Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מומלץ עד 80000 ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קצת עלי

נוסע 5-6 אלף בשנה אז הדלק לא פאקטור משמעותי אבל תמיד נחמד שיש צריכת דלק נמוכה

אני רוצה רכב מאובזר בטיחותי וזול לאחזקה מבחינת טיפולים וחלפים

2015+ 

עדיפות לרכב גבוה 

בעדיפות שנייה רכב מנהלים / משפחתית 

קארפליי ומצלמות חנייה 360 ברכב יהיה נהדר 

כיום אני נוהג על וולוו s60 2015 הדגם הכי מפואר

בעיני רכב נהדר חזק ומאובזר אבל יקר לאחזקה ואין כמעט מוסכים בצפון שמטפלים בו מלבד המורשה ומי שכן כמובן לא זול

התקציב הוא סביב ה70-80 אלף

אם אני משתולל יכול למתוח ל90 אלף 

פורסם

איך אתה רוצה גם רכב מנהלים עם כל השידרוגים והירקות, וגם צריכת דלק נמוכה? אם תמצא משהו כזה - תגיד לי. ואפילו אם תמצא - תצטרך להיפרד מ 5 ספרות... וזה לא יתקזז לך כ"כ מהר עם הדלק אא"כ אתה חושב להחזיק את הרכב 8-9 שנים מה שלא קורה ברכבי יד שניה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, המגיב כתב:

איך אתה רוצה גם רכב מנהלים עם כל השידרוגים והירקות, וגם צריכת דלק נמוכה? אם תמצא משהו כזה - תגיד לי. ואפילו אם תמצא - תצטרך להיפרד מ 5 ספרות... וזה לא יתקזז לך כ"כ מהר עם הדלק אא"כ אתה חושב להחזיק את הרכב 8-9 שנים מה שלא קורה ברכבי יד שניה.

הוא אמר ואני אצטט

לפני 8 שעות, mat321 כתב:

נוסע 5-6 אלף בשנה אז הדלק לא פאקטור משמעותי אבל תמיד נחמד שיש צריכת דלק נמוכה

ככה שזה לא קריטי עבורו 

לפות"ש 

גיפון יוריד לך את השנתון משמעותית 

הייתי מחפש רכב מנהלים 

מאזדה 6 

טויוטה קאמרי

בעיניי אם לא הקשיים שציינת בכלל ביתי נשאר או משדרג את הוולוו

פורסם

לחיה שאתה מחפש קוראים חד-קרן, אממה היא לא קיימת במציאות. יש לך אחלה רכב ואם התלונה שלך היא על עלות טיפול פעם בשנה אז תחשוב טוב - נגיד שהטיפול אצלך יוצא 3,000 ש"ח ולא 1,300 - על פער של 1,700 ש"ח אתה הולך להחליף רכב כולל למכור את הרכב שלך שלא בדיוק להיט מכירות? במקומך נשאר עם הרכב עוד כמה שנים ואז משדרג - לרכב שנת 2015 יש עוד לפחות 5 שנים טובות בטח עם נסועה נמוכה וככל שטתפל בו בזמן. 

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

אני יכול להכיר לך את המכונאי שמטפל ברכב שלי, הוא מהמרכז, אבל מגיע כמעט לכל הארץ בתיאום,

אני סומך עליו יותר ממוסך מורשה, הוא מומחה רק של וולוו, לא מוכן לגעת ברכבים אחרים,

זה יחסוך לך המון וכנראה תקבל טיפול הרבה יותר טוב לאוטו

אם אתה מעוניין, שלח הודעה פרטית

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, _-? כתב:

הוא אמר ואני אצטט

ככה שזה לא קריטי עבורו 

לפות"ש 

גיפון יוריד לך את השנתון משמעותית 

הייתי מחפש רכב מנהלים 

מאזדה 6 

טויוטה קאמרי

בעיניי אם לא הקשיים שציינת בכלל ביתי נשאר או משדרג את הוולוו

בדיוק, צריכת דלק טובה זה נחמד אבל לא קריטי

מה הכוונה לשדרג את הוולוו?

לפני שעתיים, G. P. Magnus כתב:

לחיה שאתה מחפש קוראים חד-קרן, אממה היא לא קיימת במציאות. יש לך אחלה רכב ואם התלונה שלך היא על עלות טיפול פעם בשנה אז תחשוב טוב - נגיד שהטיפול אצלך יוצא 3,000 ש"ח ולא 1,300 - על פער של 1,700 ש"ח אתה הולך להחליף רכב כולל למכור את הרכב שלך שלא בדיוק להיט מכירות? במקומך נשאר עם הרכב עוד כמה שנים ואז משדרג - לרכב שנת 2015 יש עוד לפחות 5 שנים טובות בטח עם נסועה נמוכה וככל שטתפל בו בזמן. 

