Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר שלי רוצה לקנות מגבר והוא מתלבט בין מגבר של המאגנט rock800 של ה1000 ווט

או לקנות מגבר של לוגיק plx44 הדגם השין וסיבית המחיר קרובה יש הבדל של 200 ש"ח למאגנט יותר!

מה אתם הייתם מצעים על מה ללכת על המאגנט או על הלוגיק ועם אפשר גם הסבר מה יותר טוב ולמה כי אני לא ממש מבין בזה!!!

לי בעצמי יש את המאגנט ואני מאוד מרוצה אבל מה ההבדל בין לוגיק?

פורסם

המגנט דה רוק 800עולה 1050? חבר שלי רכש אותו באיזה אתר ב850 שח[ניראה לי מכירה פומבית ולא קבוצתית]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אבל 1050 זה רוצים הם התקנה מקצועית אבל בלי חוטים וב700 רוצים רק על המגבר אז מה יותר שווה לא לעשות סליחה על התיקונים!

פורסם

אגב איפה מוכרים אותו ב700. ניראה אוליי גם אני יקח..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

העניין הוא אם אפשר בבקשה תגובה של מה יותר טוב נטו בלי קשר למחיר , כי אותו אדם מקבל אם התקנה או בלי התקנה ואנחנו רוצים לייעץ לו בסך הכול מה יותר טוב מבין שניהם, מי שמע אותם ויכול להעיד על טיב המוצר. תודה!

Guest תמיר .א.
פורסם

המגנט ברמה יותר גבוהה.

תמיר

• תוכן חדש...