בניין/חשמל/שיפוצים/לא יודע מה, ואז זה כלכלי בשבילי, בגלל החזרי מס.

ג) כסף הוא לא האישיו, וזה רכב שני/שלישי/רביעי לפאן או לגרירת טרקטורון/סירה/קרוואן/שלושתם יחד.

ד) אם הייתי מקים מיליציה חמושה וצריך רכב בסיס לבניית משוריינים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1

פורסם

יש לי חבר שנוסע ביום יום על I10 ורכבים מעניינים לו את התחת. בחיים לא ראיתי שהוא מתלהב מאיזה רכב. 

הרכב היחיד שהוא ממש התלהב ממנו זה היה TOYOTA TACOMA כשהוא נסע בו בארה"ב. 

לפחות מבחינתי , אם הוא התלהב מזה, אז וואלה כניראה שגמרי יש משהו מושך ברכבים מהסוג הזה. 

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 10:07, rokiiv כתב:

תודה על התשובות והמאמר המעניין. בפועל אני לא באמת "צריך" רכב כזה, בדיוק כמו שאף אחד לא "צריך" פרארי או למבורגיני (היונדאי עושה עבודה טובה בלהביא את הילדים לבית ספר ואת השקיות מהסופר) - ובכל זאת, כמאמר הסלוגן המפורסם של אלפא "זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי..." 

סה"כ לאור התגובות (ואשמח לשמוע דעות נוספות) נשמע שהרעיון שלי הוא רעיון די גרוע, אה? 

אתה נשמע כמו אדם רציונלי ונעים הליכות, כזה שלא חונה על מדרכות ולא יוצא לדקור אנשים בצומת אחרי שהם חתכו אותו. האופי הזה, בשילוב עם רכב כזה בתנאי עיר במרכז הארץ, יקשה עליך מאד. אם אתה גר בפריפריה ורוב ההתנהלות שלך היא במושבים או בעיירות ספר - זה עשוי לעבוד.

לפני שאתה רץ לקנות, הייתי ממליץ לשכור אחד כזה לשבוע-שבועיים (אפילו אם זה יעלה כמה אלפי שקלים) ולראות עד כמה הפורמט משתלב בחיי היומיום שלך. גם לי, כמו לרבים אחרים פה, יש רשימת פורנו מכוניות שאני מדפדף בה בשקט בשירותים. אבל אז אני קם מהאסלה, מבין שזה לא פרקטי, וממשיך בחיי עם רנו טווינגו בת 24 ואופנוע בן 16 בחניה. יש הרבה דרכים להרגיש שאתה חי מלבד לשרוף את חסכונותיך על פנטזיה שלא מתאימה לסביבה בה אתה נמצא.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 11:07, rokiiv כתב:

סה"כ לאור התגובות (ואשמח לשמוע דעות נוספות) נשמע שהרעיון שלי הוא רעיון די גרוע, אה? 

לא גרוע. זה פשוט תלוי באופי העבודה והמגורים.

אני חובב בסתר של מפלצים אמריקאיים אבל אני רואה מה קורה אצל אחד השכנים ברחוב עם הסילברדו - למרות מקומות חנייה פנויים בשפע בשכונה הוא שובר את הראש עם כל מיני וריאציות של חצי רכב על המדרכה וכו'. 

תשמור לווילה במושב יחד עם הנגרר (עוד חלום לא פרקטי לעיר)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אפשר להגשים את החלום הזה בעלות נמוכה משמעותית ובלי לפגוע בהתנהלות היום יומית.

לדוגמא סונומה אספנות כרכב לסופי שבוע בלבד ורכב רגיל ליום יום. 

1992-GMC-Sonoma-GT-Exterior-001-Front-Three-Quarters.jpg.7b1d3e61e955ef43116aaf2a21cd8cfb.jpg

לפני כשעה, Derish כתב:

וממשיך בחיי עם רנו טווינגו בת 24

תגיד, גם אצלכם שם נשארו כמויות לא הגיוניות (יחסית למכוניות אחרות מאותם שנים) של טווינגו דור ראשון אצל אנשים?

