Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת ינשוף עצמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חפש בזאפ. יש אין ספור הצעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2 תשובות - אחת סאחית ואחת לשאלה. 

נתחיל מזאת של השאלה - 

1. אין לך שום דרך לעשות את זה. אין לך מושג איך הם מכויילים או מה הרף שלהם לעומת הינשוף. 

הוא יכול להראות לך ערך תקין והינשוף יפסול אותך או להראות לך ערך לא תקין והרמה תהיה נמוכה משמעותית. 

הרוב המוחלט בטווחי המחירים הסבירים (עד כמה מאות שקלים) הם מכשירים סינים בלי שום פיקוח.

ולסאחית - 

2. היכולת שלך בנהיגה יורדת איך שאתה מתחיל לשתות. שמו איזשהו גבול כזה או אחר לריכוז באוויר נשוף/בדם - אבל המספר לא אומר הרבה. לא אומר שאם אתה קצת מתחת לרף אתה סבבה. גם אם אתה מרגיש, אגב, כיוון שאלכוהול בד"כ מעלה את הבטחון של מי ששותה אותו - אז כנראה שתרגיש שאתה נוהג מעולה. 

עכשיו אני לא אומר אל תשתה שליש בירה ותנהג. לא שזה כזה סוף העולם שמישהו לא ישתה בכלל, אבל ניחא. לפעמים אנשים סופר דרמטים - מה? אני לא אשתה כלום? 

אבל אני חושב שיותר מדי מעבר לזה, גם אם אתה עומד ברף של הינשוף, אתה עדיין פחות חד ממה שאתה יכול להיות. 

ו... אם חלילה ייקרה משהו, אז יעשו לך בדיקת אלכוהול וגם אם לא יהיה מעבר לרף, עדיין זה יהיה לרעתך.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Nakamichi כתב:

2 תשובות - אחת סאחית ואחת לשאלה. 

נתחיל מזאת של השאלה - 

1. אין לך שום דרך לעשות את זה. אין לך מושג איך הם מכויילים או מה הרף שלהם לעומת הינשוף. 

הוא יכול להראות לך ערך תקין והינשוף יפסול אותך או להראות לך ערך לא תקין והרמה תהיה נמוכה משמעותית. 

הרוב המוחלט בטווחי המחירים הסבירים (עד כמה מאות שקלים) הם מכשירים סינים בלי שום פיקוח.

ולסאחית - 

2. היכולת שלך בנהיגה יורדת איך שאתה מתחיל לשתות. שמו איזשהו גבול כזה או אחר לריכוז באוויר נשוף/בדם - אבל המספר לא אומר הרבה. לא אומר שאם אתה קצת מתחת לרף אתה סבבה. גם אם אתה מרגיש, אגב, כיוון שאלכוהול בד"כ מעלה את הבטחון של מי ששותה אותו - אז כנראה שתרגיש שאתה נוהג מעולה. 

עכשיו אני לא אומר אל תשתה שליש בירה ותנהג. לא שזה כזה סוף העולם שמישהו לא ישתה בכלל, אבל ניחא. לפעמים אנשים סופר דרמטים - מה? אני לא אשתה כלום? 

אבל אני חושב שיותר מדי מעבר לזה, גם אם אתה עומד ברף של הינשוף, אתה עדיין פחות חד ממה שאתה יכול להיות. 

ו... אם חלילה ייקרה משהו, אז יעשו לך בדיקת אלכוהול וגם אם לא יהיה מעבר לרף, עדיין זה יהיה לרעתך.

תודה על האינפורמציה. שייך ליקנות ינשוף כמו של המישטרה?

פורסם
לפני 8 שעות, Nakamichi כתב:

עכשיו אני לא אומר אל תשתה שליש בירה ותנהג.

תלוי בבן אדם.

אם זה מישהו ששוקל 50 קילו ולא שתה אלכוהול בחיים שלו, אז גם שליש בירה יכולה מאוד להשפיע עליו.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, דובצע כתב:

תודה על האינפורמציה. שייך ליקנות ינשוף כמו של המישטרה?

פרט לכך שזה עולה המון כסף, היצרן לא יסכים למכור לך.

