Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע סיטרואן c4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, לפני מספר שבועות הלך לאמא שלי המנוע (לפי בדיקת מוסך אחת הבוכנות גמורה) לפי מה שהבנו יש צורך להחליף מנוע, אשמח להמלצות למוסך באזור אשקלון-אשדוד-רחובות לצורך החלפת מנוע (כנראה שאת המנוע נרכוש בנפרד מפירוק)

כמה אמורה לעלות עבודה כזו ?

פורסם

באופן אישי לא ממליץ לך לקנות את המנוע בניפרד מפירוק מכיוון. שגם אם המוסך יסכים להתקין אותו הוא יסרב לקחת עליו אחריות 

מה גם שתצטרך לשלם על השינוע שלו. תתפלא לשמוע יש מנועים מפירוק שניראים במצב טוב וברגע שמניעים אותם לאחר ההתקנה הם פשוט מתים.  ובמיקרה והמוסך מביא מנוע לא תקין אז כל הפרוצדוה עליו  

המלצתי האישית למוסכים: רחובות- מוסך המומחים , אשדוד מוסך פיקס מוטורס בחור בשם חנן - 

• רעיון טוב! 1

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

סיטרואן c4 שנת 2012 מנוע 1600 סמ"ק, 144 אלף קילומטר

המנוע נהרס רוב הסיכויים על ידי אמא שלי (טיפול קלוקל - תדלוק עם סולר, שימוש בתוסף לא מתאים, ואני מאמין שעוד כמה), לקחנו למוסך שהעביר אותנו לחשמלאי (שהחליף סליל הצתה שכמובן לא עזר) וחזרנו שוב למוסך אחר שהכריז שצריך להחליף מנוע

פורסם

לא בטוח שזה בגלל אמא שלך,למנועים האלה יש נטיה לההירס במוקדם או במאוחר,בכל מקרה הייתי ממליץ לך מאוד לבדוק שוב את התקלה ואם זה אכן המנוע פשוט למכור אותו במצבו הנוכחי ולקנות לאמא רכב אחר,יותר אמין.

גם ככה הרכבים האלה שהם תקינים נסחרים בפרוטות,אז להשקיע על מנוע שסביר להניח יהרס שוב לא הייתי ממליץ,למרות שמבחינת ק"מ הרכב לא לא עבר הרבה.

• אהבתי 1
פורסם

היו מכלול ארועים סמוכים לתקלה כך שאני לא יודע אם להאשים את סיטרואן או את אמא.

חשבתי אם היא נחליף מנוע ואני אנהל לה את כל הטיפולים אז לא יהיה לה צורך לרכוש רכב חדש שאלוהים יודע מה עבר עליו ומתי הצרה תבוא עליו

פורסם

ממליץ לגשת למוסך מומחה כמו "גבע" לאבחון קצת יותר מקצועי. המנועים האלו לא מתים כל כך מהר. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תקבל קודם הצעת מחיר למנוע שתבין בכלל אם שווה לך בכלל להיכנס לזה,חוץ מזה אל תשכח שברכב יש עוד מכלולים שעלולים למות חוץ מהנוע.

פורסם

זה מחיר הגיוני למנוע עצמו,ומה עם עבודה על החלפת המנוע?

המחיר עם העבודה יכול להגיע גם ל 7000 כמובן אם אין עוד איזה בלתמים,זה כמעט חצי מערך הרכב.

פורסם

לחסוך כמה שקלים ולבסוף לא לקבל אחריות?

חבל, לא פעם מנוע מגיע למוסך אחרי ששטפו אותו והוא נראה נוצץ. אחרי עבודץ הרכבה מרובה מגלים שבכלל אין קומפרסיה או שמשהו עקום בפנים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...