Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורסטר או ספורטאז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשאלו למה אבל אני צריך לבחור בין סובארו פורסטר דגם x לקיה ספורטז דגם 2.0 Urban (חדשות)

אני כמעט ולא ארד לשטח ומה שחשוב לי זה בעיקר בטיחות ועלות אחזקה

מה אומרים?

פורסם

ספורטאז' מודרני יותר, מערכת המולטימדיה שלו עדיפה וגם איכות תא הנוסעים, המרווח במושב האחורי טוב ונוחות הנסיעה טובה מאוד. תיבת ההילוכים האוטומטית שלו תהיה נעימה מזאת הרציפה של הפורסטר. לספורטאז' יש  5 כוכבים בטיחות במבחן ריסוק עדכני מ-2022.

לפורסטר X יש כוונון חשמלי למושב הקדמי שלא קיים בקיה וגם הוא נוח לנסיעה אבל קצת פחות טוב בבידוד רעשים. התנהגות הכביש שלו מהנה יותר ביחס לקיה אבל תא הנוסעים שלו כבר מרגיש וותיק ומעט מיושן. הפורסטר קיבל 5 כוכבים במבחן ריסוק אבל זה היה ב-2019 בסטנדרט פחות מחמיר מהנוכחי.

אם מחיר הרכישה משחק תפקיד אז צריך לקחת בחשבון שהספורטאז' זול באופן משמעותי. לגבי עלויות אחזקה כדאי לבדוק מחירים של 3-4 טיפולים ראשונים במוסכי היבואן ומחירי ביטוח. אני משער שלא יהיו הבדלים גדולים בתחום הזה. אגרת הרישוי של הפורסטר יקרה יותר בכמה מאות שקלים.

אם אין צורך ביכולת השטח ספורטאז' יהיה רכב נעים יותר ביום יום.

• רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...