Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין שני צמיגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הגיע הזמן ואני חייב להחליף 4 צמיגים בסוזוקי קרוס אובר 2017 שלי. צימצמתי את הבחירה לשני צמיגים בלבד. פאלקן 310ZE או קלבר HP4. איזה מהם יתן נסיעה נינוחה יותר ואחיזה טובה יותר?

תודה.

פורסם

על פי אילו פרמטרים החלטת להשאיר את שני הצמיגים האלה כמתמודדים סופיים?

אחיזה (ביבש/רטוב) זה חלק מהפרמטרים המפורסמים ע"י היצרן, חפש ברשת.

לגבי נוחות, אם לחץ האוויר הוא בצד הנמוך של ההמלצה, הצמיג יהיה "רך" יותר, והנסיעה נוחה ופחות קשיחה.

פורסם

הסיבה שהשארתי את שניהם מכיוון שמבחינת מחיר הם זהים. מישלין וכד' יקרים מדי. מצד שני לא רוצה להרכיב סיני זבל למרות שתוך כחודשיים אמור לקבל את הסוזוקי החדשה שלי והרכב הקיים ימכר לאחי. לפי המבחנים הפאלקן טובים יותר,  לפי הביקורות משתמשים הקלבר מקבלים חוות דעת טובה יותר. נו אז מה עושים?

פורסם

מניסיון עם שני הצמיגים הללו חד משמעית - 310ZE!

אצלי מורכבים כרגע רביעיית 310ZE  שהחליפו את הקלבר ואין מה להשוות משום בחינה. ההבדל הכי מורגש (מעבר לאחיזה ששוה ל##) הוא שלקלבר דפנות ממש מעוגלות שפשוט הרסו את זוויות הגלגול ברכב שלי לרמה שחשבתי שהתעקמה לי השלדה או משהו. פשוט צמיג הזוי. ברגע שעברתי ל 310ZE השינוי היה מורגש ברמה של החלפת רכב. לקח לי זמן אפילו לפתח חזרה בטחון עצמי בפניות ועיקולים כפי שהייתי רגיל לפני הנבלה בדמות קלבר הללו.

• מעניין 1
פורסם

רציתי רק לעדכן שהיום הרכבתי את הפאלקן.

וואו איזה הבדל מהצמיגים הישנים

הנסיעה הרגישה שלי קצת יותר שקטה ויותר נעימה.

תודה על העצות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...