Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל ווטש - מי מבין בזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי שעון.

שוקל לחזור לרוץ.

שתי סיבות בגינן אני שוקל לקנות שעון חכם.

יש לי אייפון אז חשבתי כבר להישאר עם מוצרי אפל.

מה שחשוב לי זה:

1. שזה יהיה שעון פרקטי.

2. שיהיו לו פונקציות מעניינות שיעזרו באימון/ריצה.

3. שתהיה אופציה להזרים מוזיקה מהשעון לאוזניות BT בלי שהטלפון לידי.

חשבתי על דגם הSE החדש אבל תכלס לא מבין בזה כלום. מקריאה זריזה נראה שהוא עונה על הדרישות.

השאלה מה מפסידים בו ביחס לדגמים המתקדמים?

בנוסף האם כדאי לרכוש שעון עם SIM?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לא מכיר את הse. אני עם ה7.

אני רץ עם השעון ומבחינתי הוא עונה על הצרכים. אני משתמש באפליקצית הכושר של אפל, אבל אם היא לא עונה על הדרישות שלך, יש הרבה אופציות אחרות.

השעון עובד מעולה עם האייפון. אני משתמש בו גם לניטור איכות השינה, שעון מעורר, תזכורות, טיימר. הפעלה פשוטה בדיבור (תעיר אותי מחר ב6, תזכיר לי לקחת תרופה בעוד שעתיים וכו..).

יש לי דגם עם esim אז אני לא חייב להיות ליד הטלפון. משאיר את הטלפון בבית כשאני יוצא לרוץ או לטיול עם הכלב. אני גם זמין אם מחפשים אותי וגם יכול לשמוע מוזיקה או פודקאסטים. השימוש בesim עולה עוד 15 שקל בחודש (הוט מובייל).

הבעיה היחידה לעומת שעונים אחרים, היא שצריך להטעין כל יום.

סהכ אני מרוצה מהשעון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

השאלה מה מפסידים בו ביחס לדגמים המתקדמים?

בנוסף האם כדאי לרכוש שעון עם SIM?

חומרים נחותים , מסך always on. השאר פחות חשוב.

לגבי שעון עם סים - יש לי אחד - בפועל - משתמש ביכולת הזו מעט מאוד.

האפל וואטץ׳ יענה על הדרישות שלך.

לפני 6 שעות, פינדר כתב:

הבעיה היחידה לעומת שעונים אחרים, היא שצריך להטעין כל יום.

במיוחד אם עושים ניטור פעילות גופנית שצורך הרבה יותר סוללה.

בנוסף הסלולאר עצמו גם לוקח משמעותית יותר סוללה מאשר רק GPS.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ואחרי כל זה, לאחר עדכון התוכנה האחרון, לאחר יום שכולל אימון של שעה עם gps והאזנה למוזיקה בסלולר, אני מסיים 24 שעות עם לפחות 30% סוללה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא רע בכלל , אני סיימתי יום בעיר היום עם 12 אחוז. פחות מ24 שעות.

אולי הגיע הזמן שאני אפסיק להוריד גירסאות בטא למכשיר … :|

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בנוסף לכל אלו אתה מפסיד את יכולת/חיישן ה-ECG עם דגמי ה-SE, רק בשרשור המקביל מישהו סיפר על שני אנשים שהוא שמע עליהם שהיכולת הזאת של השעון הצילה אותם. 

שיקול שלך כמובן עם תוספת של חיישנים ומסך Always-on שווה את התוספת במחיר, לדעתי כן אבל זה עניין אישי. 

בנוגע לסלולאר או לא, לי יש את הדגם עם הסלולאר, אישית אני מאוד מרוצה מזה, משתמש בזה באופן קבוע כשאני יוצא לאימונים, ככה אני בלי הטלפון אבל עדיין נהנה מהזרמת מוזיקה ויכולת לענות לשיחות/הודעות במידת הצורך, מה שנכון הוא שהשימוש ביכולת הסלולאר בצורה הזאת שותה סוללה. 

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם (נערך)

השימוש העיקרי (לדעתי) לדגם הסלולרי זה לאנשים שיוצאים לרוץ בלי הטלפון ורוצים גיבוי למקרה אסון ויצטרכו להתקשר.

אני תמיד תמיד עם הטלפון ולכן אני מסתפק בדגמי ה GPS של אפל, מעולם לא הגעתי למצב שחשבתי לעצמי "הלוואי והשעון היה טלפון בפני עצמו", גם כשיצאתי לרוץ רק איתו, מקסימום אם היתי מתעלף לכל אחד אחר שעובר יהיה טלפון להתקשר למד"א 😄 (מה גם שבהצלחה להשיג לו ESIM, יעלה לך עשרות רבות של שקלים לחודש רק בשביל זה, יעבירו אותך לתוכנית ה-כ-י יקרה ו-ע-ו-ד 20 שקל, הזויים)

אני אוהב אותו.