עורכי דין לתעבורה ניסו כמה פעמים והיצרן לא היה מוכן למכור לפרטיים. רק לממשלה.

• מעניין 2
פורסם
לפני 21 דקות, Nakamichi כתב:

פרט לכך שזה עולה המון כסף, היצרן לא יסכים למכור לך.

עורכי דין לתעבורה ניסו כמה פעמים והיצרן לא היה מוכן למכור לפרטיים. רק לממשלה.

האמת שזה דפוק לגמרי. למה לא לאפשר לאנשים/עסקים/פאבים/מועדונים להחזיק כזה?  מה זה, NSO? הרעיון הוא שאנשים לא ינהגו שיכורים, לא לתפוס אותם כשהם כן. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

למה לא?

קודם כל אני לא חושב שפאב היה רוצה להחזיק כזה. 

המכשיר הזה צריך תחזוקה מסויימת שלא בטוח שבא להם להתעסק איתה.

עכשיו תאר לעצמך שאתה הולך לפאב. נושף. יוצא תקין אבל גבולי. עוצר אותך שוטר. יצאת שיכור.

הבוקר טוב זה לתבוע את המקום. 

בלי קשר, אף אחד לא מעוניין לעודד אנשים לשתות עד קצה גבול העליון של הערך החוקי.

זה גם מעבר לזה.

המכשיר מיוצר ומכוייל באופן שונה לפי דרישות מסויימות של המדינה שקונה אותו.

ז״א נגיד תצליח לרכוש מכשיר זהה לזה בחו״ל לא בהכרח הוא יהיה רלוונטי להשוואה למכשיר בארץ.

היה עו״ד אחד שכן רכש ינשוף. הוא תבע את המשטרה שתאפשר לו ובית משפט הכריע לטובתו.

הוא קנה אגב את המכשיר דרך המשטרה. כדי לקבל דגם זהה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אני לא צריך משו זהה למישטרה. טוב לי גם משו שיאשר אותי גם ברמת אלכוהול נמוכה מהמותר    אני רוצה אחרי בילוי לדעת שאני בסדר וליסוע רגוע

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Jack457 כתב:

האמת שזה דפוק לגמרי. למה לא לאפשר לאנשים/עסקים/פאבים/מועדונים להחזיק כזה?  מה זה, NSO? הרעיון הוא שאנשים לא ינהגו שיכורים, לא לתפוס אותם כשהם כן. 

הצד הזה טופל כבר ע"י איחוד האירופאי, ביולי עברה חקיקה שמחייב יצרני רכב להוסיף לרכבים חדשים breathalyser lock (או הכנה כדי בהמשך יהיה אפשר להוסיף )
עכשיו ללא ספק יהיה שמח ב"שכונה" שלנו כאשר יעברו גיור התקינות האלו בארצנו ע"י משרד התחבורה הפח שלנו, ובטוח יהיה סלט כאשר הרכב יניע וינשוף של משטרה יגיד שהרמת האלכוהול גבוה מהמותר :shock:

דרך אגב יש מדינה שכבר משתמש בזה לאנשים שנתפסו נוהגים תחת השפעת אלכוהול
https://www.illinoisdriverslicensereinstatementlawyer.com/blog/illinois-five-year-baiid-law/#:~:text=A relatively new Illinois law,for a five-year period. 

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם

ראיתי פעם איזושהי מסעדה בפולין שהיה בה ינשוף (מכשיר דומה למדידת אלכוהול ע"י נשיפה) ליד היציאה.

"אוי, האלכוהול גבוה מדי, צריך להמתין. בוא נזמין עוד משהו בינתיים..."

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אגב מעניין לדעת שהרלב"ד מחלקים (בפסטיבלי הבירה למיניהם )את הבדיקות הללו 

אז כנראה שזה כן אמין ברמה זו או אחרת 

ביקשתי כמה ושמתי בתא כפפות זה ממש יעיל 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, ידני כתב:

אגב מעניין לדעת שהרלב"ד מחלקים (בפסטיבלי הבירה למיניהם )את הבדיקות הללו 

אז כנראה שזה כן אמין ברמה זו או אחרת