Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בחניה - מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי מתחת לבית של חברה שלי עכשיו יש שם חניה באלכסון ואחריה במקביל כלומר משהו כזה

\ \ \ \+\*\ *--------

אני חניתי איפה שנמצאת כביכול הכוכבית הימנית והכוכבית השמאלית מסמלת ג'יפ גרנד צ'ירוקי שחנה שם

שחזרתי בלילה ראיתי שכנראה שהוא לקח רוורס הוא מעך לי את הפח של הכנף מעל הגלגל וזה גבוה לא גובה של רכב סדאן וכשחזרתי חנתה שם פיג'ו 206 והג'יפ עבר לחנות מאחורי (באלכסונים- איפה שהפלוס) וזה איזור שהמכוניות תופסות חניה וזהו עד למחרת ככה שהסיכויים שבין הג'יפ ל206 חנה שם עוד רכב הם קלושים.

בעל הג'יפ גר בבניין של חברה שלי היא יודעת באיזו דירה. מה אני יכול לעשות???

פורסם
עכשיו יש שם חניה באלכסון

דבר ראשון - מה הכוונה עכשיו ? החניה זזה ?

דבר שני - לכתוב עם סימני פיסוק.

דבר שלישי - לבדוק סימני פגיעה או שפשוף בג'יפ. (אם הבנתי מהסיפור שלך, אתה כנראה חושד בו).

אם יש סימני שפשוף בג'יפ בגובה מתאים, צלם אותם בהקדם, לפני שבעל הגי'פ יטשטש אותם.

פנה במקביל לבעל הג'יפ ולסוכן הביטוח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בקשר לסימני פיסוק, אתה צודק פשוט מיהרתי.

הג'יפ עבר לחניה אחרת. במידה והסימנים כבר טושטשו מה לעשות?

פורסם

אם אין לך הוכחות שזה הוא, ואתה רק חושד, אין לך הרבה אפשריות.

אתה צריך להתעמת איתו, למרות שמראש תקח בחשבון שאם הוא היה אדם ישר הוא היה משאיר פרטים כבר אז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בקשר לסימני פיסוק, אתה צודק פשוט מיהרתי.

הג'יפ עבר לחניה אחרת. במידה והסימנים כבר טושטשו מה לעשות?

בדרך כלל נשארים סימנים של צבע בחלק שנפגע, תנסה לראות אם הוא זהה לרכב שפגע בך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...