Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק יזום נגד גנבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור עוסק בתחום, ששני דברים לא מעיניין אותי מנעולנות/לוח שעונים, וציוד שלי דיי חופף לתחומים שלהם, ומכיר איך מערכות עובדות, יכול רק לחזק את האמירה של "אם הרכב שלך סומן" שום דבר לא יעזור !!! רק ביטוח נגד גניבות ולקוות לטוב :mm_sad:
לא פעם מגלגל שיחות עם כל מני אנשים, כולם מודעים עד כמה זה עסק של מיליארדים, ליותר מדי גורמים נוח להם לא לעשות כלום, רק האזרח הפשוט נדפק כמו תמיד !!
זה עסק כל כך מאורגן מהשטחים מרמת ההזמנה עד האספקה, שכל פעם נדהם מחדש, כמו חברת היי-טק, עם היררכיה מובהקת, מחולקות לחוליות מאורגנות שכל אחד מתמחה ביצרן שונה/ עיסוק שונה....זה לא נרקומנים ששוברים חלונות  ומחברים כמה חוטים או שכל דביל יזמין איזה "מגדיל טווח" ומחר יכול לגנוב כל רכב !
לכן במכונית שלי אין שום התקנה מקומית (ושום ניתוק לא יעזור ב-PHEV/EV), רק IMMO מקורי של יצרן...כי כל ההתקנות המקומיות וכמובן כל השטויות שאנשים חושבים שיעזור ומתקינים עושים ים של צרות ברכבים חדשים !

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הkill switch נעשה נכון, גם אם אכן גילה הגנב את המתג הסיכוי שלו לא לפוץ את המערכת של הקיל סוויץ קטן.

ואם הוא טעה ואכן פוצץ את המערכת אז להחזיר את הרכב למצב נסיעה בלי לדעת איפה ומה שונה במערכת של הקיל סוויץ זה עניין לא של כמה דק.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הייתה לי סונטה שנת 2,000, שמתי לב שכמה 'בני דודים' שמים עליו עין (הם עבדו באתר בניה מול הבניין שגרתי בו).

פשוט פירקתי את הסופית של הכבל שמחובר לידית הילוכים, כך שגם אם אתה מעביר את הידית ל-D או N, הגיר עדיין תקוע על P.

אחרי כמה ימים מצאתי את הדלת נהג פתוחה ושאריות בדיל סיגריה על השטיחון (אני לא מעשן, והרכב תמיד נעול), הבנתי שלא טעיתי, אבל לרכב שלי כבר לא יחזרו...

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם
לפני 7 דקות, Avi135 כתב:

הייתה לי סונטה שנת 2,000, שמתי לב שכמה 'בני דודים' שמים עליו עין (הם עבדו באתר בניה מול הבניין שגרתי בו).

פשוט פירקתי את הסופית של הכבל שמחובר לידית הילוכים, כך שגם אם אתה מעביר את הידית ל-D או N, הגיר עדיין תקוע על P.

אחרי כמה ימים מצאתי את הדלת נהג פתוחה ושאריות בדיל סיגריה על השטיחון (אני לא מעשן, והרכב תמיד נעול), הבנתי שלא טעיתי, אבל לרכב שלי כבר לא יחזרו...

חברה...אנחנו ב-2023, מה זה יעזור לנו כל הסיפורי נוסטלגיה מלפני 20 שנה...אני מבין שקשנה לכם להבין מורכבות של רכבי EURO 6 (גם למוסכים, לצערי) אבל עדיין מה זה קשור כל ההגנות האלו לרכבים מודרניים ?
בכוונה לא נכנס לפירוט לפי יצרנים, ואיך הם מצליחים להתגבר טכנית כדי לא לתת רעיונות, ויש כמה סוגים שבאמת אדגר לא קטן לגנבים, אז פשוט יעמיסו על גרר או כל מני שיטות פרימיטיוויות אחרות :shock:

• אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

חברה...אנחנו ב-2023, מה זה יעזור לנו כל הסיפורי נוסטלגיה מלפני 20 שנה...אני מבין שקשנה לכם להבין מורכבות של רכבי EURO 6 (גם למוסכים, לצערי) אבל עדיין מה זה קשור כל ההגנות האלו לרכבים מודרניים ?
בכוונה לא נכנס לפירוט לפי יצרנים, ואיך הם מצליחים להתגבר טכנית כדי לא לתת רעיונות, ויש כמה סוגים שבאמת אדגר לא קטן לגנבים, אז פשוט יעמיסו על גרר או כל מני שיטות פרימיטיוויות אחרות :shock:

אז הכי פשוט: מנעול הגה טוב וסנדל גלגל

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

שים דף בולט על דלת הנהג ثعبان في السيارة (נחש ברכב).

