Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נת"צ בכביש 1 - מה נדפק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Mech Morphix כתב:

אירפורט סיטי

זה לא כזה Hack. יש לשלם מונית הלוך חזור לטרמינל כל כיוון 60-70 ש"ח לפחות. אני עובד פה ומחנה בחניית העבודה שלי כשאני טס.

*עדיין 140 ש"ח משתלם כשאתה טס ליותר מ3-4 ימים מאשר להחנות בטווח ארוך.

עריכה אחרונה על ידי omricn
  • תגובות 221
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסעתי שם היום

ממש כפי שתואר כאן

לקחנו כביש זורם, והורידו לו את המהירות בחצי

לא מבין את ההגיון

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 21 דקות, omricn כתב:

זה לא כזה Hack. יש לשלם מונית הלוך חזור לטרמינל כל כיוון 60-70 ש"ח לפחות. אני עובד פה ומחנה בחניית העבודה שלי כשאני טס.

*עדיין 140 ש"ח משתלם כשאתה טס ליותר מ3-4 ימים מאשר להחנות בטווח ארוך.

לא טענתי, סתם להסביר את הסוד הגדול

אני מחנה שם גם לפעמים ויוצא לי טוב כי אני גר רחוק (אין כאן רכבת)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 11 דקות, yoav911gt2 כתב:

מתי בדיוק זורם בעליות של כביש 1? אני מוצא את עצמי בעיקר זוחל שם עד כדי עצירה גם כמה חודשים לפני הנתצ

בשעות הבוקר - זרם. אחה"צ - אכן פקוק ברוב הימים (ואני מביט מהנתיב הנגדי). עכשיו, נחש באלו שעות קבעו את פעילות הנת"צ.

• אהבתי 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

אז למעשה אין הבדל באיזה צד של הספרה נמצא ה+ .

תמיד הספרה זה כולל נהג.

יש פה מישהוא שיודע לתת תזמון כמה זמן נוסף עקב הנתת"צ לנוסעים בתחב"צ מתל אביב לירושלים בבסיבות השעה 07:00 בבוקר?

תמיד נסעתי באוטובוס מטעמי נוחות של התחנות, שוקל לעבור לרכבת.

פורסם (נערך)

מי שנוסע באוטובוס בין ירושלים לתל אביב הוא פשוט מטומטם, אלא אם כן הוא צריך להגיע למבשרת.

38 דקות ברכבת. בכל שעות היממה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 19.11.2022 בשעה 21:21, המהיר הזהיר כתב:

חשבתי על זה הרבה..

הבעיה שאני חושש לעשות נסיעה כל יום של שעה לכל כיוון על אופנוע.. נשמע לי קצת מסוכן.

איפה תחום הסכנה? 

בחורף - ובתור רוכב דו"ג עם ג'וק אני יכול להסכים, בשאר הימים - אה, נתון לדיון.

פורסם

השלב הבא אולי הם יעשו כמו אגרת גודש,

או שיחיבו תשלום על הנסיעה כמו בכביש 6,

כי כשאין שכל אין דאגות,

ומי שמקבל החלטות מנותק מהמציאות, וחי בדמיון,

כואב הלב שאנו אלו שסובלים,

העיקר שאותו אחד במשרד יוכל להוציא בסוף שנה דוח שהוא הוסיף XXX ק"מ של נת"צ.

• אהבתי 2
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

חבל שמררים לנו את החיים... לא משנה מה יעשו התחב"צ בארץ דפוק מהשורש ואי אפשר להכריח אנשים לעבור לתחב"צ גם אם יתנו עונש מאסר בפועל על נסיעה ברכב.

ניסיתי לנסוע למשרד להרצליה מנתניה בתחב"צ... על פניו לפי בגוגל נסיעה קלילה של 50 דקות, זה 10 דקות יותר מנסיעה עם הרכב אבל חוסך את החיפוש חניה והעצבים של לעמוד בפקק.

בפועל עינוי שלא הייתי מאחל אפילו לאויבי המדינה.... 
יצאתי ב8 בבוקר לתחנה וחיכיתי לקו 606 שכמובן איחר ב20 דקות.
ולא רק שהוא איחר עד שהוא הגיע נהג האוטובוס החליט לא לעצור.
כולם רצו לתחנה הבאה בעוד 600 מטר כי האוטובוס עושה סיבוב בשכונה וחוזר אז אפשר להשיג אותו.
אבל לנהג כנראה לא היה כוח לויכוחים עם נוסעים עצבניים על הבוקר אז הוא שוב החליט לנסוע בלי לעצור.
האוטובוס הבא לפי הלו"ז היה צריך להגיע בעוד 30 דקות אבל כמובן שהוא גם איחר ב20 דקות.
שתבינו עברה שעה ו10 דקות ורק עליתי לאוטובוס, אם הייתי נוסע עם הרכב הייתי במשרד כבר אחרי הקפה.
אבל מסע העינויים שנקרא תחב"צ בישראל עוד לא נגמר זה היה רק האוטובוס הראשון...
ירדתי במחלף נוף ים בהרצליה והלכתי לתחנה של קו 31 כדי לקחת את האוטובוס לעבודה תוך כדי שאני מג'נג'ל את הלו"ז שלי כדי לדחות את כל הפגישות שהיו אמורות להיות הבוקר.
האוטובוס היה אמור להגיע לפי הגוגל ולפי הלוח האלקטרוני בעוד 20 דקות... 
אבל לא קשה לנחש שאף אוטובוס לא הגיע המשכתי לחכות עוד 10 דקות עד שעבר שם איזה גמלאי ואמר לי שאני יכול לחכות עד מחר האוטובוס הזה מבוטל ולא יגיע מעולם.
משם כבר הרמתי ידיים הזמנתי מונית ונטלתי שבועה שאף פעם אפילו לא אחשוב לעלות על השיט הזה שנקרא תחבורה ציבורית בישראל.
גם אם כל נסיעה ברכב תעלה פי 1000 יותר. זה עינוי שאני לא מוכן לסבול אותו.

