Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר חדש המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש לנו מקרר LG ואנו רוצים להחליפו עקב אמינות נמוכה(דליפת גז).

הבנתי מכולם ששארפ הכי טוב ורציתי לשמוע גם על הייסנס מבחינת אמינות, האם סביר או לא לגעת בכלל.

ממה שראינו שארפ לא מגיע בגודל ונפח של LG ולכן האישה פחות מתלהבת.

פורסם (נערך)
בתאריך 9.9.2022 בשעה 11:51, gilcom כתב:

ששארפ הכי טוב ו

מה זה הכי טוב ומי קבע את זה? הפלסטיקה שלהם אף פעם לא הלהיבה והם קטנים מדי בשביל לייצר מדחס בעצמם. היטאצי גדולים הרבה יותר, אבל לא נפוצים בארץ כי העדר מחפש אותם 2-3 מותגים (+אלקטרה שהרגה גם אותם).

אמינות במוצרים לבנים זה עניין של מזל, אי אפשר להסיק ממדגם קטן.

גורנייה נחשב למותג האיכותי\יקר יותר של הייסנס.

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם

לנו יש בקו הפוך 

הרחבנו אחריות ל7 שנים בקניה שלו.

הכרטיס הלך כמה פעמים (3 פעמים תוך 5 שנים) לזכות ברימאג אפשר להגיד שתמיד הגיעו תוך יום עבודה החליפו ותיקנו בלי הרבה סיפורים.

אז המקרר לא ממש אמין (למרות שזה תכלס לא מקרר אלא הכרטיס הספציפי) אבל חוויתי חויה טובה מהיבואן. 

המקרר עצמו נוח מאוד. (בעל מצב שבת מובנה למי שזה חשוב לו) מסודר נכון והגיוני.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

יש לנו בלומברג מקפיא תחתון,  זהה לבקו. 

https://zabilo.com/he/מקרר-2-דלתות/7039-מקרר-בלומברג-מקפיא-תחתון-554-ליטר-צג-דיגיטלי-no-frost-דגם-blomberg-knd3954xp.html?gclid=CjwKCAjwsfuYBhAZEiwA5a6CDPhfzJZj2BHCHq6LlhAwcsNTcnOzXR6MZ8HRZi9k-Fjog6AwT0OuCBoCDgkQAvD_BwE

8 שנים. מקרר מעולה, שקט, סידור פנימי מצויין, שום דבר מהפלסטיקה לא נשבר, לא היו ביקורים של טכנאי .

שארפ יותר שברירי, מניסיון. המדפים לא מחזיקים מעמד כל כך טוב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, shake כתב:

אמינות במוצרים לבנים זה עניין של מזל

לגזור ולשמור. או לתלות על המקרר.

נטו מזל.

לפות"ש - קנה מה שמתאים לך מבחינת דירוג אנרגטי לבחירתך, ותצורת מדפים אהובה עליך אישית. כל השאר - הימור, לא משנה מה המחיר של המקרר ולא משנה מה המדבקה שעליו ולא משנה מה מספרים בחוות דעת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא ציינתה מה הגודל של המקרר שאתה מחפש.

אישית לפני שלוש שנים הלך לי מקרר LG בדיוק כשהיגיע לגיל 10 (הפסיק לעבוד).

חפרתי את הרשת בחיפוש אחרי מחליף וכמאט קניתי מקררים במחיר של 5 ספרות, אבל לא מצאתי מקרר שמהוא לא היה לו בלאגן איתו.

בסוף קניתי מקרר של Siemens הפוך במחיר מגוחך של 4500 במחשבה שאם הוא יחזיק 5 שנים אז הוא עשה את שלו, כרגע הוא בין 3 ומראה עמידות פלסטקים יותר טובה משל ה LG.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

שימו לב שמקררי LG מיוצרים במקומות שונים בהתאם לסוג/גודל המקרר. הקטנים, של השתי דלתות אחת מעל השניה, נוטים להיות מיוצרים בסין. לעומתם הגדולים, של הארבע דלתות או סייד ביי סייד, לרוב מיוצרים בקוריאה (אם כי זה לא מוחלט וצריך לוודא לכל דגם). יש לי תחושה שיש לזה השפעה על האמינות.

לי יש מקרר LG קוריאני שמשרת אותי נאמנה מעל 5 שנים. שום פלסטיקים לא נשברו ולא היו שום תקלות. אצל חמי מקרר LG שנושק לגיל 10 ועובד כמו גדול, אבל כן נשברה מגירת הגבינות.

כשקניתי את שלי הוא עלה בערך 40% יותר משארפ בגודל ותצורה דומים. האם ההפרש מוצדק? לא בטוח. אבל הסידור שלו התאים לנו יותר וקיווינו שהאמינות גם תצדיק את המחיר.

עריכה:

רוב, אם לא כל, מקררי סימנס בארץ מיוצרים בסין.

בזמנו קיבלתי את הרושם שבמקררים זה ממש מותג מדבקה ויש מקררים זהים של מותגי מדבקה אחרים.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • תוכן חדש...