שלחתי לך מסר, בדיוק קניתי את ה 8 ואני מוכר את ה 6 שלי.

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

כל מה שכתבת הוא ההעדפות אישיות שלך, חוץ מדבר אחד. הוספת השעון לתוכנית הסלולר עולה 15 שקל לחודש, לפחות ב012 ובהוט מובייל, מנסיון אישי שלי. ולא נדרשתי לעבור תוכנית.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ולכן כתבתי *לדעתי* ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

בנוסף בירורים שעשיתי על ESIM - ב 012 אמרו לי שאין להם, שאני חייב לעבור לפרטנר בשביל זה, בשיחה עם פרטנר אמרו לי זה עולה 20 שקל וזה אפשרי רק על תוכנית של ה 80 שקלים לחודש.

ז"א מתוכנית של 29 ש"ח ב 012 רצו שאני אעבור ל 100 שקלים בפרטנר בשביל ESIM ז"א להוסיף 70 שקל בחודש לתוכנית שלי רק בשביל זה, הזויים.

גולן טלקום - אין אופציה בכלל לESIM.

וכל זה על משני, אם אתה רוצה ESIM בלבד על מספר נתון - אין ולא יהיה ואל תבלבל לנו את השכל.

אלה הנתונים כשאני ביררתי על זה וזה לא היה מזמן, האם החברות מתחילות להתאפס על עצמן ולהציע את זה? לא יודע אבל אפל בהחלט עושה צעד בכיוון של להכריח אותן עם האיפון 14 החדש (בדגם האמריקאי אין מגירת סים בכלל, רק שני ESIM).

מי רוצה אפל ווטש סדרה 6 משומש כמו חדש? 😄

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מקריאה של מעט ביקורות נראה שההבדל המשמעותי בין הse ל-8 זה חיישן הECG.

שאר ההבדלים הם לא משהו שמים וארץ לפחות לא לי.

אני אחשוב עם עצמי אם החיישן הזה שווה מחיר כפול כמעט, בטח כאשר זה השעון החכם הראשון שאני רוכש ואין לי מושג כמה אתחבר לזה.

פורסם

ה SE קטן ב 1 ממ מה 8, לא הבדל משמעותי אבל כן מורגש.

ל SE אין ECG וגם אין לו אחוז חמצן בדם, ברור שאפשר בלי שני אלה אבל הם עוזרים מאוד, במיוחד לניתור שינה אם אתה בעיניין

אבל שים לב טוב, ה SE לדעתי ל-א always on , זה פוסל אותו לחלוטין מבחינתי.

לחיוב אני אציין ששניהם עם ציפ ה S8 ככה ששניהם יזדקנו אותו דבר ויריצו את אותם דברים.

SE 44 באילת 1200 שח , 8 45 -  1840 שח וזה רק קצת יותר מ 50% ולא כפול, רק ה always on שווה את ההפרש הזה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
לפני 7 שעות, DrorZi כתב:

ה SE קטן ב 1 ממ מה 8, לא הבדל משמעותי אבל כן מורגש.

ל SE אין ECG וגם אין לו אחוז חמצן בדם, ברור שאפשר בלי שני אלה אבל הם עוזרים מאוד, במיוחד לניתור שינה אם אתה בעיניין

אבל שים לב טוב, ה SE לדעתי ל-א always on , זה פוסל אותו לחלוטין מבחינתי.

לחיוב אני אציין ששניהם עם ציפ ה S8 ככה ששניהם יזדקנו אותו דבר ויריצו את אותם דברים.

SE 44 באילת 1200 שח , 8 45 -  1840 שח וזה רק קצת יותר מ 50% ולא כפול, רק ה always on שווה את ההפרש הזה.

מביקורות שקראתי ההבדלים בזמן הסוללה הם לא שמים וארץ בין הse ל-8.

מבחית גודל אני דווקא בגישה של שעון קטן, אולי אתחרט על זה אבל זה הכיוון.

לגבי ניטור שינה, לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה כמו שאומרים. אני ישן טוב אז למה להציף בעיות.

ההפרש במחיר אכן קטן ממה שחשבתי בגלל הנחת המעמ ואני אכן מתכנן לרכוש באילת.

יחד עם הנחה נוספת שיש לי על מוצרי התפוח הוא יצטמצם אפילו עוד טיפה. אמשיך להתלבט אם שווה לי להוסיף כמה מאות שקלים תמורת החיישן הזה.

יד 2 לא רלוונטי לי בגלל מה שציינתי קודם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דילמה דילמה.
הזמנתי שעון אפל 8 בגירסת 41 ממ.
חבר אמר לי "קטן קטן תחליף מהר ל45".

מה אומרים?

• תוכן חדש...