רק בגלל הדמיון הפורה הוא ילדג לרכב הבא.

משתמש בזה לעיתים רחוקות בחניה עזובה וכאלה

• מצחיק 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

... ויש כמה סוגים שבאמת אדגר לא קטן לגנבים, אז פשוט יעמיסו על גרר

העמסה על גרר די קשה בחניון סגור וחברות המיגון מזהות אותה בקלות. 

אם הגענו לשלב שנשאר לפורץ להעמיס את אוטו על גרר, אז ניצחנו במלחמה הזאת 

עריכה אחרונה על ידי gollu
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 13 שעות, Avi135 כתב:

אז הכי פשוט: מנעול הגה טוב וסנדל גלגל

עם איכות כלי העבודה על סוללה היום אני לא בטוח.
באים עם דיסק וחותכים פשוט מה הבעיה?

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 11 שעות, gollu כתב:

יש מספיק מכוניות שאין להן מערכות מיגון.

ויש מספיק חניונים פתוחים, שאין בהם הרבה תנועה בשעות מסיומות ועל חלקם גם אין מצלמות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 12 שעות, gollu כתב:

שטויות יפות, נו לפחות אתה מאמין בזה.
ברור לך שלא התכוונתי לדגמים פשוטים שישקיעו כזה מאמץ, בטח לא לרכבים כמו מאזדה או כל דגם עממי ;)
אתה כנראה לא מבין איך מתבצעות הגניבות, תאמין לי כל העוסקים בתחום מודעים, עד כמה זה מאורגן, אתה תנצח "אולי" במלחמה הזאת, כאשר ילכו על הברונים של המשחטות הגדולות, וחומה לאורך כל הגדה המערבית !

פורסם
לפני 17 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

אתה כנראה לא מבין איך מתבצעות הגניבות...

אני באמת לא מבין - איך למשל גונבים רכב חשמלי, שאי אפשר לעקוף את המחשב? תוך כמה שנים רכבים חשמליים יהיו 50% מהרכבים החדשים, מה אז?

פורסם

זה יפה שאתה מחזק את החוסר הבנה שלי, אני רק חשבתי שיהיה פה דיון ברמה מעל גן חובה בסגנון "אבא שלי הכי חזק".

בתור מבין, תסביר לקהל המאזינים מה שיטת גניבת רכב חשמלי (טסלה, ג'ילי וכו'), מה עושים מי שמסמן את הרכב ובא לגנוב דווקא אותו? איך הוא יגנוב אותו?

• אהבתי 2
פורסם

כי למה לי לתת רעיונות, הגורמים שאמורים למנוע מכירים את הכל, לא צריכים את ההסברים שלי, ולא עושים כלום וממתי יש פה בפורום דיון מעמיק בנושאים טכניים  HARD CORE :unsure: ...כי כדי רק לנסות להסביר אתה צריך להבין איך IMMO/סוג המפתחות עובדות ביצרנים שונים ואיך מודולים מתקשרים!
התגובה שלי היתה נטו, לחזק שעם כל הצער שבדבר, (והקושי האישי שלך להשלים עם זה), אין לך יותר מדי מה לעשות בנדון ברמת הפרט.
רוצה להבין, תתחיל ללמוד איך רכב מודרני בנוי, ועד כמה יש חוסר משילות באזורים שונים בארץ, והגנבים לא מפחדים מכלום, לכן כאשר צריך לא בוחלים בשום אמצעים הכי פליליים ! 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 52 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

כי למה לי לתת רעיונות, הגורמים שאמורים למנוע מכירים את הכל, לא צריכים את ההסברים שלי, ולא עושים כלום וממתי יש פה בפורום דיון מעמיק בנושאים טכניים  HARD CORE :unsure: ...כי כדי רק לנסות להסביר אתה צריך להבין איך IMMO/סוג המפתחות עובדות ביצרנים שונים ואיך מודולים מתקשרים!
התגובה שלי היתה נטו, לחזק שעם כל הצער שבדבר, (והקושי האישי שלך להשלים עם זה), אין לך יותר מדי מה לעשות בנדון ברמת הפרט.
רוצה להבין, תתחיל ללמוד איך רכב מודרני בנוי, ועד כמה יש חוסר משילות באזורים שונים בארץ, והגנבים לא מפחדים מכלום, לכן כאשר צריך לא בוחלים בשום אמצעים הכי פליליים ! 

לבנת חבלה שתתפוצץ בהצתה ברכב "מסומן"

נראה לי רעיון טוב.

• תוכן חדש...