Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט ביתי סלולרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

קיבלתי המלצה על אינטרנט סלולרי שחוסך בעלויות.

היה לי אינטרנט של הוט במחיר 80 ש"ח לחודש אל תשאלו אותי איזה מהירות אין לי מושג, אבל זה הספיק לסלקום טי וי ולגלוש במחשב.

לפני שבוע עברתי לאינטרנט סלולרי, חבילה של 500 ג'יגה ב33 ש"ח.

במבחן הביצועים לא מרגיש הבדל, מקווה לא לחרוג בחבילת הגלישה מעל 500 גיגה.

כמובן שצריך לרכוש ראוטר סלולרי, אני קניתי של tp-LINK ב360 ש"ח נרכש בKSP.

• מעניין 1
פורסם

הבעיה באינטרנט סלולרי היא הנפח. היתה לי פעם חבילה דומה - 500+50 (הורדה והעלאה) - היה בסדר כל עוד רק אשתי ואני השתמשנו, ברקע שהבן הצעיר השתחרר מהצבא הנפח הזה היה נגמר תוך שבועיים. בלית ברירה התחברתי להוט (בשכונה שלי בזק נתן 10 מס"ש ביום טוב), היום אני עם תשתית הוט וספק ITC במהירות 500/10 מס"ש, סה"כ מרוצה מאוד (והדבר הזה סוחב בלי להרגיש 5 ממירי yes+ יחד עם כל הגלישה הרגילה, וכרגע זה כולל שני בנים חובבי מונדיאל.

בקיצור - החבילה הזו טובה בשביל לגלוש בטמקא וקארזפורם, אבל אם תתחיל להשתמש בו לסלקום TV היא תגמר מהר מאוד, לא תגמור את החודש. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מזה בדיוק חששתי שהחבילה לא תחזיק חודש.

מצד שני יש רק טלויזיה אחת בשימוש 4 שעות ביום.

הכי הרבה אם החבילה לא תספיק אני יחזור להוט, כי לא ביטלתי את המנוי רק הקפאתי לחצי שנה

פורסם
בתאריך 21.11.2022 בשעה 20:10, airwolf1980 כתב:

לפני שבוע עברתי לאינטרנט סלולרי, חבילה של 500 ג'יגה ב33 ש"ח.

מי הספק והאם מדובר במחיר רגיל או מחיר "שימור לקוחות" ?
במידה וזה מחיר רגיל לכל לקוח, תקנה עוד חבילה\SIM במידת הצורך (עדיין יצא לך מאוד משתלם).
בינתיים לא הייתי ממהר והייתי נותן לזמן לעשות את שלו ולבדוק מה צריכת הנתונים שלך.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשעתו היתה לי החבילה בפרטנר , שכללה מודם, סים ונפח גלישה. לא אפשרו הרחבת החבילה או סים/ מודם נוספים. למיטב זכרוני באותו זמן (2016-7) עלתה בסביבות 100 ש"ח לחודש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

בשעתו היתה לי החבילה בפרטנר , שכללה מודם, סים ונפח גלישה. לא אפשרו הרחבת החבילה או סים/ מודם נוספים. למיטב זכרוני באותו זמן (2016-7) עלתה בסביבות 100 ש"ח לחודש.

מה הבעיה לקחת עוד סים מחברה אחרת ולהחליף באמצע החודש?

פורסם

כי השירות הוצע רק על ידי פרטנר. חוץ זה, גם המהירות מוגבלת למדי ותלויה בעומס על הרשת סלולרית, והמחיר והסרבול של אחזקת 2 מודמים וחשבון כפול לא היו מוצדקים.

בסופו של דבר עשיתי את מה שרציתי להמנע ממנו - התחברתי להוט. גם לזה היו חבלי לידה, אבל בחודשים האחרונים אני עם 500 מס״ש, קיבלתי את ההוטבוקס 4 וה-ISP  הואITC, עכשיו הגלישה יציבה ואין צורך ביותר מידי ריסטים.

וכאמור, אני ממתין לסיבים. יש בחודשים האחרונים הרבה עבודה בתחום בשכונה, אבל עדיין לא מציעים חיבורים.

• תוכן חדש...