לא, רשמתי שהטיפולים והחלפים יקרים ולמצוא מקום טוב שמטפל בהם בצפון זה בדכ מורשה

לדוגמא, הרכב עד היום מטופל רק במורשה

ועכשיו הדליק לי תקלה בגלל פיוז שרוף

חיפשתי חשמלאי / מוסך באיזור שיבדוק

כולם לא מכירים את הרכב ואני לא רציתי לקחת סיכונים ליסוע איתו עם פיוז שרוף

בסוף גררתי למורשה

נמצא שהמשאבת שמן לא תקינה והיא מקצרת ושורפת את הפיוז מה שמאלץ אותי להיפרד מ6000 שקל

תוסיף על זה טיימינג שאני עושה עכשיו עוד 4000

10000 שקל באהלן אהלן

כמובן לא מכליל את ה2000 שקל לאגרת רישוי הקרבה ובאה 

מאמין שברכב יפני / קוריאני הייתי יוצא ברבע מחיר

עריכה אחרונה על ידי mat321
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, mat321 כתב:

בדיוק, צריכת דלק טובה זה נחמד אבל לא קריטי

מה הכוונה לשדרג את הוולוו?

לא, רשמתי שהטיפולים והחלפים יקרים ולמצוא מקום טוב שמטפל בהם בצפון זה בדכ מורשה

לדוגמא, הרכב עד היום מטופל רק במורשה

ועכשיו הדליק לי תקלה בגלל פיוז שרוף

חיפשתי חשמלאי / מוסך באיזור שיבדוק

כולם לא מכירים את הרכב ואני לא רציתי לקחת סיכונים ליסוע איתו עם פיוז שרוף

בסוף גררתי למורשה

נמצא שהמשאבת שמן לא תקינה והיא מקצרת ושורפת את הפיוז מה שמאלץ אותי להיפרד מ6000 שקל

תוסיף על זה טיימינג שאני עושה עכשיו עוד 4000

10000 שקל באהלן אהלן

כמובן לא מכליל את ה2000 שקל לאגרת רישוי הקרבה ובאה 

מאמין שברכב יפני / קוריאני הייתי יוצא ברבע מחיר

זאת בהחלט הוצאה אבל שים לב שבמה שרשמת במקור לא ציינת כלל בעיות שיש לרכב וההנחה שלי היתה שהוא תקין.

1. תשאל בפורום איפה יש מוסך טוב לוולוו. גם אם זה במרכז שווה לך לרדת ליום ולעשות יישור קו. כבר אין אחריות על הרכב אז עדיף למצוא מוסך מומחה שלא לוקח מחירים של מורשה, כמו גבע לסיטרואן.

2. גם ברכב יפני/קוריאני תלוי איזה חלק הלך לך, וזה יכול להיות יקר. כנראה שפחות יקר מוולוו אבל תקלות יש כמעט בכל רכב, אבל רובן ככולן נובעות מתחזוקה לא טובה/מוסך לא טוב [מחריג כאן תאונות/פגם בתכנון הרכב].

הרעיון הבסיסי הוא שעם רכב בן 7 אתה צריך להיות אקטיבי בטיפול ולמצוא לו מוסך טוב (נק' 1), ואז הוא יחיה אחלה גם עוד 7-8 שנים בטח כשאתה נוסע 6,000 ק"מ בשנה.

מה שכבר הוצאת עליו כסף, הוצאת. כואב אבל זה חלב שנשפך ולפחות המערכות האלו כעת חדשות, אבל בהחלט כדאי לאתר מוסך טוב לעתיד - הרבה חברים בפורום יורדים לבקר אצל גבע בשביל הרכבים שלהם גם מרמת הגולן וזה כנראה כדאי להם.

גמר חתימה טובה!

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם

אין יותר מידי מוסכים טובים באיזור הזה לוולוו- הונדה- אני ואבא שלי מטפלים בסיוויק 2013 במורשה לשעבר שהיום "רק מתמחה" - מוסך "ארז פרטיות",שמולו בדיוק היה ונסגר מוסך אוטו טק של סוזוקי וקרייזלר ופתחו במקומו מורשה הונדה.

הבעיה: אתה מחפש השתדרגות בשנתון ובתקציב הזה,לא חושב שתשתדרג.

רכב אחר ? מאזדה 6 (מנהלים) או מאזדה 3 משפחתית עממית (אליה אפשר בתקציב הזה להשתדרג לשנתון 2017-18).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...