בסוף נסיעה של 40 דקות ברכב עלתה לי בהפסד של 3 שעות, המון עצבים, פגיעה בתדמית, מנהלים עצבניים ו40 שקל על נסיעה במונית.
בערב התקשרתי לבת הזוג שלי שתבוא לאסוף אותי עם הרכב כי אין מצב שאני עובר עוד פעם את מסע העינויים הזה.

באמת ליבי עם אלו שהמדינה שברה אותם עם עלויות החזקת הרכב והם נאלצים לבזבז את חייהם על נסיעה באמצעי התחבורה הגרוע בעולם.

• אהבתי 8
  • מבאס 4
פורסם
לפני 4 דקות, Gavrik כתב:

חבל שמררים לנו את החיים... לא משנה מה יעשו התחב"צ בארץ דפוק מהשורש ואי אפשר להכריח אנשים לעבור לתחב"צ גם אם יתנו עונש מאסר בפועל על נסיעה ברכב.

ניסיתי לנסוע למשרד להרצליה מנתניה בתחב"צ... על פניו לפי בגוגל נסיעה קלילה של 50 דקות, זה 10 דקות יותר מנסיעה עם הרכב אבל חוסך את החיפוש חניה והעצבים של לעמוד בפקק.

כולם רצו לתחנה הבאה בעוד 600 מטר כי האוטובוס עושה סיבוב בשכונה וחוזר אז אפשר להשיג אותו.
אבל לנהג כנראה לא היה כוח לויכוחים עם נוסעים עצבניים על הבוקר אז הוא שוב החליט לנסוע בלי לעצור.
האוטובוס הבא לפי הלו"ז היה צריך להגיע בעוד 30 דקות אבל כמובן שהוא גם איחר ב20 דקות.
שתבינו עברה שעה ו10 דקות ורק עליתי לאוטובוס, אם הייתי נוסע עם הרכב הייתי במשרד כבר אחרי הקפה.
ירדתי במחלף נוף ים בהרצליה והלכתי לתחנה של קו 31 כדי לקחת את האוטובוס לעבודה תוך כדי שאני מג'נג'ל את הלו"ז שלי כדי לדחות את כל הפגישות שהיו אמורות להיות הבוקר.
אבל לא קשה לנחש שאף אוטובוס לא הגיע המשכתי לחכות עוד 10 דקות עד שעבר שם איזה גמלאי ואמר לי שאני יכול לחכות עד מחר האוטובוס הזה מבוטל ולא יגיע מעולם.
משם כבר הרמתי ידיים הזמנתי מונית ונטלתי שבועה שאף פעם אפילו לא אחשוב לעלות על השיט הזה שנקרא תחבורה ציבורית בישראל.

בסוף נסיעה של 40 דקות ברכב עלתה לי בהפסד של 3 שעות, המון עצבים, פגיעה בתדמית, מנהלים עצבניים ו40 שקל על נסיעה במונית.
בערב התקשרתי לבת הזוג שלי שתבוא לאסוף אותי עם הרכב כי אין מצב שאני עובר עוד פעם את מסע העינויים הזה.

באמת ליבי עם אלו שהמדינה שברה אותם עם עלויות החזקת הרכב והם נאלצים לבזבז את חייהם על נסיעה באמצעי התחבורה הגרוע בעולם.

תכנס לאתר 15 דק' ותתבע את המפעיל של הקו, רוב התובעים זוכים וזה סכומים יפים מאוד

בסוף תוכל לקנות רכב

• מצחיק 1

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, Gavrik כתב:

אני יכול לכתוב לך סיפורים מאוד דומים על חווית השימוש ברכב במדינה הזאת.

הפקקים הלא נגמרים

שפעם יצאתי מהבית ב-7 בבוקר וזחלתי למשרד ב-10 אחרי 3 שעות בפקק כי כמה מטומטמים הצליחו לעשות תאונת שרשרת בכביש ישר עם 3 נתיבים

או משאית שהתפכה

או סתם הפקקים הרגילים בכניסה לתל אביב 

תשמע גם יכולת להיות שנפלת על יום לא מוצלח בתחבורה ציבורית. זה קרה גם לי ולא פעם. אין מה לעשות מחסור בנהגים, מחסור באוטובוסים, סתם נהגים ממורמרים. לא חסר. 

בסופו של דבר התניידות במדינה זאת היא גיהינום באוטו ובתחבורה ציבורית, אבל אם לא יתחילו לתת לאנשים כאן כאפות ולהכריח אותם לעבור לתחבורה ציבורית או במינימום להתחיל לעשות קארפול עוד 5-6 שנים נהפוך לבנגלדש ואז אף אחד לא יסע לא במכוניות ולא באוטובוסים.  

עריכה אחרונה על ידי PeugeotVictimBoy
  • אהבתי 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...