Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה תכנות כזה משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, sperial כתב:

@שליקו99כדאי לך ללמוד היטב מה שכותב @Potato. הבחור בן הדור שלך, לא מסתכל עליך ממרום מושבו של מפתח בכיר בן 45 אלא של מהנדס בתחילת דרכו - כלומר יש לכם לא מעט מהמשותף.

לא הייתי לומד מעצמי כלום.

כל המסלול שלי היה מאוד אימפולסיבי ומבולבל.

אולי אם לא הייתי רץ הייתי במקום יותר טוב/אחר...מי יודע,זה אני ועם זה נסתדר 

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 282
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע, מטעויות לומדים. בשרשור הזה אתה מצטייר כתלמיד טוב

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, Ido12 כתב:

מחכה שסבתא תלך לירושה....ואני בן אדם דיי טוב סהכ,המצב במדינה דפוק,מתבייש לרשום את זה.

לא שופט, אבל סתם מעניין אותי למה אתה חושב שרק זה שתקבל ירושה יעזור לך להתקדם בחיים? הרי זה לא שאתה חסר תועלת שלא מסוגל להרוויח כסף. אתה צעיר, יש לך אפשרויות, יש לך שאיפות, אתה לא מאמין בעצמך שאתה יכול להגשים לפחות חלק מהן בלי עזרה חיצונית?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא מספיק מאחרים. כשאתה טועה לבד אתה טועה את הטעות הייחודית שלך, מבין איפה טעית ומפתח מחשבה נכונה וכשאתה לומד מטעויות של אחרים אתה לומד לחקות אותם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

זוג שכל אחד מכניס 30 נטו יכול להרשות לעצמו בגיל 40 פרארי. 

אף אחד לא אומר שזה חכם אלא שזה אפשרי.

לקנות? כן. להחזיק? לא ממש..

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה בגלל ש-99% מהם לא יכולים להרשות לעצמם פרארי. אף אחד לא נהיה עשיר מלהיות שכיר, גם עם שכר של 100,000 ש"ח בחודש (שכפי שכבר צוין יותר מחצי ממנו הולך למסים). 

אתה יודע כמה זה ה-1% הזה? אלפי אנשים ורובם גרים במרכז תל אביב, אלו שלא יכולים להרשות לעצמם פרארי, כן יכולים להרשות לעצמם דירה במרכז העיר

עריכה אחרונה על ידי adi89
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

לא שופט, אבל סתם מעניין אותי למה אתה חושב שרק זה שתקבל ירושה יעזור לך להתקדם בחיים? הרי זה לא שאתה חסר תועלת שלא מסוגל להרוויח כסף. אתה צעיר, יש לך אפשרויות, יש לך שאיפות, אתה לא מאמין בעצמך שאתה יכול להגשים לפחות חלק מהן בלי עזרה חיצונית?

בוא נעשה תרגיל. אם מחירי הדיור עולים ב-5% בשנה והוא רוצה לקנות דירת 4 חדרים בחדרה (2 מיליון שקל).

נניח שהוא חוסך 100k בשנה, כמה זמן יקח לו לצבור 30% הון עצמי ואיזה סכום משכנתא הוא יצטרך לקחת?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

זוג שכל אחד מכניס 30 נטו יכול להרשות לעצמו בגיל 40 פרארי. 

אף אחד לא אומר שזה חכם אלא שזה אפשרי.

כולל להחזיק אותה ?

כולל מגורים בדירה נורמלית ?

אני רוצה לראות את החישוב הזה.

אה, בעצם, איזה זוג חד קרן זה...

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, farkash7 כתב:

בוא נעשה תרגיל. אם מחירי הדיור עולים ב-5% בשנה והוא רוצה לקנות דירת 4 חדרים בחדרה (2 מיליון שקל).

נניח שהוא חוסך 100k בשנה, כמה זמן יקח לו לצבור 30% הון עצמי ואיזה סכום משכנתא הוא יצטרך לקחת?

לקנות דירה זה הpinnacle של החיים? אחרי שרשמו את השם שלך בטאבו מנתקים אותך מהמטריקס, ניצחת והמשחק נגמר?
אם הוא במצב שהוא מתקיים 100% מהכנסה עצמית ובמקביל חוסך 100K כל שנה הוא במצב נהדר, עם דירה או בלי.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

אני מרוויח מעולה לגילי,סהכ ליפני שנה השתחררתי מצהל ,סהכ בן 22  עם 500k(אבל 50% מהסכום בא ״בהפתעה״ הזה בגלל תאונת אופנוע וסכום פיצוי גבוה,השאר מחסכון שלי) 

אבל במדינה פה?זה לא מספיק לכלום. 

בישביל לקנות פה דירה שהיא לא חור,צריך ירושה,אין איך לייפות את זה. 

המצב פשוט בעייתי. 

רוצה לצאת מהבית שגר בו(עם אמא,אבל אין לי מצב להגיע לבית הזה לבד)ולא יכל לצאת כי לחיות בשכירות ומחייה יגמור את החסכון. 

פלונטר לא קל.

בנוגע ללמה לא רואים פרארי בתל אביב,עם 40 אלף אי אפשר לחיות ולתחזק את הרכבים האלה. 

דברתי במסלול עם בעלים של פרארי,מגוחך מרוב שזה יקר. 

פורסם (נערך)

ואם הוא במצב הזה רק כי הוא עכשיו צעיר רווק שגר עם ההורים במטרה לחסוך ולקנות דירה?

דוגמא לצעיר אחראי. גר עם ההורים. עובד וחושב קדימה. רוצה שתהיה לו דירה בחדרה שיוכל לגדל בה משפחה.

זו מטרה שבלי ירושה או עזרה יהיה לו מאוד קשה להשיג אותה.

כמובן שלקחתי פה כל מני הנחות, כמו שהוא לא משקיע ומסכן את הכסף שהוא חוסך, אבל רק רציתי להראות שבלי עזרה זה יהיה מאוד קשה…ואנחנו מדברים על דירה בחדרה.

אין לי אף חבר אפילו לא אחד שקנה את הבית/דירה שלו נטו מהכסף שהוא חסך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 13 דקות, Lior_Django כתב:

כולל להחזיק אותה ?

כולל מגורים בדירה נורמלית ?

אני רוצה לראות את החישוב הזה.

אה, בעצם, איזה זוג חד קרן זה...

זוג כזה בשנות ה 40 שלו כבר בלי משכנתא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זוג בגיל 40 בלי משכנתא הוא כנראה בלי ילדים - או חזרה לעניין החד קרן 😂

ועדיין לאנשים אין מושג מה זה להחזיק פרארי (או אפילו פורש) מבחינת העלויות

שזו בדיוק הסיבה למה יש לי 2 רכבים זולים לקחת למסלול ולא פורש משומשת אחת…

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...