Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני מרווח עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני שוקל להחליף את הרכב ואשמח לחוו"ד של המומחים,

אני מכוון לרכב קרוסאובר ידני ומרוווח עד 50K והאופציות שראיתי הן סוזוקי קרוסאובר , קשקאי , 2008 או קקטוס סביבות שנת 2015.

מה שחשוב לי שהרכב יהיה מרווח ותא מטען גדול ובעיקר שיהיה חסכוני ואם הוא יכול להיות מהנה לנהיגה אז בכלל טוב.

אשמח לחוו"ד על הדגמים הנ"ל ופתוח לעוד אופציות (עדיפות לרכב גבוה).

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי itamar_by
פורסם (נערך)

הייתי מחפש רק SX4 קרוסאובר. 

לתקציב נכנס שנתון 2016 ואולי 2017 ( עדיין לא טורבו ).

בשביל 1.4 טורבו בנזין צריך להגדיל את התקציב.

אבל גם 1.6 אטמוספרי עם גיר רגיל מעולה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני כ-3 שנים חפשתי רכב גדול וידני, בדקתי סוזוקי SX4 ומיצובישי אאוטלנד ובסוף רכשתי אאוטלנדר כי היא הייתה יותר מרווחת. יהיה לך יותר קשה לרכוש אאוטלנדר כי הן ממש נדירות.

אני לא יודע איך הסוזוקי מבחינת אמינות אבל האאוטלנדר ממש סוסי עבודה, בלי שום מחלות ותקלות מכאניות. קשה לי להאמין שתצליח בתקציב להכניס רכב מהדגם לאחר מתיחת הפנים (2016 ומעלה, היו מעט מאוד 2015 מהצורה החדשה).

ממליץ לשקול גם דאסטר דיזל ידנית 4על2. למרות שגם כאן יהיה קשה למצוא רכב שמור ומטופל, הכלים נחטפים בעשרות אלפים מעל המחירון. מה שנשאר בלוחות אלה כלים עם ק"מ מטורף, היסטוריה של ליסינג/חברה שדורשים עליהם מחירון בלי הפחתה. ממולץ לעשות מאמץ לדגם 2018 שהוא לאחר מתיחת הפנים.

כיום יש לי קקטוס דיזל ידנית, היא לא ג'יפ ולא פרייבט, משהו באמצע. אם אתה הולך על קקטוס אז לך רק על דיזל, הדגם הכי מוצלח מבחינת אמינות.

• רעיון טוב! 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 10 שעות, itamar_by כתב:

תודה,

איך הקקטוס מבחינת תא מטען? הרצון שלי שתהיה אפשרות להכניס מזוודה בינונית ועגלת אמבטיה, זה אפשרי?

נשמע כמו משימה מאתגרת לרכב הזה.

מכיוון שמדובר בהאצבק אז ניתן לפרק את הכיסוי העליון של תא המטען ולהעמיד את כל האביזרים. החיסרון הוא שזה יחסום לך את שדה הראייה אחורה.

בכל אופן אם אתה רוצה לבוא לעשות ניסוי כלים על רטוב אתה מוזמן בכיף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...