תופעה שנתקלתי בה בגרמניה...

פורסם

פורד F150, חלום.

לא מזמן עברה לידי Ford Raptor חדשה, הסאונד שהדבר הזה מוציא והנוכחות והגודל שלה, וואו, אמריקה.

עד אז, לפחות אפשר להסתפק בקאדילק בשביל להרגיש קצת אמריקה

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

תגיד, גם אצלכם שם נשארו כמויות לא הגיוניות (יחסית למכוניות אחרות מאותם שנים) של טווינגו דור ראשון אצל אנשים?

תופעה שנתקלתי בה בגרמניה...

כן, אנחנו בתחרות צמודה עם גרמניה על המקום השני אחרי צרפת. זה שילוב מאד נדיר של מכונית קטנה ברמה שכבר לא מייצרים היום (30 ס"מ פחות מפולקסוואגן אפ), אבל מודרנית מספיק כדי שיהיה לה ציוד בטיחות וח"ח/נ"מ/מזגן. איכות ההרכבה הפתיעה לטובה (לכן הרבה יחידות שרדו) ורוב החלקים משותפים עם דגמי רנו אחרים, לכן פילטרים ונוזלים למיניהם עולים גרושים.

מקום חניה תת"ק סטנדרטי בספרד מיועד למכונית סדאן + קטנוע. בשלי נכנסת טווינגו ושלושה קטנועים, או שני אופנועי תיור. הבאסה היחידה היא שהדגם ישן מדי לתקנות הזיהום המקומיות של ברצלונה ומדריד, אבל בפרברים זה לא בעיה ולמיטב ידיעתי בגרמניה היא גם עומדת בתקנות שלא מפלות לפי גיל. באופן אירוני, המועמדת המובילה אצלי להחלפתה בבוא היום היא פיאט 500 משנות התשעים שכבר אפשר לרשום כאספנות.

• מעניין 2
פורסם
לפני 9 שעות, Derish כתב:

כן, אנחנו בתחרות צמודה עם גרמניה על המקום השני אחרי צרפת. זה שילוב מאד נדיר של מכונית קטנה ברמה שכבר לא מייצרים היום (30 ס"מ פחות מפולקסוואגן אפ), אבל מודרנית מספיק כדי שיהיה לה ציוד בטיחות וח"ח/נ"מ/מזגן. איכות ההרכבה הפתיעה לטובה (לכן הרבה יחידות שרדו) ורוב החלקים משותפים עם דגמי רנו אחרים, לכן פילטרים ונוזלים למיניהם עולים גרושים.

מקום חניה תת"ק סטנדרטי בספרד מיועד למכונית סדאן + קטנוע. בשלי נכנסת טווינגו ושלושה קטנועים, או שני אופנועי תיור. הבאסה היחידה היא שהדגם ישן מדי לתקנות הזיהום המקומיות של ברצלונה ומדריד, אבל בפרברים זה לא בעיה ולמיטב ידיעתי בגרמניה היא גם עומדת בתקנות שלא מפלות לפי גיל. באופן אירוני, המועמדת המובילה אצלי להחלפתה בבוא היום היא פיאט 500 משנות התשעים שכבר אפשר לרשום כאספנות.

שכרתי טויינגו כזו לחופשה זוגית של שבוע+  בפרובנס בשנת 2001.
מאד התרשמתי לטובה -- קיבלנו מכונית בת שנתיים שכבר נראתה משופשפת, אבל בנוסף להיותה זריזה ויעילה בעיר, כצפוי, היא שייטה בנוחות ובשקט ב-130 קמ״ש ב-autoroutes, למרות בסיס הגלגלים הקצר, והתמודדה ממש יפה עם הכבישים ההרריים המתפתלים סביב קניון ורדון (Verdon Gorge) .

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...