Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה טויוטה אוריס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות אוריס היברידית שנת 2016. הרכב יד ראשונה, סוללה הוחלפה ב105 אלף קמ במסגרת האחריות. האם זה תקין? האם סוללות כאלה לא אמורות להחזיק יותר זמן? זה לא מעיד שישנה בעיה אפשרית אחרת?

פורסם

שלום, האם בעל הרכב האריך אחריות על הסוללה מעבר לתקופת האחריות האוטומטית? 

ניתן לקנות אחריות לשנה/ 15 אלף קילומטרים בתשלום לא גבוה, ולחדש אותה כל תקופה / עד גיל 10 או עד 160 אלף קילומטרים. 

https://www.toyota.co.il/owners/maintenance/service-extension/service-extension-1-15

בקשר לשאלה שלך - עניין של מזל. יש רכבים עם סוללה מקורית ו 250 אלף קילומטרים ויש מקרים כמו ברכב הזה שאתה מעוניין לרכוש.

אני רואה יתרון ברכב היברידי עם סוללה חדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הסוללה ברכב הייתה עדיין מקורית, לא הייתי ממליץ לקנות רכב זה, היות ואתה מתקרב לאי הוודאות של סוף חיי הסוללה וסוף אפשרות הארכת הביטוח. היות והסוללה חדשה, אז אתה שקט לפחות עוד 6 שנים.

מעבר לנושא הסוללה, הרכב כבר לא צעיר (105,000 ק"מ),  למרות שזה טויוטה, תצפה בשנים הבאות להוצאות תחזוקה של בלאי טבעי (צמיגים, רדיאטור,אלטרנטור,תושבות מנוע וכדומה).

פורסם

100 אלף זה כלום לרכב הנ"ל אם הוחלף סוללה אז כנראה הרכב יד לא מקורית ליסנג וכו עבר התעללויות, אם מקורי פרטי יד 1 ייתכן שהיה איזו תקלה או משהו כגון פיוז שרוף של יחידת ההיבריד שמתריע ישר על סוללה  והחליפו לו סוללה לא דווקא כי היה צריך ( כן היה צריך כסף) וגם אם כן, לך בתור רוכש זה שקט ל 10 שנים קדימה. תבדוק.

אגב רדיאטור אלטרנטור ותושבות מנוע בטויוטה לא נוגעים כי זה מחזיק המון ( 300/400)... 

בלאי טבעי זה צמיגים ומצבר סטו.

פורסם
לפני כשעה, m&t כתב:

והחליפו לו סוללה לא דווקא כי היה צריך ( כן היה צריך כסף)

שמת לב שהחליפו לו באחריות? 

שמת לב שכתוב יד ראשונה? 

למה אתה כותב כל הזמן את המנטרה הזו שלך בלי לקורא את הפוסט? 

לגופו של עניין, אם הוחלפה סוללה במוסך מורשה לסוללה מקורית חדשה ברכב 2016, זה יתרון מול רכב אחר עם סוללה מ 2016. אם כל היתר תקין אין סיבה לא לקנות ואפילו עדיף על אחד אחר שלא הוחלפה בו סוללה. 

• רעיון טוב! 3

פורסם
לפני 20 שעות, vladclar כתב:

שלום, האם בעל הרכב האריך אחריות על הסוללה מעבר לתקופת האחריות האוטומטית? 

ניתן לקנות אחריות לשנה/ 15 אלף קילומטרים בתשלום לא גבוה, ולחדש אותה כל תקופה / עד גיל 10 או עד 160 אלף קילומטרים. 

https://www.toyota.co.il/owners/maintenance/service-extension/service-extension-1-15

בקשר לשאלה שלך - עניין של מזל. יש רכבים עם סוללה מקורית ו 250 אלף קילומטרים ויש מקרים כמו ברכב הזה שאתה מעוניין לרכוש.

אני רואה יתרון ברכב היברידי עם סוללה חדשה.

יוניון מוטורס מבלבלים עם כל ההצעות שלהם, אבל הארכת האחריות לסוללה היברידית בטויוטה היא עד גיל 12, ללא הגבלת קילומטרז'.

זה הקישור הנכון:
https://www.toyota.co.il/owners/maintenance/hybrid-service

105,000 ק"מ לרכב היברידי בן 6 זה יחסית לא הרבה

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

עדיף לך שהחליפו, יש לך שקט קדימה, להיפך רכב היברידי משומש סביב השנתון שאמרת, שלא הוחלף סוללה לא כדאי לך לרכוש כי יש לך את הסיכון הזה שאתה תצטרך להחליף אותה.

• תוכן חדש...