Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BYD חוות דעת והמלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאמין שיש כאן כבר חברה עם הרכב 

חמי אמור לקבל בימים הקרובים אשמח לשמוע ממה מרוצים וממה פחות 

תודה

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך קבוצת פייסבוק וקבוצות וואטסאפ של byd והרבה כתבות וסרטונים ברשת.

רק קח בחשבון שבעלי הרכב נוטים הרבה פעמים להצדיק את הקניה שלהם.

לכן תעשה שילוב של כל מאגרי המידע הנ"ל ושחמך גם יעשה נסיעת מבחן.

פורסם

מה אתה בעצם מבקש לדעת? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדגו' האם שיפרו באמת את המזגן שלו

פורסם

אז לפחות תענו בשבילי:) 

התחלתי להסתפק אם להזמין אחת כזו או שמא להמשיך ולהשתמש בשתיינית האמינה שלי (אוונסיס 2008), מה אומרים? 

בנסועה שלי אני משלם על דלק בסביבות ה-1700 ש"ח לחודש, במחיר כזה יהיה לי כדי לרכוש כזו? או שהרכב הזה יתכן ויתפרק עוד שנה בעקבות איכות הרכבה לא משהו? 

אני די אוכל ת'לב לאחרונה עם התלבטות קשה. האם לעבור לרכב חשמלי ולהנות מ+- באותו מחיר מרכב חדש, או שפשוט יתכן ועוד שנה אני יבין שנפלתי עם משהו לא אפוי ובלי ביקוש בשוק היד 2.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם
לפני 25 דקות, לב טוב כתב:

התחלתי להסתפק אם להזמין אחת כזו או שמא להמשיך ולהשתמש בשתיינית האמינה שלי (אוונסיס 2008), מה אומרים? 

בנסועה שלי אני משלם על דלק בסביבות ה-1700 ש"ח לחודש, במחיר כזה יהיה לי כדי לרכוש כזו? או שהרכב הזה יתכן ויתפרק עוד שנה בעקבות איכות הרכבה לא משהו? 

אני די אוכל ת'לב לאחרונה עם התלבטות קשה. האם לעבור לרכב חשמלי ולהנות מ+- באותו מחיר מרכב חדש, או שפשוט יתכן ועוד שנה אני יבין שנפלתי עם משהו לא אפוי ובלי ביקוש בשוק היד 2.

אתה הולך להוסיף ~ 130K שח על המחיר של האוונסיס בשביל לחסוך דלק, זה נשמע לי מופרך.

אם תזרימית אתה חי עם ה1700 שח בחודש, תמצא דרך למנף את הכסף הפנוי שלך ולא להוציא אותו בשביל ההרגשה הלא באמת נכונה שאתה חוסך (וזה עוד לפני ירידת הערך).

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, llaavvii כתב:

ומה זה יעזור?
הוא כבר אמור לקבל את הרכב, שיהנה ממנו ויפיק את המיטב ממה שיש....

אפשר עדיין לבטל ולקבל את המקדמה

היתה איזו שמועה שהם עשו עדכון תוכנה וזה עובד טוב יותר

עריכה אחרונה על ידי איש שמח

פורסם (נערך)

לדעתי הבעיה העיקרית של הbyd היא טווח הטעינה. כשהמגמה היא שרכבים משנה לשנה משפרים טווח אני חושב שבעוד מס שנים לא יהיה ביקוש לרכבים עם טווח של 300 קמ ומטה, ניסאן ליף/רנו זואי גם כשהשוק בער היו די חסרות ביקוש מהסיבה הזו- זאת דעתי כמובן. 

באותו מחיר הייתי מעדיף את הג'ילי שעד כה מצטיירת כעסקה טובה.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 13 דקות, daniel204 כתב:

לדעתי הבעיה העיקרית של הbyd היא טווח הטעינה. כשהמגמה היא שרכבים משנה לשנה משפרים טווח אני חושב שבעוד מס שנים לא יהיה ביקוש לרכבים עם טווח של 300 קמ ומטה, ניסאן ליף/רנו זואי גם כשהשוק בער היו די חסרות ביקוש מהסיבה הזו- זאת דעתי כמובן. 

באותו מחיר הייתי מעדיף את הג'ילי שעד כה מצטיירת כעסקה טובה.

ברור שעסקה טובה יותר

אבל אין אספק

פורסם
לפני 4 שעות, o.r כתב:

אתה הולך להוסיף ~ 130K שח על המחיר של האוונסיס בשביל לחסוך דלק, זה נשמע לי מופרך.

אם תזרימית אתה חי עם ה1700 שח בחודש, תמצא דרך למנף את הכסף הפנוי שלך ולא להוציא אותו בשביל ההרגשה הלא באמת נכונה שאתה חוסך (וזה עוד לפני ירידת הערך).

לא. לא הבנת אותי נכון. לא מדובר על תשלום במזומן, אלא על מימון. 

אני מכיר כמה מישוהים שרכשו ג'ילי בדיוק מהסיבה הזאת. לקחו מימון על הרכב עם פריסה הכי רחבה, וההחזר החודשי שווה בערך להוצאות הדלק שלהם. ומכיוון ואם ארכוש רכב חשמלי אני ארצה להספיק לפני עליית המס, אז רק הBYD כרגע במלאי. 

אחד מאלו שקיבלו ג'ילי לפני כחצי שנה יושב לי על הורידים שאשתחרר מהרכב הישן ושארכוש במחיר הזה (מחיר חודשי....) רכב חדש ללא טיפולים וכל הכאב ראש מסביב לרכב. זהו, זה הספק שלי. אם להמשיך עם הישן והמוכר - לטוב ולמוטב, או להתחדש ולאכול ת'לב עוד שנה (או שלא, וזה יתברר כעסקה שווה)

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם (נערך)
בתאריך 27.11.2022 בשעה 09:14, לב טוב כתב:

בהחלט כדאי לך. אתה הולך לשלם עשירית על החשמל לעומת מחיר הדלק (שלא לדבר על זה שהדלק הולך לעלות הרבה יותר בקרוב), יש לך טיפולים זולים יותר במוסך ואגרת רישוי מופחת.

אם אתה לוקח מימון על הרכב החדש, אתה מחזיר אותו עם הכסף שאתה חוסך.

BDY הוא רכב אמין שקיבל חמישה כוכבים במבחן הריסוק האירופאי.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

כמה תיקונים. ה byd הוא רכב חדש, כך שהאמינות שלו לא ידועה. אבל החברה עצמה גדולה וותיקה לפחות בתחום הסוללות.

הטיפולים ב byd יקרים כמו רכבי בנזין (אל תשאל אותי למה), אבל האמת שזה נכון ברכבים שלהם בכל העולם ולא המצאה של היבואן המקומי, כמו בכמה רכבי חשמל אחרים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 שעות, Uri-G כתב:

ה byd הוא רכב חדש, כך שהאמינות שלו לא ידועה.

זה בהחלט נקודת התורפה, החבר עם הג'ילי כבר פלט לי השבוע ש'קרה לי משהו בטעינה, וזה מטעין לאחרונה נורא לאט'. 

מוציא לי את החשק להיות שפן של הסינים, נראה לי שאעדיף להמשיך עם המוכר והטוב.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...