Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוגל חדש מה? מי? מן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תיקנתי מיקרוגל שנשרף לו פיוז מתח גבוה.

פירקתי את הפיוז, הלכתי לחנות חשמל וקניתי דומה. עלות התיקון 20 שקלים ושעה עבודה.

המיקרוגל היה בן 6 כשזה קרה. מאז חלפו עוד 5 שנים.

וכולם בלי יוצא מהכלל שאלו אותי אם אני מטומטם ולמה אני מתקן מיקרוגל.

פורסם (נערך)

מי מטומטם לא לתקן מיקרוגל? הפיוז, אחרי כמה שנים, נשרף גם ללא תקלה במכשיר. ההחלפה פשוטה.

מיקרוגל זו מכונה פשוטה ביותר, וגם אמינה בהתאם. ברוב המקרים זה יהיה פיוז כנ"ל, או במקרה של מיקרוגל מכאני, נקודת התורפה היא הטיימר המכאני.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

ההורים שלי קנו מיקרוגל משולב גריל של סמסונג, נראה לי כזה:

https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/id/101230/s/272861/category/128/

עובד בלי שום בעיה כבר איזה 4 או 5 שנים. אני חושב שיש לו גם אחריות מאוד ארוכה.

לפני 6 שעות, yuvk כתב:

מיקרוגל זה מוצר שבו למותג אין שום ערך בעייני.

פעם חשבתי גם ככה, עד הסמסונג המדובר.

לי בבית יש משהו גנרי וזול, שאיכשהו נחלש אחרי שנת שימוש. אני כבר שנתיים ומשהו מחכה שימות לגמרי כדי לקנות חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 58 דקות, פריג'י כתב:

אני תיקנתי מיקרוגל שנשרף לו פיוז מתח גבוה.

פירקתי את הפיוז, הלכתי לחנות חשמל וקניתי דומה. עלות התיקון 20 שקלים ושעה עבודה.

המיקרוגל היה בן 6 כשזה קרה. מאז חלפו עוד 5 שנים.

וכולם בלי יוצא מהכלל שאלו אותי אם אני מטומטם ולמה אני מתקן מיקרוגל.

כמוני כמוך... החלפתי פיוז למיקרו בן 13 לפני ארבע וחצי שנים והוא ממשיך לעבוד עד היום. כלומר הוא כבר בערך בגיל גיוס 😊.

נראה לי שהמיקרו הזה יכול להמשיך לעבוד לנצח.

פורסם
לפני 4 דקות, yuvk כתב:

מי מטומטם לא לתקן מיקרוגל?

מישהו שיש לו מיקרוגל גרוטאה ואין לו כח לזרוק אותו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

פעם חשבתי גם ככה, עד הסמסונג המדובר.

מזל נטו.

יש לנו שני סמסונגים קטנים בעבודה ושניהם פשוט המיץ של הזבל מבחינת חימום, שלא לדבר על הנדסת אנוש.

בבית מתנהל עם מותג גנרי עם חוגות מכאניות. מחליף כל עשור בערך עקב היחלשות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

האח הגדול של הLG שהמלצתי עליו. אמור להיות טוב באותה מידה + גריל שסביר להניח לא תשתמש בו לעולם. תתחדש!

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 10 שעות, פריג'י כתב:

אני תיקנתי מיקרוגל שנשרף לו פיוז מתח גבוה

לפני 9 שעות, A_lex כתב:

כמוני כמוך... החלפתי פיוז למיקרו

איך ידעתם שזה פיוז?

לפני 9 שעות, vadim6385 כתב:

אני כבר שנתיים ומשהו מחכה שימות

צריך עזרה? כי אני מכיר אנשים שמכירים אנשים...

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Froyne כתב:

איך ידעתם שזה פיוז?

הבקרה עבדה, המנוע שמסובב צלחות גם כן. פשוט הפסיק לחמם.

יש 3 אפשרויות במקרה כזה:

1. מגנטרון התפגר. סבירות? נמוכה. בלי שהמיקרו זייף? לא משהו שהגיוני שיקרה בפתאומיות.

2. קבל התפגר. סבירות? נמוכה יחסית, אבל קיימת.

3. פיוז. חלק שנועד להיכשל כי מטרתו הגנה על המגנטרון ונמצא בין שני החלקים שצוינו קודם.

הפיוז נגיש יחסית. כמובן שצריך להיזהר מאוד מאוד ולא לתת לקבל שמחובר ישירות לפיוז הזה להתפרק דרכך. זה הורג.

הצלחת לנתק את הפיוז? יפה. הוא מזכוכית. אז אם יש נתק, רואים:

spacer.png

רק לטובת הדיוק, הפיוז נמצא בתוך בית מפלסטיק. מוציאים אותו משם כדי לראות, ולשם מכניסים פיוז חדש במידה וזו התקלה.

אפשר גם לבדוק רציפות לפני ואחרי הבית של הפיוז עם רב מודד.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פריג'י כתב:

הבקרה עבדה, המנוע שמסובב צלחות גם כן. פשוט הפסיק לחמם.

בדיוק מה שהיה לי וחיפוש באינטרנט הוביל לשרשור כאן בפורום בנושא...

הנה ההודעה שכתבתי באותו שרשור לאחר התיקון:

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • אהבתי 2
פורסם

שמתי לב שבהרבה מכשירים הממשק כלכך גרוע שאין שום דרך לעשות חימום של 10 שניות 20 שניות. רק ה30 זה המינימום. בעיקר סמסונגים מתחכמים... 
כשרוצים להפשיר פרוסת לחם אחת זה תמיד מעצבן במיקרו סמסונג של העבודה, צריך לעמוד לידו 10 שניות ולעצור ידנית.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

דווקא בסמסונג הזה אפשר להפעיל רק ל10 שניות. לוחצים START והוא מפעיל 30, וישר אחרי על הכפתור חץ למטה 2 לחיצות. אותו סדר פעולות גם בLG. בשניהם לדעתי דווקא הממשקים די נוחים וברורים.

MS23K3513AK מיקרוגל דיגיטלי עם ציפוי קרמי, 23 ליטר | MS23K3513AK/LI |  Samsung ישראל

מנגד, בסמסונג הזה הממשק כלכך נוראי.. בשביל להפעיל 30 שניות צריך ללחוץ קודם על 30 ואז רק START. ואם לוחצים על ה+10 בזמן עבודה אז המטומטם מציג גם 70/80/90 שניות במקום להציג 1:10/1:20/1:30.

ME732K מיקרוגל, 22 ליטר | ME732K/SLI | Samsung ישראל

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

סמסונג עם תנור שעלה 900 שח התפגר קצת אחרי שנה של תום האחריות, הלחצנים החלו זה אחרי זה לא להגיב.

ניקיתי , כלום לא עזר. בבדיקה אצל טכנאי אמין הוא ישר אמרתי שהכרטיס הלך וזה מחלה שלהם, כרטיס עולה מעל 500 בחברה ואין להשיג בארץ

חרא של מוצר וחרא של שרות.

• תוכן חדש...