Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט ארונה החדשה FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודת החולשה יכול להיות הגיר מבחינת אמינות.

לגבי המחיר, תבדוק כמה עולה היום ארונה בת 3 לעומת כשהייתה חדשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי בבית נרכשה ארונה 1.0 FR בספטמבר 2018 ב-117K, בפברואר 2022 נמסרה לטרייד אין תמורת ארונה חדשה. הקילומטראז' היה נמוך, פחות מ-40 אלף קילומטר, והיד ראשונה, המחירון המשוקלל עמד על 86K או 87K, הטרייד שילם 2,000 ש"ח פחות שהוענקו כהנחה נוספת על הרכב החדש. נכון לעכשיו אני רואה שמחירון לוי יצחק כמעט זהה. פרסמתי את הרכב קצת לפני שנמסר לטרייד אין, הייתה היענות ונכונות לשלם מעל 90K, נמסר לטרייד אין בגלל שזה אפס כאב ראש ולא נשארים דקה אחת בלי אוטו.

פורסם
לפני שעתיים, yulianx כתב:

נקודת החולשה יכול להיות הגיר מבחינת אמינות.

לגבי המחיר, תבדוק כמה עולה היום ארונה בת 3 לעומת כשהייתה חדשה.

כשאתה אומר נקודת חולשה, ידוע לך אם זה גרוע כמו שמספרים שהיה בעבר?
אני זוכר שבעבר דיברו המון על כך שלסיאט היו בעיות בגיר כרוניות.
זה גרוע ברמה שזה פקטור אם לרכוש או לא נכון להיום?

פורסם

המצב הרבה יותר טוב מבעבר, יש כשלים נקודתיים  ובלאי מסויים כמובן אבל כיום הגיר מציג אמינות ברמה טובה. הגירים הרובוטיים אמל מרבית המתחרים סובלים מפעולה פחות נעימה וגם מיותר בעיות. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, Hydrostatic1337 כתב:

כשאתה אומר נקודת חולשה, ידוע לך אם זה גרוע כמו שמספרים שהיה בעבר?
אני זוכר שבעבר דיברו המון על כך שלסיאט היו בעיות בגיר כרוניות.
זה גרוע ברמה שזה פקטור אם לרכוש או לא נכון להיום?

יש קבוצת פייסבוק של נפגעי תיבת dsg, לא מעט מהרכבים שהגיעו לגיל 5 וסובלים מבעיה.

כשהרכב חדש לא יהיו בעיות, אבל יקח כמה שנים להבין את דגם 2022 שיםר אל האמינות.

אני אוהב את התיבה, מהירה,חלקה, אבל צריך לקחת בחשבון את הנושא.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...