Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60000 קורולה 2013

מעבר לפיתרון נפתר ע"י vladclar,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! תמיד טיפלתי ותיקנתי במוסך המורשה של היבואן. לאחרונה היה צורך בהחלפת מסרק הגה. במוסך רצו 4500 שח. בדקתי וגיליתי שהחלף עולה בסביבות 800 שח לכן טיפלתי במקום אחר. במהלך התיקון התגלו תקלות נוספות וכל העסק כולל תפוחים מסרק וקופלונג יצא לא יותר מ2500 שח. אני עומדת לפני טיפול 60K ולא בטוחה שאני רוצה לעשות אותו אצל המורשה של היבואן. מה האופציות שלי? יש מוסכים מורשים שלא קשורים ליבואן? אם אני חוזרת לאותו מוסך שהחליף את המסרק, איך זה משפיע על מכירת הרכב שהטיפולים לא בוצעו במוסך מורשה? אשמח ליעוץ.

• פיתרון
פורסם (נערך)

אין שום דבר מיוחד בטיפול 60 אלף לקורולה.  כל מוסך מכונאות נורמלי יכול לבצע אותו. שמן מנוע 5w-30 סינטטי, מסנן שמן מקורי, מסנן אוויר,  מסנן מזגן, החלפת נוזל בלמים .

הרכב שלך בן 9, לא תהיה שום השפעה על מכירה, במידה ועל הקבלה של הטיפול לא יהיה לוגו של טויוטה. העיקר שיהיה תיעוד מהטיפול.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תבקשי הצעה ממוסך היבואן והצעה ממוסך לא מורשה היבואן. תבדקי שההצעות זהות מבחינת הרכיבים ואז תוכלי לשקול האם לטפל ביבואן או לא.

לעיתים ההפרש זניח, במיוחד בטיפולים שוטפים.

רוב הקונים שמחים לראות תיעוד טיפולים ממוסך היבואן ולדעתי תוכלי לקבל על זה קצת יותר במכירה. 

פורסם
לפני 20 דקות, Moshe c כתב:

רוב הקונים שמחים לראות תיעוד טיפולים ממוסך היבואן ולדעתי תוכלי לקבל על זה קצת יותר במכירה

במכוניות באיזור 10 שנים על הכביש ומעלה, מניסיון שלי במכירה של לא מעט כאלה כבר לא מעניין  את אף אחד אם יש לך ספר טיפולים ממוסך מורשה או ממסוך כללי או שאין בכלל.

בכל הפעמים הגשתי לקונים קלסר עם קבלות, אף אחד לא הסתכל אפילו, רק לחצו להוריד מחיר. זה הדבר היחדי שמעניין. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

במכוניות באיזור 10 שנים על הכביש ומעלה, מניסיון שלי במכירה של לא מעט כאלה כבר לא מעניין  את אף אחד אם יש לך ספר טיפולים ממוסך מורשה או ממסוך כללי או שאין בכלל.

בכל הפעמים הגשתי לקונים קלסר עם קבלות, אף אחד לא הסתכל אפילו, רק לחצו להוריד מחיר. זה הדבר היחדי שמעניין. 

אני חושב במקרה של שתי מודעות לשני רכבים זהים מבחינת דגם, שנתון, יד ונסועה, המודעה שיצויין בה ײחשבוניות וספר טיפולים מלא ממוסך מורשה יבואןײ, תקבל יותר פניות ולדעתי גם תקבל מחיר גבוה יותר. 

יש הרבה מאוד אנשים שישמחו לרכוש רכב ותיק ממוכר שלפחות על פניו לא חסך על הרכב וביקר לפחות פעם בשנה במוסך מורשה יבואן.

אלו גם בעלי רכבים שלא נוהגים להזניח תקלות שניתן להמשיך ולנסוע איתם. 

פורסם

אני גם חשבתי ככה פעם. בהחלט יש כאלה אנשים רק לא פגשתי אותם מחוץ לפורם. 

כאמור במכוניות שאני מכרתי (10 - 15 שנים על הכביש), חוץ מרכב אחד שנמכר לחבר פורום, אף אחד לא הסתכל על ספר טיפולים או שהסתכל ברפרוף ולא היה מעניין אותו אם זה מוסך מורשה, או מוסך כללי, אף אחד לא ירד לרמה כזאת. מקסימום הסתכלו על שתי חשבוניות ראשונות וזהו. וכמובן אף אחד לא היה מוכן לשלם יותר על זה שיש ספר טיפולים. 

פורסם (נערך)

הנסיון שלי זהה לנסיון של BUKI. 

מלבד רכב אחד שהיה בן 4 ששם כן ראו היסטוריה, שאר הרכבים שהיו 8 שנים ומעלה, אף אחד מעולם לא התעניין בספר הטיפולים או הקבלות, למרות שהצעתי לראות. 

כמו שרשמתי בסכום רכב יונדאי שהיה ברשותי:

ציטוט

וזהו מהותו של הישראלי הממוצע. תטפל ברכב פעם בשנתיים עם שמן קנולה וספוג סיני בשם פילטר אוויר, כול זה לא מעניין . יותר מעניין שתוריד מחיר כמה שיותר על מנת שהוא יוכל להתרברב מול חבריו איך הצליח להוריד את המחיר. 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני קניתי רכב יד 2 לאחרונה, ואחד הדברים שרציתי לראות זה קלסר עם היסטוריית טיפולים. כמו שכתב משה, זה לפחות אומר שמדובר בבן אדם מסודר שלא מזניח את הרכב.

• תוכן חדש...